Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 28.2.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

17,6 km/2:06:55/154 keskisyke/1086 kcal/7:13 min km vauhti

Pitkästä aikaa ulkona juoksemassa, enkä muistanut että siellä on niin kylmä! Kerrospukeutumisesta huolimatta ei voi pukeutua tarpeeksi lämpimästi, ja heti kun yritti juosta hieman hitaammin, rupesi palelemaan niin paljon, että oli pakko kiristää vauhtia. Lisäksi vastatuuli vaivasi noin puolet matkasta. En muista koska olen hikoillut viimeksi; taisi olla elokuussa Tampereella Salsafestareiden aikana, joka oli yksi kesän ainoita helleviikonloppuja. Nykyisin on vain kylmä tai enemmän kylmä.

Ei ollut lenkkeilijöitä liikenteessä, peräti yksi tuli vikalla kilometrillä vastaan! Sen sijaan hiihtäjiä oli runsain mitoin liikenteessä.

Tällä hetkellä oma henkilökohtainen kipukynnys on 14 km: Sitä ennen on kevyttä meno, mutta kaikki sen jälkeen alkaa tuntumaan jaloissa. Toivottavasti meno paranee kevättä kohden? Toisaalta tuo paksu lumi reitillä ja tien mohkuraisuus tekee tällä hetkellä juoksemisen raskaaksi ja tuntuu pitkillä matkoilla enemmän ehkä jaloissa kuin Esport Arenan kova alusta.

Ps. Helmikuu on perinteisesti heikko kuukausi juoksussa itselleni, eikä tämä vuosikaan tehnyt poikkeusta, en päässyt ihan tavoitteeseeni, joka on 125 km kuukaudessa. Tammi+helmikuulta on yhteensä koossa vain 230,7 km eli 19,3 km jäi puuttumaan - pitää yrittää ottaa maaliskuulla sitten kiinni, onhan silloin onneksi 3 lisäpäivää.

Link to comment
Share on other sites

Kylän laturetki, pisin matka tuli hiihdettyä 24,1 km. Pidempää reittiä ei sitten ollutkaan, kun latu ei pysynyt auki, mistä voi päätellä että tuulta oli järvenselällä riittävästi. Mutta aurinko paistoi ja kun lenkki oli ympyrä, niin muuttuihan se tuulikin myötäiseksi. Parhaiten kulki 18 km jälkeen. Kivaa oli!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy