Jump to content
Juoksufoorumi.fi

20.10.-05


yksvesku
 Share

Recommended Posts

25km tv-kevyt tai siis piti olla, väsähdin totaalisesti. Keskiviikon 19km painoi jaloissa. Hälytyskellot soivat ja tein painonpudotuskampanjani kaloriennätyksen. 4200kcal nassuun, eikä paino noussut. Pitää olla varovainen ettei toi viimeisen 3.8 kilon pudottamisen kanssa käy huonosti.

Ens viikon lomamatka saa toimia tankkausmatkana :P

Link to comment
Share on other sites

12km 4:31 min/km TV-reipas

Vasta neljäs lenkki Vantaan jälkeen ja kuntohan on kokolailla kadonnut. Pohkeet menivät Vantaalla niin romuiksi, etten ole juuri uskaltanut juoksennella ja kun kurkussakin ilmeni karheutta, niin olenpa lähinnä laiskotellut ja käynyt pari kertaa salilla tuskaa hankkimassa.

Nyt oli vuorossa eka nopeampi reissu post-mara ja vaikeahkoa oli. Mullahan romahti viime syssynä kunto maran jälkeen ja nyt näyttää vähän samaa olevan ilmassa. Kattellaan, huomenna lenkkiä tehdään Luxembourgissa.

Link to comment
Share on other sites

Ensin alle työmatkat pyörällä 2 x 19km, sitten "suoraan pyörän selästä" lenkki 14km TV kevyt, aikaa paloi 1.31 eli palauttavissa merkeissä mentiin. Eilinen jalkatreeni salilla painoi vielä jaloissa selvästi.

En muista että olisin koskaan aiemmin juossut näin myöhään syksyllä lyhyillä trikoilla, mutta kun lämmintä oli +12C ei tullut mieleenkää lyhyitä trikoita ja pitkähiaista paitaa enempää päällensä pukea; näinkin hiki virtasi ja paidasta sai kääriä hiat puolimatkassa. -Vastaan juosseet tuulipuku-hanskat-pipo -juoksijat hieman hymyilyttivät :lol: -Taas kerran.

Ai niin: Tappara voitti takkuturkit mikä sekin oli mukavaa.

Edit: typo.

Link to comment
Share on other sites

- 10,2 km, 139, 53:52, 5:18 min/km

Hieman tunti edellisen päivän teskutesti jaloissa mutta alkulämmittelyn jälkeen lähti kulkemaan ihan hyvin.

- 1000 m uintia n. 20 min.

Uinnissa tuo 20 min/km vauhti on ollut minulle perinteisesti hyvin haastava haamuraja. "Ennätykseni" tuolla vauhdilla on n. 1,5 km yli 10 v takaa. Tuntui, että nyt maratonkuntoisena yksi kilometri meni suht mukavasti, taisi kilsa olla jopa lähempänä 19 minuuttia kuin 20. Vois joskus kokeilla miltä tuntuisi hieman pitempi matka. Käytännön ongelmaksi saattaa osottautua uintiradan ruuhkaisuus, katsellaan.

Link to comment
Share on other sites

Eilen oli vuorossa jalkojen voimistusta kuntosalilla. Tunnin verran tehokasta liikkeiden tekoa...

Illalla innostuin kaverille lähtiessäni vetämään lenkkivermeen niskaan ja takaisintullessa juoksin reippaasti sellaisen 7 km. Aikaa kului noin 35 minsaa ja jalat tuntui irtonaisilta. Tulipahan kaverin mustikkapiirakan kaloritkin kulutettua.. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy