Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Sampes

Jäsenet
 • Posts

  138
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Sampes

 1. Tulipa tännekin taas eksyttyä. Olet kyllä tehnyt viimeisen päälle asiallista jälkeä! Iso käsi täältäkin suunnalta! Ei ole kolmen tunnin alitus maratonilla enää kaukana kun jatkat tätä tahtia.
 2. Hienot tavoitteet! Paljon kisoja on luvassa jos noita kaikkia matkoja lähdet vetämään mutta johan se sulta onnistuu. Saitko jalkavaivaan selvyyttä?
 3. Asiallista tekemistä ja meininkiä kyllä sulla. Näin minäkin tekisin jos polvi ei olisi tällä hetkellä eri mieltä. Muuten mulla on ihan samat ajatukset ja tavoitteet, joten tätä tarinaa tulee seurattua mielenkiinnolla. Keep up the good work!
 4. Kannatan tätä ajatusta. Ei mitenkään mahdotonta mutta ehkä kympin enkka ensin? Kyllä se puolimaratonkin tuntuu pitkältä matkalta tuolla vauhdilla. Mutta siitähän on sitten hyvä edelleen pidentää matkaa kohti kolmen tunnin alitusta maratonilla. ;) Ei muuta kuin tavoitevauhtia koneeseen lenkkiä pikku hiljaa pidentäen ja muut treenit fiksusti tehden.
 5. Hyvin sulla tulee kilometrejä. Kun vielä pidennät pitkistä, niin alkaa olla satanen viikossa lähellä. Tämähän tietää jäätävää maratonkuntoa keväälle!
 6. Sanoisin, että alle 40 min. tulee Aktialla. Reitin raskaudesta mulla ei ole kyllä käsitystä. Mutta hyvin sulla tuntuu vauhtia löytyvän eli jos yhtään kestävyyttä löytyy, niin alle menee. Aika hienoa muuten, että pystyt vaimon kanssa tekemään samoja lenkkejä. Kovassa kunnossa on siis hänkin. :)
 7. Sulla on selvästi jo kovemmat tavoitteet mielessä. Hyvä näin. Mä aattelin tehdä talven treenit tuon 3:15-tavoitteen mukaisesti. Kilometrivauhtina se on sitten 4'37 min/km, mikä ei tunnu mitenkään mahdottomalta. Katsotaan sitten missä keväällä mennään ja ollaanko samalla viivalla. Pikaista paranemista!
 8. Hyviä tavoitteita ensi vuodelle! Täytyypä jäädä seurailemaan kun itselläkin on samansuuntaiset tavoitteet. Totta tuo, että maratonin aika on usein heikompi muihin matkoihin nähden.
 9. Kolmas yritys tämän rajan kimppuun tuotti tulosta Kaarinassa. Finlandian jälkeen keskityin vauhtitreeneihin ja se tuotti toivotun tuloksen. Tärkein treeni oli tv-kova 10 km. Sen lisäksi tein 1000 m ja 2000 m -vetoja. Tasainen juoksu tasaisella reitillä! Tähän on hyvä lopettaa tämä kausi. Kauden kolmesta tavoitteesta täyttyi kaksi. Puolimaratonin tuloksen parantaminen jäi vähän puolitiehen, vaikka ennätys tuli sieltäkin.
 10. No niin, ehkä ollaan sitten Oulussa samalla viivalla. Onko tuo 3:15 sopiva tavoite sulle? Jos mä yritän tällä kertaa vastata sun loppukiriin. ;) Forssassa olen juossut kympin ja maratonin. Ihan kelpo kisa sekin on. Reitti on nopeahko ja järjestelyt ok. Toisella lenkillä tosin on vähemmän yleisöä ja vähemmän juoksuseuraa kun puolikkaan juoksijat jäävät pois. Näin on ainakin aiemmin ollut. Forssassa on jo helleriski olemassa mutta niinhän se kesällä on. Tukholman ajankohta on mulle huono. Terwalle olen nyt lähdössä ensimmäisen kerran. Tasainen reitti ja jänispalvelu kiinnostavat ja tuolloin tuskin hellettä vielä on. Lisäksi siellä on tuttuja ja tuttu kaupunki ja tutut kulmat muutenkin.
 11. Mä harkitsen vakavasti Terwamaratonia. Se ei kyllä ole ihan kesäkuussa mutta toukokuun lopussa kuitenkin. Siellä olisi 3:15-jäniskin tarjolla. Siis järjestäjien puolesta. Ja jos se ei mene nappiin, niin siinä on koko kesä aikaa hakea uutta vauhtia ja uutta kisaa. 800 metrin harjoittelu taitaa olla melkoista raastamista maratonharjoitteluun verrattuna. Vaihtelua toki sekin.
 12. Kevyitä askelia kisaan! Samalla viivalla näköjään ollaan huomenna. :)
 13. Mulla iskee pahimmat jumit vasta pari päivää kisan jälkeen. Joo, tavoitteita ehtii miettiä myöhemminkin. 3:20 on hyvä tasaluku sekin. Nauti nyt hyvästä fiiliksestä. Ajatukset harjoittelun suhteen selkiintyy sitten pikku hiljaa.
 14. Onnea! Mitä oon sun harjoittelua seurannut, niin aika lailla kaikki taisi miehestä nyt jäädä radalle. Niinkuin pitääkin. Hyvä! Ei se alle 3h enää kaukana ole. Tästä on hyvä jatkaa!
 15. Onnea hienosta vedosta! Kaveri on selvästi kilpailija eli saat kisassa maksimisuorituksen kropasta irti. Hienoa! Toki tässä hiipii mieleen jo sellainenkin ajatus, että olisiko ollut eväitä parempaankin aikaan mutta hyvä näin. Tästä sitten vaan uusia tavoitteita asettamaan. Olisko sama kuin mulla eli 3:15 on paperia ensi kaudella?
 16. 9,5 km, @ 4'20 min/km, keskisyke 151, eka kilsa 5'01 min. ja sen jälkeen vähän napakampaa menoa. Ekaa kertaa tälle syksylle hanskat kädessä, vaikka ei tainnut olla vielä pakkasta.
 17. Kevyitä jalkoja kaikille Vantaalla juokseville niin kolmen tunnin alitusta hakeville kuin muillekin! Jännäilen tällä kertaa kotikatsomossa. Rapsakkaa keliä teille on tulossa. :)
 18. Tsemppiä molemmille 3:30-alitukseen! Jotenkin sun HCM:n tuloksen perusteella uskoisin tavoitteen täyttyvän jos ja kun kunto on yhtään samoissa kantimissa. Kisana Vantaa on kuitenkin niin paljon nopeampi. Nyt vaan rentoa mutta reipasta askelta kisaan ja kaikki ajatukset mahdollisesta epäonnistumisesta romukoppaan.
 19. Sampes

  DS Trainer 20

  Mulle ei taas Adidas istu yhtään eli Asicseilla mennään. Saa sitten nähdä miten nämä kestävät. Olen ollut huomaavinani, että Asicsin materiaalit ei enää kestä samaan malliin kuin joskus ennen. Voi toki olla, että kilometrejäkin tulee nykyään huomaamatta enemmän. Ei tule pidettyä kirjaa kilometreistä per kenkä. Aiemmin en saanut Asicseista edes pohjia kulumaan mutta nykyisissä on pohjissa selvää kulumaa. Tässä on tietysti se hyväkin puoli, että tulee vaihdettua kengät ajoissa tuoreempiin.
 20. Sampes

  DS Trainer 20

  On nämä kyllä hyväntuntuiset kengät. Muutama lenkki takana ja todella kevyen ja napakan tuntuiset kengät. Toki uudet kengät aina tuntuu hyvältä verrattuna vanhoihin kuluneisiin kenkiin. Silti nämä tuntuvat edellismallia kevyemmiltä ja rullaavammilta. Tykkään. Vedot ja kovat lenkit kulkevat nyt näillä iloisesti.
 21. Hyvää keskustelua juoksuharjoittelun perusteista on tässä ketjussa. Iästä sen verran, että ei se este ole ketjunkaan tavoitteelle, hidaste kylläkin. Kun noita tuloslistoja katsoo, niin kyllä siellä 55-vuotiaat menee kovaa! Itse uskon (ja toivon), että 40 ei ole vielä liian vanha tällekään tavoitteelle kun tuo tasaluku muutaman vuoden päästä on omassa mittarissa. Olisihan se komeeta paukutella alle 3 h ikämiessarjassa. ;)
 22. Onnittelut todella hienosta juoksusta! 3:15 olisi mennyt nytkin ilman ohittelutalkoita.
 23. Kiitos peltma linkeistä. Siellä kaikilla oli niin mukavaa.. :D Olihan tuolla aika totisia ilmeitä muillakin kuin allekirjoittaneella. Taisi se keli painaa muillakin kuin mulla. Jotain häikkää taisi olla kuvauslaitteistossa kun ei tosiaan perinteisiä maaliintulovideoita ole tullut virallisille sivuille. Eipä silti, että niillä niin väliä olisikaan.
 24. 9,94 km, 51 min. keskisyke 130. Hyvin kulkee mutta kulkekoon. Kiva keli oli, lenkin lopussa pientä tihkusadetta.
 25. Onkohan kuvia tulossa? Vai onko niitä jo jossain? En ainakaan virallisilta sivuilta löytänyt.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy