Jump to content
Juoksufoorumi.fiRaaka-arska

Jäsenet
 • Content Count

  581
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Raaka-arska

 • Syntymäpäivä 09.03.1966

Converted

 • Maraton
  2.57.55

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Raaka-arska

  Kenkien elinikä

  Kengän kestävyydessä on suuret mallikohtaiset erot. Joku (yleensä suunnilleen 300 grammainen) maratonin kisakenkä voi olla valmis eläkkeelle tai enintään hillittyyn pk-käyttöön jo 400 km:n jälkeen, kun taas jollain nike shoxin tyylisellä traktorilla menee vielä 2300 km:n jälkeen pitkistä kuin uudella.
 2. Mun vaiva kuulosta äkkipäätä identtiseltä Sinivuokon vaivan kanssa. Kinttu kipeytyi viime syksynä eikä ole parantunut sen paremmin buranalla, piikeillä kuin fysioterapiallakaan. Koroke kannan alle jeesaa. Keväällä pitämäni 6 vkon totaali juoksutauko auttoi vaivaan, joka kuitenkin palasi parin eka tunnustelulenkin jälkeen entistä stydimpänä. Viimeksi olen juossut heinäkuussa ja nyt menossa marraskuussa leikkaukseen. Jännettä operoidaan ja kantapäästä taltataan luuta pois... Toivottavasti pääsette vähemmällä.
 3. Mun paitaan sopisi ytimekkäästi "dnf"
 4. Mulle käy ihan mitkä halvat kehnot kalsarit vaan lenkille. Kuten sukkienkin osalta. No problem. Jos tässä ois totutellut jotenkin erinomaisen mukaviin asusteisiin jossain välissä niin kai ne bulkkikalsarit sitten yhtäkkiä vois juostessa hiertääkin. Mutta kuten Hatapa totesi, oliko se teknistä paitaa/puuvillapaitaa koskevassa keskustelussa vai missä, se mikä ei tapa niin se vahvistaa. Tänään mökille, ja jossain lupailtiin sinne jo illaksi lumisadetta. Pitää kai kaivaa jo esiin talvikelejä varten ns. pitkälahkeiset eli nilkkaan asti yltävät lyhyet kalsarit. :hali_hehe:
 5. Raaka-arska

  Maantiepyöräily

  Yllättävän hyvin sujui pyöräilytesti TdH:lla. Matka alkoi 22 km/h -ryhmässä ja päättyi 28 km/h- ja 30 km/h -ryhmien välissä oman kelloni mukaan ajassa 4.49. Vetelin kyllä lopuksi kelpo lipat velodromilla kun viittoilin takana tulevaa kaveria ajamaan maaliin ensin. Pyörä meni märällä betonilla alta ja liu'uin kanttia pitkin nurtsille keräilemään romujani. :hali_hehe:
 6. Raaka-arska

  Maantiepyöräily

  Testasin piruuttani maantiepyöräilyä ensin lauantaina 80 km ja tänään keskiviikkona 120 km. Tuntui 20 km/h -vauhdilla sen verran iisiltä, että taidan lähteä 6.9. Tour de Helsinkiin yrittämään 140 km läpi, jos toi pyöränrotisko vaan kestää.
 7. Jaa...no paikalle pyrin joka tapauksessa kunhan olen katsonut Berliinin mm-maratonin.
 8. Minäkin tarjoan, tuopillisen, vaikka heti kisan jälkeen kantapaikassani (Chrisu tietää missä) .
 9. Jep, jo noilla nimillä täytyy kyllä päästä paikan päälle seuraamaan kisaa!
 10. Rakkaat ystävät, olisipa todella hauska nähdä, miten tuo jänistouhu toimii takaperinjuoksussa....:grin:
 11. Raaka-arska

  Tunnustan...

  Tunnustan synnynnäisen epäluuloisuuteni ja oudoksun, että joku ottaa uteliaisuuttaan nimimerkin "tunnustan" jutut edes puoliksi tosissaan...:smiley:
 12. Pitääkö paikkansa, että kerran hankitut rasvasolut eivät poistu laihtumisen takia, vaikka pienentyvät ehkä suht olemattomiin? Muistan jostain joskus lukeneeni, että ne jää tallelle kyttäämään parempia aikoja.
 13. Niinpä, sekä kesä-, syys- että joululoman päättyminen on koko ajan lähempänä...:viheltely:
 14. Kaksi viikkoa etelässä ja loput mökillä. Kaupunkikin kelpaa oikein hyvin kesänviettopaikaksi, mutta missään näistä en haluaisi viettää koko lomaa. Vaihtelua pitää olla.
 15. 202 km, joka tuli kolmesta marasta ja muutamasta muusta lenkistä. Hajanaista juoksentelua vanhasta muistista.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy