Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Veritas

Jäsenet
 • Content Count

  104
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tuo on erinomainen lamppu ja omista lampuista useimmin käytetty. Pieni, kevyt, helppokäyttöinen ja valokeila erinomainen. MUTTA teho on tuo luvatut 500 lm vain muutaman minuutin ajan jonka jälkeen lamppu laskee tehoja käyttäjältä kyselemättä. Todellinen max teho jatkuvana lienee 300 lm luokkaa.
 2. Päivän lenkillä tuli kuunneltua useampia jaksoja ja yllätyin positiivisesti: ote oli ammattimainen ja päätöksenne pidättäytyä Skype tms haastatteluista on mieluinen. Mielestäni jakson pituus ei ole niin olennainen, tyhjäkäynnin ja turhan löpinän pois editointi on. Jos mielenkiintoista keskusteltavaa löytyy voi jakso olla vaikka parituntinen, toisille puoli tuntia on riittävä. "Jatkoille" mielekkäin keskustelufoorumi on tämä. Facebook on ainakin itselle hyvin vastenmielinen ja kuvittelisin että "formaatti" ei salli samanlaista kronologista ja helposti seurattavaa keskustelua yhtä hyvin kuin perinteinen foorumi. Jatkakaa samaan malliin.
 3. Zach Bitter taitaa olla tunnetuimpia.
 4. Globaali diabetes/ylipaino-ongelma ja omakohtainen tyypin II DM. On sillä aika paljon näyttöäkin takinkäännölle.
 5. Veritas

  Juoksutakit

  Tuo on luotettava kauppa, ei ole ollut mitään ongelmia. Takki on hyvä joskin leikkaukseltaan aika väljä, etenkin Salomonin takiksi.
 6. Onko muuten käsitystä miksi Henri ei ole tuolla?
 7. Veritas

  Suunnistus

  Jukolalla on sellainen erikoinen vaikutus että muutoin täysin skeida maasto tuntuu erittäin hienolta. Enkä nyt väitä varsinaisesti että Harpatinvaaran maasto oli skeida.
 8. In ear-kuulokkeissa on luonnollisesti paljon kiinni siitä miten kuulokkeiden anatomia sopii omiin korviin mutta itselle nuo Elite sportit istuu korviin kuin tauti. Kuulokkeiden mukana tulee "siivekkeet" joita voi käyttää tarvittaessa mutta ainakaan itse en tarvitse. Käytössä muisti-foam tulpat (tulee mukana vissiin 3 eri kokoa kuten silikonisiakin). Tulppa tungetaan korvakäytävään ja kuuloketta pyöräytetään taaksepäin jolloin kuuloke "lukittuu" ulompaan korvakäytävään. Ehkäpä tästä voi jotenkin käsittää kuinka systeemi toimii. Äänen eristävyys on erinomainen, tarvittaessa voi aktivoida pass through -moodin jolloin mikrofonin kautta välitetään ulkomaailman äänet kuulokkeisiin. Bluetooth yhteys on hyvä, ei pätki puhelin vyötäisillä. Yksivaihtoehto on Bragi dash pro, saa (ainakin ulkomailta) yksilöllisesti muotoiltuna. Hinta jälleen pompahtaa...
 9. Bluebudseja tuli käytettyä loppuun 4 kpl, aina kosteussuojaus petti. Kumisiivekkeet eivät pysyneet tunnin lenkin jälkeen paikoillaan ja kuulokkeita joutui tunkemaan jatkuvasti takaisin. Hankin puoli vuotta sitten Jabra Elite Sportit. Kaikessa paitsi akunkestossa Bluebudseja paremmat. Ei pelkoa korvista tippumisessa ja ei heiluvaa johtoa. Arvokkaat, n 230 eur.
 10. Aivan. Tästä tuli mieleen kun hiljakkoin Juoksija-lehdessä Janne Holmen kirjoitti astmalääkkeiden käytöstä ja siinä ihmetytti ettei hän maininnut tuota runsaan käytön anabolista vaikutusta lainkaan. Luulisi hänenkin olleen aiheesta hieman paremmin perillä. Miksi historiantutkija tietäisi mitään lääkkeiden anabolisista vaikutuksista?
 11. Täytyy olla surullinen norjalaisten typeryydestä. 2001 alkaen maa on ollut ensimmäisenä ja jyrkimmin tuomitsemassa kaiken dopingin käytön ja nyt kun on kaksi päivänselvää positiivista tulosta on maan virallinen koneisto ensimmäisenä pelastamassa ryvettyneitä urheilijoita ja sama entinen jeesustelu jatkuu. Syntipukeiksi löytyi välittömästi lääkärit jotka saanevat julkisuudesta riittävän korvauksen. Sundbyn tapauksessa on täysin ilmiselvästi kyseessä doping jolla on haettu maksimaalista hyötyä aineesta jolla on anabolisia vaikutuksia. Ei ole erityisen paljon aikaa kun salbutamoli oli kokonaisuudessaan kielletty lääke kaikissa muodoissaan, inhalaationakin. Ei sillä ole merkitystä missä muodossa lääke (=tässä tapauksessa doping) otetaan, vaikka tungetaan hanuriin, jos sillä vain saadaan riittävä pitoisuus elimistöön jolla on anabolisia vaikutuksia. Johaugin tilanne on mielenkiintoisempi. Vaikka kyseessä olisi vahinko (johon on hyvin vaikea uskoa), olisi vähintään vuoden kilpailukielto rangaistustaso josta lähdetään neuvottelemaan. Pahoin pelkään että neitokainen nähdään tällä kaudella kisoissa. Joka tapauksessa on vaikea olla tuntematta kiukkua käynnissä olevaa farssia kohtaan. Kirkkaana on vielä muistoissa kuinka Lahden kiinnijääneitä suomalaisia etenkin Norjassa kohdeltiin. Hemohesillä ei kuitenkaan itsessään saada suorituskykyyn huippukuntoisilla kavereilla merkittävää apua, anabolisilla aineilla etenkin harjoituskaudella saadaan. Kuitusta lukuunottamatta kaikkien todellinen urheilu-ura loppui ja yksi urheilija menetti kaiken.
 12. http://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/13869689_158071741282560_1499521963_n.mp4 Mielenkiintoisen näköinen laite.
 13. Hyvältä näyttää Juhan eteneminen. Erot kilpailijoiden välillä ovat yllättävänkin pienet. Onko tietoa millä tavoin kilpailijoiden kulkua kontrolloidaan rastipisteiden välillä? Ilmeisesti GPS -laitteita ei ole käytössä? Reitti näyttäisi mahdollistavan melko hulppeita oikaisuja ja kuvittelisi että tällaisessa kisassa kiusaus voi joillekin olla suuri.
 14. CP4:n jälkeen on ilmeisesti ollut pidempi huoltotauko kun ero kärkeen venähtänyt 12 tuntiin. Liekö ongelmia?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy