Jump to content
Juoksufoorumi.fi


TeroYK

Jäsenet
 • Content Count

  91
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  6

TeroYK last won the day on September 21 2018

TeroYK had the most liked content!

Community Reputation

304 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  3780m
 • Puolimaraton
  1:16;48,5 (Varpaisjärven yöpuolikas '17)
 • Maraton
  2:47;35 (Terwamaraton '17)

Recent Profile Visitors

674 profile views
 1. Oli kyllä mahtava veto Kipchogelta. Ja hymyillen maaliin.
 2. Nilkkamurtumien jatkohoito-ohjeistuksessa on Suomessa varsin paljon variaatiota hoitopaikkojen välillä ja alueellisestikin. Saman murtuman kohdalla on mahdollista saada varauskielto tai lupa varata täydellä painolla heti...
 3. Pääsääntöisesti lenkit aamusella ja sen tosiasian olen pyrkinyt hyväksymään että sykkeet hieman enempi koholla kun viileämmällä.
 4. TeroYK

  Kengät Karhunkierrokselle

  No klassikothan nuo. Itsellä ollut aika monet parit. Varsin kevyet possut ja hyvä polkutuntuma. Henk koht pidän näistä ominaisuuksista - käsittääkseni Oroc 280 aika sama kenkä nastoilla. Molemmilla on tullut vedettyä polkumaratoneja ja oroceilla KK 80km pari kertaa.
 5. Kiitos aikaennustuksesta. Tässä viime jännityksiä kärsitään hotellihuoneessa. 52min päästä ala-aulaan ja siitä se tivoli taas käynnistää. Saapa nähdä... -T
 6. Onkos tänne muita lähtijöitä foorumilta? 1/2 maraton pisin tarjolla oleva matka, startti klo 21. Itse aion tuon käydä juoksemassa.
 7. Sinnepä sitä ollaan suuntaamassa. Ennätys tavoitteena, alle 2:45 pitäisi saada sillä reitillä taisteltua...
 8. Olipa jäätävä veto vmaksilta, onnea! Jälleen kerran on pallukoiden seuraaminen tullut todistettua penkkiurheilun kuningaslajiksi.
 9. Kuittaus tosiaan tästä ketjusta ja samalla <2:48;48 -ketjusta. Terwamaratonilla eilen oli jalka hyvässä kunnossa ja varsin tasapainoisella suorituksella tuon rajan alle tuli mentyä (2:47;35). Olosuhteet Oulussa olivat suoritukselle hyvät. Juoksu lähti alkuun selkeästi alle 4:00/km vauhdeilla, niinkuin ajattelinkin ja 1/2 -maran väliaika oli noin 1:23. Sinne asti oli näköetäisyydellä juoksuseuraa, välillä pääsi jopa hyötymään peesistä. Välillä juostiin makez76:n kanssa jokunen kilsa. Noin 27km kohdalla olin melko varma alle 2:50 ajasta. Jossain n 32km kohdalla oli hetkellisesti vähän väsymyksen merkkejä kropassa mutta sain psyykattua itseni niistä yli muistuttamalla itseäni jäljellä olevan matkan rajallisuudesta. Loppupuolisko meni ihan ookoo vauhdeissa, eli 1,5min hitaammin kuin eka. Voi olla että vikalla 5km matkalla olisi ollut enempi intoa runnoa jos olisi ollut kisakumppaneita joko perässä tai edessä näköetäisyydellä mutta tällaista se taitaa kotomaan maratoneilla olla vähän aina, alkumatkasta on seuraa mutta lopussa yksinäistä. Koen että tavoitteen täyttyminen vähän etuajassa (vars pääjuoksu olisi syksyllä Berliini) tuli saavutettua ehjän harjoituskauden ansiosta. Viikkokilometrit menivät vaihteluvälillä 75-100km, jonka lisäksi maltillisesti hiihtoa perinteisellä tekniikalla. En ole aikoihin vetänyt talvikautta täysin juoksuun keskittyen ja nyt tuli nähtyä että kyllähän sitä talvellakin pystyy kehitystä saamaan aikaan. Mitään ihmeellistä ohjelmassa ei ollut, sunnuntaipitkis viikottain 20-30 km mittaisena ja yleensä 1-2 vk-treeniä / viikko. Ihan loppumetreillä maaliskuussa tuli pikku reisilihasvamma hankittua ja vähän aikaa Terwaan osallistuminen oli vaakalaudalla. Näin jälkikäteen tietysti tuntuu siltä että ehkä se kuului osana tarinaan, pikku naarmu pitää aina mukana olla... Tsemppiä kaikille rajantavoittelijoille, kyllä se sieltä tulee! Itse jään pohdiskelemaan mikä voisi olla syksyllä Berliinissä realistinen tavoite...
 10. Juu, tosin johan tässä lähdetään hakemaan seuraavia haasteita... maratonenkkaakin voi tiettävästi parantaa tästä. Hieno juoksupäivä oli tänään, keli varmasti lähes täydellinen. Ulkoilmalajista kun on kyse, niin yleensä joko A) on liian tuulista, B) liian kuumaa, C) liian kylmää, D) sataa. Tai joku edellämainittujen yhdistelmästä. Tänään (tai eilen) oli pikku tuuli, mutta tämä reitti oli mielestäni aika armollinen tuulen suhteen. Muutenkin hyvin järjestetty tapahtuma, jos jatkossa on tarvetta keväällä kellottaa maratonaikaa, niin varmasti on Suomen rajojen sisällä ykkösenä itsellä.
 11. Tsemppiä koitokseen! Joensuuko siis?
 12. Toivotaanpa että viivalla tavataan, siinä voisi vaikka syntyä jotain pikku peesihommaakin. Arvelen että mulla lihasrepeämä on lievempää laatua, päällepäin näkyvää mustelmaa ei tullut ja tässä mennään koko ajan parempaan päin tuntuman perusteella. Tänään uskaltauduin koeponnistamaan tuota maratonvauhtia 8km verran (3:57/km) eikä siinä tapahtunut mitään dramaattista. Terwamaratonin starttipäätös tullee kuitenkin olemaan auki aika lähelle itse kisaa. Nyt tuntuu siltä että kausi kokonaisuudessaan ei tän krempan vuoksi mene plörinäksi, mutta ei viitti tässä(kään) vaiheessa vuotta lähteä juoksemaan maratonia niin, että pitää keskeyttää elpymässä olevan lihaksen kramppaamiseen 28km kohdalla... Ja jos starttaamaan päädyn niin eipä sitä oikein muuta kuin alle 2:50 aikaa ole mitään mieltä tavoitella. We'll see.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy