Jump to content
Juoksufoorumi.fiSantaC

Jäsenet
 • Content Count

  538
 • Liittyi

 • Last visited

About SantaC

 • Syntymäpäivä 25.09.1981

Converted

 • Tavoite
  Pysyä terveenä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kaverilla oli päivällä ylimääräistä aikaa ja tarjoutui tekemään myös minun ostokset. Tuli hommattua pitkään haaveiltu Tunturi T50 juoksumatto hintaan 699€ ja Kayano -pari hintaan 99,90€. Tunti sitten hain juoksumaton ja näytti niitä vielä pinossa olevan.
 2. SantaC

  Tukholma 2011

  Accuweather tarjoaa tällä hetkellä sadetta ja 17 astetta lauantaille 28.5.
 3. SantaC

  Tukholma 2010

  Flunssa päällä eli väliin jää mullakin mutta risteilemään lähden toki..:icon_jook:
 4. Tai voisivat lähettää juoksunumeron ja chipin postissa kun muutenkin lähettävät lähtöluvat yms. Kisatoimistosta tai maalista voisi sitten ottaa juoksupaidan juoksunumeroa vilauttamalla.
 5. Mulla on yleensä ollut arvotavaraakin (kännykkää yms.) mutta oon ajatellut että jos joku pitkäkyntinen justiinsa sen mun repun löytää sieltä 15000 repun joukosta niin sitten saa pitää..
 6. Ite oon yleensä pakannu omat juomat sellaseen pieneen kylmälaukkuun ja ympärille paljon jäitä ja kylmäkalleja. Säilyy hyvin kylmänä maratoninkin ajan. Maaliin tullessa on sitten ollut kiva sihauttaa kylmä huurteinen.. :icon_jook:
 7. aamulla pitkä ja illalla pari pitkää, sitten nukuin pitkään.
 8. Oli miten oli, mutta kuten sanoin, olin tuolloin epähuomiossa vain hiihtämiseen merkityllä reitillä. En halua mitenkään kyseenalaistaa tuota tampereen ulkoliikuntapäällikön sanomaa, mutta itse en ainakaan löytänyt järjestyslaista mitään kohtaa joka kieltäisi "latureiteillä" kulkemista. Ainut, jota laduista sanotaan on, että siellä ei saisi ratsastaa ja pitää koiria vapaana:
 9. En omista hiihtovehkeitä, enkä tallo latuja joten en kertaakaan. Lähes päivittäin kuitenkin juoksen erään puiston poikki, jossa on (rinnakkain) ladut, luisteluhiihtobaanat ja yleinen ulkoilureitti jolla kulkee koiran ulkoiluttajia, juoksijoita ja luisteluhiihtäjiä sulassa sovussa. En ole kertaakaan nähnyt tuolla ketään tallomassa latuja.
 10. Sairanen: olen jo useita vuosia yli tässä keskustelussa mainitun 10v. suojaiän. Ei muuta kuin sauvaa perseelle vai? En ole koskaan nähnyt ketään vartavasten juoksemassa, kävelemässä tai koiraa ulkoiluttamassa ladulla. Latu=hiihtoura. Luisteluhiihtäjien käyttämillä baanoilla jalankulkijoita sensijaan näkee usein. Tuskin hakevat mitään konfliktia hiihtäjien kanssa vaan haluavat myöskin ulkoilla, eivät vaan pidä hiihtämisestä. Jos luisteluhiihtoa harrastavat haluavat nimenomaan luistella tasaisilla baanoilla, niin sitävarten on varmasti riittämiin pururatoja, hiihtoputkia yms., joissa käve
 11. Tätä keskustelua lukiessani tuntuu, että asia on juuri toisinpäin. Suomessa hiihtäjät hakeutuvat muiden ulkonaliikkujien kanssa konflikteihin, koska luulevat, että lykkimällä itseään keppien kanssa eteenpäin ovat jotenkin etuoikeutettuja ja parempia ihmisia kuin muut. Vai eikö tämä kuulosta konflikteihin hakeutumiselta: :fighting0056:
 12. Jos ette kestä ilman suksia kulkevia ulkoilureiteillä niin hommatkaa metsäsukset ja painukaa metsään. Varmasti löytyy tästä maasta neitseellistä hankea jota ei yksikään sukseton ole kerinnyt raiskaamaan. Siihenhän ne sukset on alunperin kehitettykin - helpottamaan liikkumista lumisessa maastossa. Kasvaa kuntokin paremmin kuin tasaiseksi lanatulla luitelubaanalla.
 13. Tähän voisin vaan sanoa että ne kuuluu veronmaksajille joiden rahoille ne on sinne tehty. Mutta en sano. Nämä "kovaksi tampatut väylät" ovat ihan yleisiä jalankulku/pyöräilyreittejä joiden sivuun kaupunki talvisin tekee hiihtoväylät, joissa tilaa myös luisteluhiihtäjille. Tämä tämänhetkinen hiihtäjille suotuisa talvikeli on kuitenkin houkutellut "laduille" enemmän hiihtäjiä ja ovat nyt pirulaiset vallanneet myös juoksijoille/jalankulkijoille tarkoitetut reitit.. En siis ole kysynyt mielipidettä hiihtäjiltä. Eikä toisaalta hiihtäjien mielipiteet paljon kiinnostaisikaan, pysyköön hiihtola
 14. En juokse hiihtoladuilla. Juoksen kuitenkin kovaksi tampatulla ulkoilureitillä (vieressä kulkevat perinteisen hiihdon ladut), jonka luistelutyylin hiihtäjät ovat näin talven tulleen omineet. Juoksen tuota reittiä siitä syystä, että työmatkani sattuu kulkemaan tuota ulkoilureittiä n. 1,5km matkan. Voisin toki kiertää koko puiston, mutta tuo toisi työmatkaani liian pitkän ylimääräisen lenkin. Väistän aina kohteliaasti sivuun hiihtäjän osuessa kohdalle enkä koe aiheuttavani heille mitään erityistä haittaa tuossa juostessani. Tarkennetaan vielä, että kyseisellä reitillä ei missään osoiteta sen ole
 15. tuli tilattua tuo uusi firmware. Kohta töista lenkkeillen kotiin niin näkee josko mikään on muuttunut. Olen kyllä aikaisemminkin ollut ihan tyytyväinen tuon mittarin ominaisuuksiin. Tuo on kyllä ihan hyvä tuo "indoor training" ominaisuus jos nyt tulee juostua enemmänkin sisällä. Aikaisemminhan tuo ei ottanut sykekäyrää talteen jos gps oli kytketty pois,
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy