Jump to content
Juoksufoorumi.fi


RR72

Jäsenet
 • Posts

  7
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RR72's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. RR72

  Käringsund 2015

  Kävin ensimmäistä kertaa Ahvenanmaan kisassa ja erittäin mukavat fiilikset jäi. Pienen osallistujamäärän ansiosta Joroisten junat ovat poissa ja jokainen saa polkea sen mihin oikeasti pystyy. Itse tarvitsin pyörän aikana vain yhden juomapullon ja urheilujuomaa tuli kun pyysin. En siis huomannut siinä ongelmia, mutta näköjään on ollut. Mulla kävi ihan karmea moka uinnissa. Nämä keltaiset ja punainen merkki oli tosiaan aika mielenkiintoinen valinta. Jäin hieman kärjen vauhdista ja mun takana seuraavat tuli punaiselle poijulle ehkä 20sek mun jälkeen. Siellä auringonpaisteessa en yhtään nähnyt minne sieltä piti jatkaa matkaa? Yritin katsoa mutta en saanut selvää missä keltainen poiju enkä nähnyt edellä meneviä. Uin hieman eteenpäin ja uusi suunnistus. Ei mitään hajua vieläkään. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin lopettaa uinti ja odottaa se 20sek että takana tulevat näyttävät suunnan. No se suunta oli jyrkkä käännös eli olin siis mennyt jo jonkin matkaa ohi joten ei muuta kun porukkaa kiinni uimaan. Sain kiinni mutta enää siitä en irti päässytkään joten 32min uinti lopputuloksena. On nuo virheet täysin omia mokia, mutta olisin kyllä kaivannut edes muutaman kajakin tai veneen sinne matkalle että niistäkin voisi päätellä reitistä tai jopa kysyä apua. Mutta oma virhe kuitenkin. Oma kesän pääkisani on vasta edessä eli Barcelonan ironman, joten tämä toimi hyvänä treeninä. Olin asettanut tavoitteeksi hyvän juoksun, mutta eipä sellaista tullut. Kumpuileva maasto on mulle aivan tuskaa ja sellainen Ahvenanmaa oli. 4:56 loppuaika ja paikka ensi kesänä escape from Alcatraz triathloniin jätti kuitenkin tosi kivan fiiliksen.
 2. RR72

  Uinnissa merisairaaksi!

  Kiitos vinkistä. Inkivääritabletteja olen nyt ostanut ja pääsen ensi viikolla testaamaan.
 3. RR72

  Uinnissa merisairaaksi!

  Sattuisiko jollakin olemaan vastaavaa ongelmaa ja ehkä ratkaisutkin? Ongelmani on aallokko. Normaalit laineet järvissä ei aiheuta mitään, mutta meressä jossa aallot ovat hieman voimakkaammat saavat olon samanlaiseksi kuin laivassa joka on isommissa aallokossa. Todella kiusallinen olotila joka tulee jo muutaman minuutin aallokossa pyörimiseen jälkeen. Onko joku selättänyt saman vaivan?
 4. Juu, mielestäni viime vuonna kun ilmoittautuminen oli niin se päivälisenssi kustansi 120 DKK eli n. 16€. Noh en uskalla tätä nyt ihan varmuudella sanoa. Tuo pasta party on kyllä mielenkiintoinen juttu. Kotivuilla mainitaan että osallistumismaksu sisältää pasta partyn ( http://kmdironmancopenhagen.com/entry/ ) mutta ei sitä kyllä ohjelmassa ole :-) Erikoista että siihen myytiin siis "vieraslippujakin" No tuon kotisivun mukaan osallistumismaksukin on 3340 DKK mutta mulla maksukuitissa on ainakin veloitettu 3360 DKK. Jos nyt ajanotto toimisi vähän tarkemmin niin sillä pärjää :)
 5. Olen menossa samaan kilpailuun. Meinasin jo vastata, että ilmoittautumisen yhteydessä piti ostaa päivälisenssi jos ei ole silloin jo antaa kansainvälisen lisenssi numeroa, mutta taidankin muistaa väärin. Menin katsomaan kuitista niin siellä oli veloitusriveillä age-group athlete pasta party quest ticket awards party quest ticket Mielstäni en ostanut palkintojenjakotilaisuuteen mitään lippua? Sen veloitus on 120kr, eli juuri sen verran kuin päivälisenssi maksaa. Ja vielä yksi erikoisuus. Pasta Partya ei ole maanantaina julkaisussa ohjelmassa ollenkaan :) Taitaa mennä selvittelyksi paikan päällä.
 6. RR72

  Finntriathlon 2014

  Toinen kesä Triathlonin parissa ja toinen Joroinen takana. Mahtava fiilis. Käytännössä joka osa-alueella itselleni nappisuoritus ja aika parani viime vuodesta n. 25 minuuttia (5:18 -> 4:52)! Uinti meni 32 minuuttiin ja tässä tapahtui oikeastaan päivän ainoa moka, eli monen muun tavoin suunnistin kerran kohti turvaveneen punaista liiviä. No uintiaika parani kuitenkin viime vuodesta yli 4 minuuttia ja sillä ajalla kehtaa M40 sarjassa Valvatuksella painia. Pyörä meni yli odotusten eli n. 36 keskarilla 2:30 pintaan. Viime vuonna vetelin maantiepyörällä melkein vartin kauemmin, joten tämä kehitys lämmitti mieltä. Jälkeenpäin kuitenkin ehkä tyytyväisin saan olla juoksuun. Vauhti pysyi kaikki kolme kierrosta suunnilleen samana enkä kokenut hellettä mitenkään ylivoimaiseksi esteeksi vaikka toki siellä lämmintä oli :-) Viime vuoden ajasta 5 minuuttia pois, eli nyt hölkättiin 1:42 nurkille. Oli erittäin hyvä kisa ja nyt on 5 viikkoa aikaa ennen kun Kööpenhaminassa pitää iskeä ensimmäistä kertaa täyden matkan kimppuun.
 7. RR72

  Vantaa Triathlon 7.6.2014

  Toinen kesä triathlonin parissa alkoi minullakin lauantaina. M40 perusmatkalla nautin päivästä. Puolitoista vuotta sitten en osannut puhaltaa veteen ja 50m uintimatka oli ehdoton maksimi johon pystyin. Nyt oikein odotin ryhmälähtöä, joten paljon on tapahtunut. Pakko kyllä tunnustaa ettei se ilmaiseksi ole tullut vaan altaassa on vietetty aikaa. Itsevarmasti menin eturiviin, mutta lähtö oli aika karmea. Joku innokas muutaman metrin oikealla puolellani veti hurjan kiihdytyksen, mutta unohti suunnistaa, joten lopputuloksena oli että hän oli ihan poikittain minun ja parin muun edessä. Pakko oli pysähtyä ja sitten alkoikin seuraavat jo puskemaan päälle. No siitä selvittiin ja sen jälkeen sainkin uida ihan sen mitä kropasta irtosi. Lopputuloksena oli, 24:22, eli nousin järvestä ikäryhmäni viidentenä ja kakkossijaan oli matkaa vain 20sek. Uinnista tuli kertaheitolla vahvin osa-alueeni. Loistava fiilis kun on väkisin opetellut jonkun uuden asian ja siinä onnistunut hyvin. Negatiivinen puoli siinä on tietysti se, että näillä pyöräily- ja juoksutaidoilla ei ole asiaa ohittaa enää ketään koko kisassa, joten sitten vain taistelemaan kuinka moni pitää päästää ohitseni :) Pyörä kulki 1:07 sisältäen T2:n joten sekin kelpaa kun pyöräilykokemusta on ihan yhtä vähän kuin uitikokemustakin. Juoksuun lähtö oli juuri niin raskas kuin viime kesänä parista startista opinkin, mutta lopulta sekin meni kuitenkin alle 47min joka on oman tasoni mukainen. Tulosluetteloa kun katsoin niin oman ikäryhmäni 23:sta ensimmäisestä olen tuolla juoksuajalla huonoin, joten pakko nostaa teille hattua, kovaa menette! Loppuaika oli 2:22 johon olen erittäin tyytyväinen. Sillä irtosi sija 14/82 ja erittäin hyvä mieli. Kalenterissa on ainakin Joroinen ja Kööpenhaminan Ironman, joten tämä oli vasta alkua!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy