Jump to content
Juoksufoorumi.fiSophie

Jäsenet
 • Content Count

  81
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

Converted

 • Coopperi
  2450
 • Puolimaraton
  2:10

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Osallistuin syyskuussa ensin aikuisten yleisurheilun moniotteluun (100 m, pituus ja 800 m) ja sitten puolimaratoniin kuuden päivän kuluttua tuosta edellisestä. MOniottelu oli siis ihan huumorimielellä läpivedetty kisa mutta kuitenkin tietty kilpailuhenkisenä oli pakko yrittää parastaan. Puolimaratoniin osallistuin spontaanisti kaverin sairastuttua. Harjoitteluni oli kesän aikana aika vähäistä. Juoksentelin silloin tällöin puolen tunnin lenkkejä ja välillä tunnin. Venyttelyni on olematonta ja lihaskuntoakaan en treenaa satunnaisia porrastreenejä lukuunottamatta ollenkaan. Olen mennyt tällä tyyl
 2. Aloitan nyt ketjun muistuttaakseni itseäni tästä syksyn koitoksesta. Olin viime vuonna menossa mutta jouduin sairastumisen vuoksi jättämään matkan väliin. Tänä vuonna en ole vielä sisäistänyt osallistuvani maratonille. Talvi taas meni ilman kovinkaan montaa lenkkiä. Toukokuu meni pienessä flunssassa lähes kokonaan ja nyt on pieni juoksutauko sitten viisaudenhampaan poiston takia. Edellisen lenkin olen juossut 1.5. eli yli kuukausi sitten. Olen viime lokakuun jälkeen juossut yhteensä alle 20 lenkkiä. PItuudetkin ovat tavallisimmin noin 6 km. Talvet tosiaan eivät ole minulle parasta aikaa. Toivo
 3. Näinhän se on toki. Voisi sitä itse kuitenkin seuraavalla kerralla ehkä vähän panostaa siihen linjan valintaan ja jättää ylettömän poukkoilemisen :-) Muutama minuutti voisi lähteä ihan sillä ajasta pois.
 4. Mäkin jään vielä tähän ketjuun. Mullakin jäi tosta jalkojen kestävyydestä kiinni. En kyllä alunperinkään uskonut, että tän ajan alittaisin ekalla maratonilla, mutta joku tavoite silti piti olla muu kuin pelkkä läpipääsy. Aika oli 4:38. Sports trackerin mukaan juoksua tuli 42,95, joten jos se pitää paikkansa, niin aika lähelle 4:30 meni oikea aika.
 5. Mäkin voisin liittyä tähän ketjuun, vaikka realistisempana tavoitteena kyllä pidän noin viiden tunnin aikaa. Olen treenannut ihan liian vähän ja pitkiä lenkkejä juossut vain muutaman. Puolimaratonin aika on 2:10. Siinä juoksin kilometrit 10-15 aika kovaa, joten kilometrit 17-20 olivat aika takkuisia. Vika kilometri meni tosi kevyesti. Maratonilla en todellakaan uskalla ottaa tuollaista rykäisyä, joten eka puolikas mennee varmaan 2:20 vauhtia. Toinen puolikas onkin sitten täydellinen arvoitus, kun en ole puolikasta pidempää koskaan juossut.
 6. Olipa kiva, että löysin tällaisen ketjun! Noissa miesten täyttämissä ketjuissa tulee olo, että kaikki juoksee 150 kilometriä viikossa plus muut treenit päälle :-) Olisi ihana päästä miehen kanssa yhdessä juoksemaan, mutta kun lapset vasta 2 ja 4, niin aina toisen oltava kotona. Croozerin pyöräperäkärryä ollaan käytetty muutaman kerran juoksurenkaalla, mutta juoksuasento on siinä niin huono, ettei oikein kumpaakaan innosta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy