Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Alex

Jäsenet
 • Content Count

  96
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Alex

 1. Alex

  Pyöräilykunto

  Kovia vauhteja saatte aika maltillisilla wateilla. Omalla kohdalla watit muuttuu vauhdiksi vähän heikommin näköjään... tänään tuli ajeltua vähän reippaampaa, ja watit muuttui vauhdiksi näin: 20 min @230W avg. = 34.2 km/h. 4 min @302W avg. = 39.8 km/h. 4 min @297W avg. = 39.8 km/h. 4 min @315W avg. = 36.6 km/h. Menosuunnat oli niin, että 20 min ja viimeinen 4 minuuttinen samaan suuntaan, ja ensimmäinen sekä toinen neljäminuuttinen samaan suuntaan. Kalustona alumiinirunkoinen Bianchin maantiepyörä, johon on kiinnitetty aerotangot. Asentoa on fitissä säädetty niin, että se on mukava ajaa. Aerodynaamikasta en tiedä, mutta aeroasennossa nuo vedot ajoin. Kaipa näihin asioihin täytyy suhtautua vakavammin sitten joskus, jos (ja kun) FTP:n saa vähintään yli 4.5 W/kg.
 2. Miksi huono kestävyyskunto olisi este? Maailmanhistoriahan on täynnä ihmisiä joiden saavutukset on kunnosta ja terveydellisistä seikoista huolimatta hyvin merkittäviä. Olisiko esim. Stubbin 8/8/8 -malli parempi valtion päämiehelle?
 3. Alex

  Polar Flow

  1. PK1 2. PK2 3. VK1 4. VK2 5. MK
 4. Alex

  Aktia Cup 2018 - 2019

  Houkuttaisi tuo lauantain kisa. Uskaltaakohan tuonne lähteä ilman nastoja?
 5. Ei tässä kukaan ole voittajan suorituksia vähätellyt.
 6. Hymyilytti katsoa nuo Suomen maalit koosteelta. Toinen pompulla varusteden kautta sisään ja toinen vastahyökkäyksestä jota edelsi kanukilta "tyhjää maalia" tavoitellessa hajonnut maila.. 🙂
 7. Alex

  Pyöräilykunto

  Ylimenokauden jälkeen kuntotaso on oletettavasti hieman heikompi, mutta kovan kehityksen olet kyllä kuukaudessa ajanut sisään. Onko ajatuksissa uusia tuota pyöräblokkia ennen kesää?
 8. Varmasti jonkun mielestä. Itselle se on toissijaista, mutta vieraissa pitäjissä juostessa olen kyllä löytänyt ihan siistejä reittejä ko. menetelmällä.
 9. Yksinkertaisen miehen yksinkertainen resepti on kääntyä lenkin puolivälissä ympäri. Tiet kun (ainakaan kaupungissa) harvemmin loppuu kesken, niin voi juosta aika surutta minne tahansa ilman sen kummempaa paikallistuntemusta.
 10. Ilmottaudutaan ketjuun. Akillesjänne tulehtui pahasti reilu pari vuotta takaperin, ja tuota erittäin pitkäaikaista vaivaa seurasi vielä muita rasitusperäisiä jalkavaivoja, jotka saivat harkitsemaan lopettamista täysin. Pokemon GO:n innostamana tuli kuitenkin liikuttua kävellen kuluneen kesän aikana sen verran paljon, että taisin kuntouttaa jalkani vihdoinkin takaisin juoksukunton, kun viimeisen 1½ kk:n aikana sitä on uskaltautunut lenkkeilemään jo säännöllisesti. Toivottavasti sitä on vahingoista viisastunut, ja osaa tällä kertaa harjoitella rikkomatta paikkojaan. Viimeisin aika kympiltä on kahden viikon takainen paikallisessa juoksutapahtumassa juostu 54 minuuttia. Taisi olla kuitenkin vain tosi huono pävä, kun tällä viikolla vitonen kulki treenijuoksussa 24 minuuttiin. Tarkoitus ottaa uusi yritys kympillä treenin muodossa parin viikon päästä, siihen asti vähän peruskuntoa, vauhtikestävyyttä ja intervalleja alle. Hyvää syksyä kanssajuoksijoille!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy