Jump to content
Juoksufoorumi.fi

taikina

Jäsenet
 • Posts

  133
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by taikina

 1. UTMB:llä pari vuotta sitten varustetarkastaja zoomaili varsin tarkkaankin housuja ja vyötäröä että onko sopivat kamat. Melkein piti vetää vatsaa sisälle.
 2. En tiedä kuinka tunnettuja tai kovia menijöitä nuo ovat mutta eikös näistä voisi jakaa ainakin kansallisiin kisoihin bänniä.
 3. Mahdollinen uudelleen reititys selvinnee kunhan seuraava ehtii mestoille. Jännää :)
 4. Hylsyhän tosta tulee?
 5. Paikallinen uutisaviisi tietää kertoa maksumuurin takaa että tänä vuonna juostaisiin viimeistä kertaa ns. "perinteisellä" reitillä. Kellään tietoa ensi vuoden muutoksista? Ja eikös tämä reitti nyt muutama vuosi sitten jo muuttunut, toki perinteisen määritelmä voi olla murroksessa.
 6. taikina

  NUTS 300 2021

  Nyt harppasi Maksimaisen pallura etiäpäin 👍
 7. Tämä onnistui niin että siitä searchin vierestä valitsi laatikolla kaikki pois ja sitten listauksesta haki erikseen seurattavat. Jos koitti haun kanssa niin sai vaan yhden seurantaan..
 8. Itsellä edellinen kerta 2017 ja tänä vuonna uudelleen. Olihan reittiä nyt tasoiteltu kivimurskalla ihan huolella. Konttaisen Rukan puoleinen alamäkikin oli linjattu uudelleen loivemmaksi ja siloiteltu. Tai sitten muistan ihan väärin.
 9. Simpasen ja Mikkolan GPS:t hyytyneet? Jotain touhuttu myös Konttaisen huollon jälkeen kun osa kiertänyt eri reittiä ylös.
 10. Käytiin eilen kävelemässä Pieni kierros ja se oli täysin kuiva eli ainakin muutaman kilometrin ehtii kenkiä kuivaamaan 🙂
 11. Näillä näkymin ja pienillä erikoisjärjestelyillä meinataan vetää läpi: https://utmbmontblanc.com/en/mag/209
 12. Missäköhän kunnossa tuo hiekkatie Käylästä Oulangan lähtöpaikalle on? No ehkäpä saavat sen ajettavaan kuntoon ensi viikolla.
 13. Luontoon.fi: Karhunkierroksen reitti on nyt poikki tulvan vuoksi. Tulvakausi kestää parisen viikkoa. Suosittelemme Karhunkierroksen vaeltamista aikaisintaan kesäkuussa. Mistäs tuolla ne kiertoreitit menikään? :)
 14. Ja tilanne Valtavaaralta eilen (Facebookista bongattua)
 15. Jotain uutta ovat taas keksineet. Jos joku osaa tulkita mitä tää nyt tarkoittaa niin please.. https://utmb.world/news/utmb-world-finals-acces
 16. Olihan noita nyt viime syksynä, Paavo Nurmi maralla noin 1500 osallistujaa, Helsinki City Running day ~5000, Vaaroilla lähes tuhat jne. Jos nyt tulospalvelusta oikein osasin laskea.
 17. Vettä nyt saa hanoista haettua yksitellen. Huoltopöytiin pidemmät etäisyydet tuotteiden väliin ja jokainen osallistuja huolehtii itse turvaväleistä. Kisojen voitoista juoksevat pääsevät kuitenkin noista läpi ilman suurempia ruuhkia ja me muut voidaan sitten omalla käytöksellä hoitaa turvavälit.
 18. No nyt on aikatauluja laitettu uusiksi. https://nutskarhunkierros.fi/fi/info/ Alustava aikataulu Torstai Numeroiden jako 166 km 18–22 Hiihtostdion Perjantai 7.00–8.00 Numeroiden jako 166 km 18–22 Hiihtostdion 8.00 alkaen 166 km 50 hengen lähtryhmin Hiihtostadion 11.00–21.00 Numeroiden jako 34, 55, 83 km Hiihtostadion 18.00 alkaen 55 km 50 hengen lähtöryhmin Oulanka 22.00 alkaen 83 km 50 hengen lähtöryhmin Hautajärvi Lauantai 7.00–11.00 Numeroiden jako 34 km 10.00 alkaen 34 km 50 hengen lähtöryhmin Juuma
 19. No eipä tuo mitenkään eroa hiihtolomasta tai pääsiäisestä. Eiköhän siellä silloinkin hissijonoissa tuo 50 tai yli ollut kerrallaan odottamassa vuoroaan.
 20. Viime vuonna tämä peruttiin 22.4. Itse en tuota suurten johtajien exit -tragediaa osaa tulkita sen vertaa että tajuaisin saadaanko tämä järjestää tänä vuonna vai ei? Osaako joku muu?
 21. Samat fiilikset ja ranteessa on Ambit 3:sen jälkeen ollut Fenix5, Suunto 9 baro ja nyt Fenix6 Pro. Tuo Ambit 3:sen paremmuus taitaa juontaa juurensa kellon designiin. Siinähän taisi olla GPS chippi siinä kellotaulun ja rannekkeen liitoskohdassa.
 22. Näemmä uusi 21km matka tulossa valikoimaan; https://vaarojenmaraton.fi/ilmoittautuminen 7km matkalla rupeaa olemaan hinta/km kohdillaan.
 23. Nämä meni kaupaksi vaikka väärälle alueelle tuli vahingossa laitettua ilmoitus.
 24. Kengillä juostu vain 20 kilometriä. Myydään koska tämä malli ei sopinut juoksijan jalkaan. Sijaitsevat Turussa, postitukset mahdollisia. Hp. 80e
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy