Jump to content
Juoksufoorumi.fitaikina

Jäsenet
 • Content Count

  102
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

Converted

 • 10km
  51.24 (Ruissalojuoksut 9/2012)
 • Puolimaraton
  1.36 (Masku 4/2014)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Laitetaan yksi brändi ja tuote lisää. https://nakedsportsinnovations.com/the-band/ Itsellä nyt vuoden ollut käytössä ja todella tyytyväinen olen. Puolen litran lötkö, kuoritakki, puhelin ja kasa geelejä esim kulkee vaivattomasti mukana. Vyössä on myös narut kisalappua varten ja kiinnityshihnat sauvoja varten. Tuota en itse ole testannut miten toimii.
 2. Ai saakeli 😄 Näinpä tosiaan olikin kun tarkemmin zoomaili.
 3. GPS seurannan mukaan joku jengi eksynyt Venäjän puolelle.
 4. Vaikka fillarointia tilalle kunnes juoksu taas maittaa. Kersojen kanssa polkemaan ja ite päälle tarpeen mukaan lisäkilometrejä.
 5. Stravastahan noita voi vakoilla. Vaikka Maksimainen, Simpanen ja Ansio seurantaan. Näiden setit kun yhdistää niin luulisi ominaisuudet olevan kohdillaan ainakin treenien perusteella.
 6. Voi olla vähän yksinäistä menoa toinen kierros ellei sitten juokse jänisryhmän mukana.
 7. Ensi vuonna sitten isompi häppeninki tästä? Muutama eri sarja meille ketkä eivät ihan 24 tuntia jaksaisi tunkata mutta haluaisivat aistia mestareiden tekemistä lähietäisyydeltä. Huolto ja jos joku laskee montako kertaa kiipeää ylös niin olisin valmis jotain maksamaankin.
 8. Kyseinen kaveri pestattiin FC Interin futisjoukkueen valmennustiimiin. Veti kahdet treenit jonka jälkeen siirrettiin sivuun. Mutta Beckham on tuttu.
 9. taikina

  Suunto 9 Baro G2

  Tuota listaa kun katsoo tulee mieleen että Nokian entiset tuotepäälliköt menneet sinne töihin. Kauhea määrä eri malleja. Toki eri värivariantit oli listattuna myös erikseen.
 10. Onko josain käppyrät tehohoitoon joutuneista? Mielestäni kertoo enemmän kuin pelkät tartunnat koska testausmenetelmät vaihtelevat.
 11. Pariisin puolikas ja täysmara siirretty syksyyn.
 12. Olethat koittanut rasvata jalkoja?
 13. Maaliskuulle merkitty Gaoligong by UTMB jouduttu siirtämään koronoiden takia joulukuulle. Sieltä alkaa viivalta löytyä muutenkin tilaa jos tuo epidemia pitkittyy ja Kiinalaisia pidetään kotiarestissa.
 14. Seuraavien öiden tärinät ja miten unessa potkii kiviä ja juurakoita. Puolison toteamus että varmaan oli rankkaa kun unessakin piti vielä juosta.
 15. Siellä peräpäässä on oikeinkin mukava tulla kun alkupää on tampannut reitin tasaiseksi. Jos siis lunta tarpeeksi vain on.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy