Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

Runningidiot

Jäsenet
 • Content Count

  620
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Runningidiot last won the day on August 8

Runningidiot had the most liked content!

Community Reputation

1 144 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.35
 • Maraton
  3:19

Recent Profile Visitors

3 888 profile views
 1. Perutaan tämä. Ei enää myynnissä.
 2. Kaksi lenkkiä / 44km juostu. 60€ Hki Pakila / posti
 3. Eikös noi Canyonit ole ihan .com-pyöriä eli nettikamaa. Jos ja kun fillari ei ole ostettu kivijalkamyymälästä, ensihuoltoa tuskin on mukana. Kaikenlaisten äänien kartoittaminen on perseestä ja joskus lähes loputon suo. Ääni voi kulkeutua runkoa pitkin ja sitten sitä mahdollisesti vielä etsii väärästä paikasta. Pitää ensin esittää itselleen muutamia kysymyksiä: - Minkälainen ääni on? Rahina? Naksu? Narina? - Kuuluuko ääni kerran vai useammin per kampikierros? - Kuuluuko ääni ajaessa yhdellä jalalla? Kummalla? Molemmilla? - Kuuluuko ääni koko ajan vai vain kovemmin runtatessa? - Kuuluuko ääni ajaessa ilman käsiä? - Kuuluuko ääni putkelta ajaessa? (irti satulasta) - Kuuluuko ääni kaikilla vaihteilla? - Saatko äänen kuulumaan silloinkin kun et polje? - Kuuluuko ääni silloinkin kun nouset satulasta ja pyörität kampia käsin takarengas ilmassa? Mm tämmösiä kantsii funtsia kun kartoittaa äänen lähdettä.
 4. Lenkin alkuvaiheessa ( alkuverra, aina liian lyhyt😁) pysähdyn ja teen noin 5sek dynaamiset venyttelyt reisille, pohkeille ja pakaroille. Lenkin jälkeen noin 30min sisään teen noin 15sek staattiset venytykset käytössä olleille lihaksille. Sama homma salitreenien jälkeen. Yleensä. Käsitykseni mukaan tämän pitäisi auttaa lihaksia palautumaan takaisin lepopituuteensa.
 5. Jos et jaksa katsoa: 40km matkalla ukko säästi 82 sekkaa kun ajeli ohkaiset säärikarvansa. Laskutikkuni sanoo jotta täysmatkalla lähtee 5,5 minsaa yhden gilleten hinnalla.
 6. No sitä vaan että tämmöisellä kannanotolla pääsisit juhlittuun asemaan vähintäänkin feministipiireissä. Ja kukapa ei sellaisessa paahteessa haluaisi paistatella. Naisen markka ja niin eespäin...
 7. Oisit nyt edistyksellisenä miehenä ja suurena naisten rakastajana oikaissut samaan hengenvetoon senkin epäkohdan, että akat tienaa aina paskemmin kisoista kuin miehet.
 8. Kyllä pisti naurattamaan tämän hammastikkulaatikko - touhu.😂 Kisan kärkimiehelle: "hei viittiks viedä tämän laatikon tuohon seuraavaan huoltoon samalla". Ei ole niin totista hommaa tämä polkujuoksu😂
 9. Usvaa putkeen sitten vaan kaikille foorumin 105 kilsaisille ja miksei muillekin! Itsekin ehdin karkeloihin vaikka vähän tiukkaa teki.
 10. Kai se täytyy vaan lutrata offia ihan huolella jos saisi sillä edes hyttyset karkotettua. Sääennuste näyttää siltä, ettei viitsisi pitkiä trikoitakaan / pitkähihaista paitaa pukea. Minä en ole ainakaan se joka tulee lähtöviivalle ruokaöljyä valuvana legendan pitävyyttä testaamaan.😄
 11. En olekaan vuosiin taistellut mäkäräisiä vastaan mutta muistijälki siitä riesasta on edelleen vahva. Onko markkinoilla nykyään mitään mikä tehoaa niihin pieniin perkeleisiin? 98E?
 12. On niin hyvä soppa että sotken osaltani. - Vuosien ympärivuotisen työmatka-ajelun kokemuksella väitän että siihen hommaan pitää olla kaksi pyörää. Nopea kesäpyörä ja maastopyörä talveksi 2.25 kumeilla. Sen kyklon kanssa runkkaaminen talvella kapeilla nastarenkailla jäätyneessä koppurasohjossa on ihan perseestä. - Triathlon harrastukseen ei tarvita kuin yksi pyörä. Triathlonpyörä. 10 kuukautta 12:sta veivaat sillä triathlonpyörällä harjoitusvastuksella laadukkaita treenejä ja otat ulos sen vasta nätillä kesäkelillä ja / tai kisoihin. Ulkona liikenteessä on aina jotain häiriötekijöitä jotka pilaavat suunnittelemasi täydellisen harjoituksen. Sisällä harjoitusvastuksella saa aina tehtyä kunnon harjoitteen eikä mene yhtään ylimääräistä aikaa. Kun kuitenkin haluat menestyä, osta lajiin kuuluva pyörä ja harjoitusvastus. Jos siis pää kestää ajaa sisällä ja tuijottaa seinää.
 13. Tuossa YP:n sivuilta löytyvässä garminin käppyrässä näyttäisi nousua olevan 1996m. Oma käyräni KK:lta keräsi noin 2070m, missä heittoa varmaan toki on. Vmaksin lausunto jättää sen verran mystiikkaa sisäänsä, ettei siitä dorka paljon tietoa ime. Aikavertailjukaan paha tehdä viime vuosiin kun matkat ja reitit muuttuneet.
 14. Miten tuo KK reitti vertautuu vaativuudeltaan tämän tapahtuman reittiin, jos nyt verrataan KK83:sta ja tätä 105km reittiä? Sen verran ymmärrän itsekin että 105km on pidempi matka kuin 83km. KK:lla huoltopisteitä on neljä ja pisimmät välit ovat 32km ja 27km, kun YP:llä niitä on seitsemän ja pisimmät välit 21km. KK:lla maasto on varsinkin alussa helppoa kun taas YP:llä mennään jatkuvasti ylös alas tuollaisia 100 metrin nyppylöitä. Verttiä kertyy lähes saman verran molemmilla matkoilla, KK:lla hiukkasen enemmän. Miten raakaa polkua täällä mahtaa olla? Onko se nilkkoja ja jalkapohjia raastavaa kivikkoa vai onko polku perusjampallekin hölkättävää? Kuinka vaativia nuo 21km pätkät mahtavat olla? Paljon kysymyksiä tiivistettynä yhteen: kumpi pahempi?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy