Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runningidiot

Jäsenet
 • Content Count

  636
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  3

Runningidiot last won the day on August 8

Runningidiot had the most liked content!

Community Reputation

1 222 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.35
 • Maraton
  3:19

Recent Profile Visitors

3 960 profile views
 1. Pistää hymyilyttämään kun porukalla täällä kummoksutaan että kuka nyt statuksen / kahvipöydän vuoksi juoksisi. Kyllä minä ainakin voin rehellisesti tunnustaa että "status" on itselläni motivaattori. Toinen on sitten se haaste että "pystynkö minä tähän". Läpäisemään jonkun kisan / alittamaan jonkin ajan tms. Jos ei nimi koskaan mihinkään tuloslistaan tallentuisi, eikä kukaan koskaan saisi tietää mikä matka ja mihin aikaan on juostu, olisi motivaatio huomattavasti alhaisempi. Mitä isompi ponnistus on ollut tai mitä enemmän se on vaatinut työtä, sitä enemmän siitä saa mielestäni olla jopa julkisestikin ylpeä. Myös maratonista. Jos puu kaatuu metsässä ja kukaan ei ole kuulemassa, kuuluuko siitä ääni?
 2. Voihan saatana. Tuli tippa linssiin.
 3. Ottaako loppukirin...? Ei oo ennen jännittänyt maratonia katsoessa😐
 4. Mutta mitä tähän suoritusta parantavaan lääkitykseen sanoo IAAF? Ja jos gagga tuleekin housuun reitillä, iskeekö hylky?
 5. Kyllä tämä nyt lumisateineen palluroita tuijetellessa pistää aika pahasti kiinnostamaan. Vit**us lisää nautintoa joten tuossa kelissä reitillä erittynee nyt kahmalokaupalla endorfiinia. Ehkä ensi vuonna itsekin...
 6. 3:08:20 Uskon Seppoon enemmän kuin luku antaa ymmärtää mutta pelaan katkeamiskorttia josko sillä saisi paremmat mahdollisuudet lahjakorttiin.
 7. Eikös noi Canyonit ole ihan .com-pyöriä eli nettikamaa. Jos ja kun fillari ei ole ostettu kivijalkamyymälästä, ensihuoltoa tuskin on mukana. Kaikenlaisten äänien kartoittaminen on perseestä ja joskus lähes loputon suo. Ääni voi kulkeutua runkoa pitkin ja sitten sitä mahdollisesti vielä etsii väärästä paikasta. Pitää ensin esittää itselleen muutamia kysymyksiä: - Minkälainen ääni on? Rahina? Naksu? Narina? - Kuuluuko ääni kerran vai useammin per kampikierros? - Kuuluuko ääni ajaessa yhdellä jalalla? Kummalla? Molemmilla? - Kuuluuko ääni koko ajan vai vain kovemmin runtatessa? - Kuuluuko ääni ajaessa ilman käsiä? - Kuuluuko ääni putkelta ajaessa? (irti satulasta) - Kuuluuko ääni kaikilla vaihteilla? - Saatko äänen kuulumaan silloinkin kun et polje? - Kuuluuko ääni silloinkin kun nouset satulasta ja pyörität kampia käsin takarengas ilmassa? Mm tämmösiä kantsii funtsia kun kartoittaa äänen lähdettä.
 8. Lenkin alkuvaiheessa ( alkuverra, aina liian lyhyt😁) pysähdyn ja teen noin 5sek dynaamiset venyttelyt reisille, pohkeille ja pakaroille. Lenkin jälkeen noin 30min sisään teen noin 15sek staattiset venytykset käytössä olleille lihaksille. Sama homma salitreenien jälkeen. Yleensä. Käsitykseni mukaan tämän pitäisi auttaa lihaksia palautumaan takaisin lepopituuteensa.
 9. Jos et jaksa katsoa: 40km matkalla ukko säästi 82 sekkaa kun ajeli ohkaiset säärikarvansa. Laskutikkuni sanoo jotta täysmatkalla lähtee 5,5 minsaa yhden gilleten hinnalla.
 10. No sitä vaan että tämmöisellä kannanotolla pääsisit juhlittuun asemaan vähintäänkin feministipiireissä. Ja kukapa ei sellaisessa paahteessa haluaisi paistatella. Naisen markka ja niin eespäin...
 11. Oisit nyt edistyksellisenä miehenä ja suurena naisten rakastajana oikaissut samaan hengenvetoon senkin epäkohdan, että akat tienaa aina paskemmin kisoista kuin miehet.
 12. Kyllä pisti naurattamaan tämän hammastikkulaatikko - touhu.😂 Kisan kärkimiehelle: "hei viittiks viedä tämän laatikon tuohon seuraavaan huoltoon samalla". Ei ole niin totista hommaa tämä polkujuoksu😂
 13. Usvaa putkeen sitten vaan kaikille foorumin 105 kilsaisille ja miksei muillekin! Itsekin ehdin karkeloihin vaikka vähän tiukkaa teki.
 14. Kai se täytyy vaan lutrata offia ihan huolella jos saisi sillä edes hyttyset karkotettua. Sääennuste näyttää siltä, ettei viitsisi pitkiä trikoitakaan / pitkähihaista paitaa pukea. Minä en ole ainakaan se joka tulee lähtöviivalle ruokaöljyä valuvana legendan pitävyyttä testaamaan.😄
 15. En olekaan vuosiin taistellut mäkäräisiä vastaan mutta muistijälki siitä riesasta on edelleen vahva. Onko markkinoilla nykyään mitään mikä tehoaa niihin pieniin perkeleisiin? 98E?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy