Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runningidiot

Jäsenet
 • Content Count

  448
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

453 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.35
 • Maraton
  3:19
 • Tavoite
  Karhunkierros 160km

Recent Profile Visitors

3 289 profile views
 1. Runningidiot

  Baltsu 8K

  Asun pakilassa, kertokaa nyt joku missä se kasi on? Tankkaan Nesteellä, vaikuttaako?
 2. Runningidiot

  Garmin Fenix 5

  Osaako tämä Fenix mahdollisesti paritella automaagisesti tiettyjen juoksumattojen kanssa? Fenix 5x plus nyt käytössä ja ensimmäisen mattojuoksun jälkeen olin tyytyväinen kellon ilmoittamaan juoksumatkaan mikä ei mennyt kovin paljon ohi maton lukemasta. Juoksin tunturin matolla ilman sykevyötä. Toisella kerralla juoksin samalla matolla kiihtyvää lenkkiä ja kello ilmoitti tahdiksi koko ajan noin puolitoista minuuttia hiljaisempaa vauhtia. Juoksin tunturin matolla (oli sykevyö) ja viereisellä eri merkin matolla juoksi joku muu. Tänään juoksin sillä toisella matolla minkä merkkiä en muista sykevyön kanssa. Hämmästyksekseni kello ilmoitti juoksun päätteeksi täysin saman kilsalukeman kuin matto. Miten tän nyt selittää muuten kuin että ensimmäisellä kerralla kiihtyvyysanturit antoivat lähes oikeita lukemia ja toisella sekä kolmannella kerralla kello on paritellut tämän toisen maton kanssa. Voiko näin olla?
 3. Runningidiot

  Tipaton vuosi 2019

  Saatana. Kai minäkin sitten yhdyn osaltani. Tästä päivästä eteenpäin pidän neljän viikon kuivan putken. Se on paljon tällaiselle iltatissuttelijalle joka ottaa tölkin kaljaa tai lasin viiniä useimpina iltoina.
 4. Haluan ensin muistuttaa että en tiedä mistään mitään ja olen paska juoksija mutta; Oman kokemus ja tuntemus on kertonut että parhaita nykäisyjä eteenpäin juoksuvauhdeissa ja kunnossa ylipäätään ovat tehneet melko rankat 70-100min pituiset vauhtileikittelyt mäkisillä pururadoilla. Sellaista menoa että mäen päällä tekee mieli kävellä hetki ennen kuin siirtyy takaisin kevyeen hölkkään ja sitä kautta valmistautumaan seuraavaan mäkeen. Mitä lyhyempi mäki, sitä reippaampi ja pidempi askel.
 5. Runningidiot

  Tipaton vuosi 2016

  Mun elämäni ei ole mennyt vituiksi alkoholista, suklaasta tai kahvista. Menee ihan helvetin hyvin. Kaikilla se ei tietenkään onnistu koska alkoholi palkitsee henkisesti voimakkaasti ja siksi on myös deekuja. Mutta on myös esim sokerikoukussa olevia läskejä. Deekuille annan sympatiaa koska ovat puolihuolimattaan syventyneet liiaksi laillisiin valtion tukemiin päihteisiin. Se on ikävää. Mikään ei tietenkään takaa etten itsekin esim sitten eläkeiässä hieman holistu. Se minulle sallittakoon jos kotonani elämän lopputaipaleella tissuttelen. Nistit taas on pelkkiä nistejä. Narkatessaan aiheuttavat suoraan ja välillisesti paskaa läheistensä lisäksi monelle muullekin eri taholle. Lisäksi rahoittavat huumekaupan ylempiä portaita ja usein myös koukuttavat nuoria rahoittaessaan omaa käyttöään myymällä paskaa lapsille. Näitä asioita ei saa koskaan korjattua vaikka lopettaisi käytön. Das ist alles.
 6. Runningidiot

  M: Garmin forerunner 220, HKI, 35 euroa.

  Pukki toi vaimolle uuden kellon niin vanha myyntiin. Siistikuntoinen ja täysin toimiva. Ikäähän tällä varmaan jo on mutta kivasti silti matkat sun muut mittaa eikä akkukaan heti ole lopussa. Sykevyö ei kuulu kauppaan. Mukana on jokin RMA paperi missä aikaleima 2.2016. Latauskaapeli tietenkin mukaan. Voin halutessa postittaa pelkän kellon ja kaapelin jolloin menee kirjeessä ja postikulut pienemmät. Nouto onnistuu Helsingin Pakilasta. Hinta 35 euroa. On halpa.
 7. Runningidiot

  Tipaton vuosi 2016

  Höpö höpö. Narkit narkkaa, deekut dokaa. Suurin osa kansasta nauttii tätäkin mielihyvää tuottavaa ainetta kohtuudella. Samoin kuin esim kahvia ja suklaata. Sitä ei aikuisen miehen tarvitse kenellekään selitellä tai anteeksi pyydellä. Taidan tänäänkin ottaa iltatreenin jälkeen kaljan koskapa miksi vitussa en ottaisi.
 8. Autoni kertoo minusta että yritän roikkua kiinni nuoruudessa, minulla on kiire joka paikkaan, yritän olla kireä ja sporttinen sekä luultavasti lennän lomamatkoille. Se ei kerro minusta sitä etten aja viikottain yleensä kuin 20-30km ja suurimman osan työmatkoista kuljen polkupyörällä ympäri vuoden.
 9. Laitetaas tämäkin myyntiin kun rahat menneet joululahjoihin. Taisi olla vuosi kun 2015 kun sain ko juomarepun, täytin kerran vedellä ja totesin että tämän kanssa ei juosta. Laitoin sen vaatekaappiin josta nyt kaivoin esiin. Eli tästä uudenveroinen juomareppu vaikkapa eräjormailuun. Hinta 40 euroa. Sijainti Pakila, myös posti kuljettaa.
 10. Runningidiot

  O: peruttu

  Ostettu
 11. Punainen ja keltainen ovat garminin alkuperäistuotteita, harmaa Kiinasta tilattu kopio joka kuitenkin tuntuu toimivan yhtä hyvin kuin originaalit. Materiaali tuntuu täysin samalta, eron huomaa pikakiinnikkeissä. Punaisessa hihnassa kulumaa, harmaa ja keltainen hyvässä kunnossa. En ole niin värikäs persoona että näitä viitsisin käyttää. Osta koko nippu 30 eurolla.
 12. Runningidiot

  Onko polkujuoksu juoksua?

  Tästä ajatusvirtani johti kysymykseen Mikä on sitä todellista, oikeaa, aitoa, äärimmäistä urheilua ja mikä pelkkää täytepaskaa? Juoksun puolelta mukaan voisi laskea juuri esim tuon satasen juoksun. Toisaalta jotenkin pitäisi myös mitata kuka pystyy juoksemaan pisimpään riittävällä tahdilla kuolematta. Muista lajeista tulee äkkiseltään mieleen kamppailu-urheilu ja voimanosto. Mitataan siis kuka on nopein, kestävin, voimakkain ja tappavin. That´s it, kaikki muu on sählyä. Tästä aiheesta voisikin joku provokaatiosta elävä avata oman ketjun.
 13. Runningidiot

  Onko polkujuoksu juoksua?

  Omassa pääkopassa polkujuoksu = ultramatkat. Jos haluaa haastaa itsensä ja koetella rajojaan niin lähtee retkeilemään polku-ultralle kaukopartiohengessä. Pervitiinit liiviin vaan. Juosta voi vaikka sitten siinä yhteydessä kun harjoittelee polku-ultralle.
 14. Onko suunnistus urheilua? Kuitenkin osittain käyttävät samoja polkuja kuin polkujuoksijat niin näkisin että ainakaan niillä polkupätkillä eivät voi olla urheilijoita...
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy