Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Runningidiot

Jäsenet
 • Content Count

  384
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

335 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.35
 • Maraton
  3:19
 • Tavoite
  Karhunkierros 160km

Recent Profile Visitors

3 100 profile views
 1. Runningidiot

  MYYTY Garmin Fenix 3 HR

  Reilun vuoden ikäinen, toimii miten pitääkin ja akku kestää hyvin. Käytetty kello joten pientä ajan patinaa on tietenkin nähtävissä. Hp 190 euroa. Sijaitsee Helsingin Pakilassa. Postilla liikkuu myös.
 2. Runningidiot

  Myydään: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire

  Perun 560 euron tarjouksen. Ei voi editoida viestiä niin näin sitten.
 3. Runningidiot

  Myydään: Garmin Fenix 5 Plus Sapphire

  Moi @jakefillari Koska uuden saa 700 eurolla jossa mukana silikonirannekkeen lisäksi myös nahkaranneke, tarjoan tuosta 560 euroa. Käteisellä, tilille, mobilepay, kaikki käy. https://www.kulta-center.fi/garmin-fenix-5-plus-sapphire-11244.html
 4. Runningidiot

  Alelaari

  Tammiston xxl:ssä on hyllyssä kaikkia kokoja Hokan atr4:stä mustana hintaan 99 vaikka netissä ei niistä mitään tietoa olekaan. Joutui ostamaan vaikkei ne kauaa kestäkään kun hinnaksi jäi sopuinen 75 euroa. En tiedä korjaavatko nyt hinnan kun yrittivät minultakin laskuttaa nettihinnan 110 euroa ( ilman alea) mukaan.
 5. Runningidiot

  Garmin Fenix 5

  Kaikki ovat jo varmaan huomanneet että spotify on nyt ladattavissa appina 5 plus sarjan laitteisiin. Omaan makuun aika lailla mullistava ominaisuus ja taitaa kyseinen laite muodostua nyt pakko-ostokseksi. Itse kanniskelen aina kännykkää pidemmillä lenkeillä sportifyn vuoksi ja tästä riippakivestä pääsisi nyt vihdoin eroon. Onko kokemuksia, toimiiko homma täysin moitteetta?
 6. Runningidiot

  off topic osa 1

  Sanonpa tähän väliin vain sen että on kovempi suoritus läpäistä aloittelevana lenkkeilijänä maraton esim 4.30 ajalla kuin ok kuntoisella painaa se tuntia nopeammin. Se on lähes liikuttavaa kun näkee paskakuntoisen kaverin taistelevan sen 42km maaliin kaikista kivuista ja vaillinaisesta kuntopohjasta huolimatta. Siitä lähtee respaa. Tulen arvostamaan vaimoni maalinpääsyä Vantaalla paljon enemmän kuin omaa juoksuani, vaikka tulenkin rajoitinta vasten juoksemaan. Helppoahan se on "hyvä"kuntoiselle.
 7. Luin kolmesti mutta ei, en tajua.
 8. Runningidiot

  Pitkään kestänyt ulkosäären kipu.

  Minä olen täällä itkenyt kipeää jalkaani mutta pitkäaikaista kokemusta tästä vaivasta ei ole. Röntgenin ja kahden viikon tulehduskipulääkekuurin jälkeen uskalla todeta dr Googlen ( md ) avustuksella että kyseessä on yksinkertaisesti rasitusvamma, joka johtuu heikosta lihaksesta. Tämä kyseinen lihas mm jarruttaa jalkaterän laskua askeltaessa ja valmistaa jalkaterän uuteen kimmoisaan askeleeseen. Liika ramppaaminen on sille yksinkertaisesti liikaa. Koska kaikenlainen heikkous on sairautta, oikea hoito on voimaharjoittelu. Otan itse ohjelmaan kantapääkävelyn noin 10 metrin vetoina sekä seuraavanlaisen harjoitteen: Nojaamaan hartiat seinää vasten kantapäät noin 30-40cm irti seinästä ja kroppa jännitettynä suoraksi. Siitä jalkaterän nostoja noin 15 noston sarjassa. Eli teen juuri sitä mikä sattuu. Tuska kuitenkin yllättäen ei siitä suurene ja tuntuu lopulta vähän helpottavan kun lihas saa treeniä. Muina lääkkeinä olisi esim kengän vaihto mataladroppisempaan. Kantapäädropin alentaminen pitäisi auttaa koska tällöin kyseessä olevan lihaksen ei tarvitse juostessa laskea jalkaterää niin alas. Itselläni ei ole valitettavasti ole käsillä matalakantaisia kenkiä mutta vaihdan silti Acicsin Kayanot DS trainereihin josko vähempi jousto auttaisi. Lisäksi siirryn asfaltilta purulle ja soralle, jonka pitäisi auttaa samoin tavoin kuin kantapään lasku. Uskon tähän dropin alentamiseen koska olen huomannut että helpointa kävely on minulla joko paljain jaloin tai barefoot-kengissä. Vielä muitan keinoja on kuulemma kinesioteippaus ja nilkkatuki. Itse koitin eilen juosta kympin kovaa jalka sidottuna, mutta paskat siitä mitään iloa ollut. Loppulenkillä alamäet oli myrkkyä. Luotan voimaharjoitteluun. Se on ennenkin pelastanut minut vammoilta ja on muutenkin elämän perusta. Ai niin, lättäjalka olen itsekin. Se mitään merkkaa. Viimeksi arvostettu ortopedi kertoi minulle että on tutkittu fakta jotta lättäjalkaisilla on vähemmän alaraajojen rasitusvammoja kuin muilla. Ja vielä toinen lisäys: Tarkista ettei kengännauhasi ole liian kireällä nilkan juuresta. Lukemani internetlähteen mukaan myös tämä voi aiheuttaa ongelmia.
 9. Runningidiot

  Hoka One One

  Joo huomattiin jo aiemmin mutta ei ole kokoja.
 10. Runningidiot

  Hoka One One

  @vmaksi Viitsitkö vinkata mikä olisi eukolle sopiva kenkä maratonille ja yleislenkkikengäksi hokan mallistosta? On nyt juossut atr:llä ja se on ainoa löydetty kenkä mikä ei aiheuta ongelmia jaloissa. Ei olisi varaa enää tehdä harhaostoksia joten pitäisi löytää mahdollisimman paljon tuota atr:ää vastaava kenkä.
 11. Kokeillaas kelpaako 50 eurolla.
 12. Runningidiot

  MYYTY Asics gel nimbus 19 women 39,5 HKI

  Vaimon kengät. Noin 30km yritetty hölkätä. Kuulemma varpaat puutuu niin pahoin ettei pysty käyttämään. Hintapyyntö 70 euroa.
 13. Runningidiot

  Langattomat kuulokkeet juoksuun

  Parin lenkin pohjalta olen vakuuttunut Oneplus bullets wireless kuulokkeista. Pysyy erittäin hyvin päässä, äänenlaatu erittäin hyvä, kaulan ympärille tuleva "panta" pysyy paikallaan juostessa. Oletettavasti erinomainen akkukestokin tulee jatkumaan myös talvella koska akut sijaitsevat tässä kaulapannassa ja pysyvät lämpimässä. Roiskevesikestävyys tuli testattua tämän päiväisellä sadekelin lenkillä. Muitakin hyviä featureita älypuhelimen kanssa käytettäessä. 70 euron kuulokkeiksi erinomaiset.
 14. Runningidiot

  Hoka One One

  Maaliskuussa ostettu atr4:t ja nyt alkaa pohjasta irtoamaan palasia. Ensimmäinen pala jäi karhunkierrokselle ja kaksi seuraavaa jo irvistävät. Kaikki vasemmasta kengästä. Täytyy sanoa että kolmansia hokia en taida enää ostaa.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy