Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runningidiot

Jäsenet
 • Content Count

  477
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

537 Excellent

1 Follower

About Runningidiot

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • 10km
  41.35
 • Maraton
  3:19
 • Tavoite
  Karhunkierros 160km

Recent Profile Visitors

3 457 profile views
 1. Runningidiot

  Hoka One One

  Kengät tuonne 160km karhunkierrokselle. EDIT: Turhat lätinät pois. Speedgoatit ja Mafatet omaan jalkaan liian kapeat. Pitää ostaa 47 ja 1/3 koossa olevat ATR:t. Kävin testaamassa ATR5:t ja istuvat paljon tiukemmin jalkapöydästä kuin vanhat neloset. Toki kuluneissä kengissä on enemmän joustoa mutta ero oli silti huomattava. Eli ATR5 on varmaankin se valinta. Mutta normaali vai leveä malli? Onko kellään kokemusta tuosta leveästä, notta onko minkälainen ero?
 2. Runningidiot

  Kenkäalennukset

  Huoh... Jos jollain olisi sattumalta osunut silmään mistä saisi Hokan atr / speedgoat kenkää UK kokona 12 siedettävään hintaan niin saa vinkata. Tarttee uudet kengät mutta ovh hintoja ei pystyis maksamaan 😩 Ultrarunningmaratonstore ja sportshoes ym koluttu mutta alekoot menneet.
 3. Sopisko tämä uutinen tänne. Aiheena Jungnerin lausunto että hölkkääjät ja pyöräilijät aiheuttavat suuret hiilidioksidipäästöt. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/5383a993-bb3a-4a2d-80b8-c13063162a18 – Viikonloppuna opin, että kovasti kuntoileva ihminen työntää ilmakehään kolme kertaa enemmän hiiltä kuin keskiverto ihminen. Tuo ero on suurempi kuin esimerkiksi kasvis/lihansyöjän ero. Ja että 100 kilometrin matkalla pyöräilijä tuottaa enemmän hiilipäästöjä kuin sähköauto. – Ihminen tuottaa hengittämällä hiilidioksidia ilmakehään keskimäärin tonnin vuodessa. Levossa noin 0,2 litraa minuutissa ja täydessä rasituksessa jopa 15 kertaa enemmän, hän kirjoittaa. Autottomuutesi kertoo siis sen, että olet perimmiltäsi maapallon ekosysteemiä järkyttävä mulkku lenkkikenkinesi ja työmatkapyörinesi.
 4. Mahtaako kellään olla kokemusta minkälaisella mattotreenillä voisi makustella sitä menisikö kymppi ulkona alle 40min? Vaikea arvioida tuota mikä maton kulma vastaisi 4 minuutin kilsatahdin vastatuulta ulkona. Riittäisikö esim 1% kulmalla 3x3000m tavoitevauhtia 5min hölkkäpalautuksilla?
 5. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20190201083436&SearchText=fenix+5+strap
 6. Miten on mahdollista että Kempeleellä on välähtänyt näin kirkkaasti eikä tätä ole tajuttu kokeilla muualla? Kerrassaan nerokasta.
 7. Runningidiot

  Baltsu 8K

  Asun pakilassa, kertokaa nyt joku missä se kasi on? Tankkaan Nesteellä, vaikuttaako?
 8. Runningidiot

  Garmin Fenix 5

  Osaako tämä Fenix mahdollisesti paritella automaagisesti tiettyjen juoksumattojen kanssa? Fenix 5x plus nyt käytössä ja ensimmäisen mattojuoksun jälkeen olin tyytyväinen kellon ilmoittamaan juoksumatkaan mikä ei mennyt kovin paljon ohi maton lukemasta. Juoksin tunturin matolla ilman sykevyötä. Toisella kerralla juoksin samalla matolla kiihtyvää lenkkiä ja kello ilmoitti tahdiksi koko ajan noin puolitoista minuuttia hiljaisempaa vauhtia. Juoksin tunturin matolla (oli sykevyö) ja viereisellä eri merkin matolla juoksi joku muu. Tänään juoksin sillä toisella matolla minkä merkkiä en muista sykevyön kanssa. Hämmästyksekseni kello ilmoitti juoksun päätteeksi täysin saman kilsalukeman kuin matto. Miten tän nyt selittää muuten kuin että ensimmäisellä kerralla kiihtyvyysanturit antoivat lähes oikeita lukemia ja toisella sekä kolmannella kerralla kello on paritellut tämän toisen maton kanssa. Voiko näin olla?
 9. Saatana. Kai minäkin sitten yhdyn osaltani. Tästä päivästä eteenpäin pidän neljän viikon kuivan putken. Se on paljon tällaiselle iltatissuttelijalle joka ottaa tölkin kaljaa tai lasin viiniä useimpina iltoina.
 10. Haluan ensin muistuttaa että en tiedä mistään mitään ja olen paska juoksija mutta; Oman kokemus ja tuntemus on kertonut että parhaita nykäisyjä eteenpäin juoksuvauhdeissa ja kunnossa ylipäätään ovat tehneet melko rankat 70-100min pituiset vauhtileikittelyt mäkisillä pururadoilla. Sellaista menoa että mäen päällä tekee mieli kävellä hetki ennen kuin siirtyy takaisin kevyeen hölkkään ja sitä kautta valmistautumaan seuraavaan mäkeen. Mitä lyhyempi mäki, sitä reippaampi ja pidempi askel.
 11. Mun elämäni ei ole mennyt vituiksi alkoholista, suklaasta tai kahvista. Menee ihan helvetin hyvin. Kaikilla se ei tietenkään onnistu koska alkoholi palkitsee henkisesti voimakkaasti ja siksi on myös deekuja. Mutta on myös esim sokerikoukussa olevia läskejä. Deekuille annan sympatiaa koska ovat puolihuolimattaan syventyneet liiaksi laillisiin valtion tukemiin päihteisiin. Se on ikävää. Mikään ei tietenkään takaa etten itsekin esim sitten eläkeiässä hieman holistu. Se minulle sallittakoon jos kotonani elämän lopputaipaleella tissuttelen. Nistit taas on pelkkiä nistejä. Narkatessaan aiheuttavat suoraan ja välillisesti paskaa läheistensä lisäksi monelle muullekin eri taholle. Lisäksi rahoittavat huumekaupan ylempiä portaita ja usein myös koukuttavat nuoria rahoittaessaan omaa käyttöään myymällä paskaa lapsille. Näitä asioita ei saa koskaan korjattua vaikka lopettaisi käytön. Das ist alles.
 12. Pukki toi vaimolle uuden kellon niin vanha myyntiin. Siistikuntoinen ja täysin toimiva. Ikäähän tällä varmaan jo on mutta kivasti silti matkat sun muut mittaa eikä akkukaan heti ole lopussa. Sykevyö ei kuulu kauppaan. Mukana on jokin RMA paperi missä aikaleima 2.2016. Latauskaapeli tietenkin mukaan. Voin halutessa postittaa pelkän kellon ja kaapelin jolloin menee kirjeessä ja postikulut pienemmät. Nouto onnistuu Helsingin Pakilasta. Hinta 35 euroa. On halpa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy