Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Runningidiot

Jäsenet
 • Posts

  796
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  10

Runningidiot last won the day on May 27

Runningidiot had the most liked content!

Recent Profile Visitors

4 678 profile views

Runningidiot's Achievements

 1. Runningidiot

  Hoka One One

  Tässä olisi sormi tilausnapilla mutta ehtiskö joku ensin kertomaan, onko Evo speedgoatin toebox yhtä leveä kuin speedgoat 4:n? Speedgoat 4 on vähän leveämpi kuin Speedgoat 3, joten pohdin kumman pohjalta tuo Evo on tehty? --- Hermo petti, tilasin jo evot.
 2. MA 19.7. - SU 25.7. viettelin kevyen viikon sisältäen neljä saliharjoitusta ja neljä lenkkiä joista kolme kevyttä hölkkää. Ainoa mainittava uroteko oli sunnuntain testijuoksu Pirkkolan purulla, eli kaksi kierrosta täysillä. Meinasin jättää juoksematta kun iski ennalta arvaamaton krapula pullollisesta kuplivaa kesäjuomaa. Ei tullut mietittyä ihan loppuun saakka tuotakaan riesling-pullon tyhjentämistä, enkä ole siitä tällä kertaa kovinkaan ylpeä. Siirsin sitten lenkin aamusta iltapäivän puolelle, mutta pikku krapulassa se piti silti juosta. Yllättäen aika tällä kertaa 24:04 (24:36), keskitahti 4:21 (4:25) ja keskisyke 157 (152). Suluissa edellisen testijuoksun luvut. Kun otetaan vertailuun ja huomioon lämpötila, ilmankosteus, aamupaino, vireystila, vauhdinjako, sykekäyrä ja kuun etäisyys maasta, voidaan päästä laskutoimituksessa sellaiseen loppupäätelmään, että kunto on noussut. VID_20210518_151016_2.mp4
 3. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Joo. Eipä tuossa videossa näkyvässä maastossa hirveästi auta nuo aiemmin ehdottamani pakastepussit jaloissa. Parempi mieli varmaan tulee kun vetää suosiolla sen pussin päähän vaan.
 4. Ööh. Pata jumissa yövuoron jäljiltä. Muistellaanpa: KE: 1h27min / 16,5km aika rasittavaa vauhtileikittelyä Oulunkylän kuntoradalla keskipäivän helteessä. Nyt oli jo pakko ottaa paita pois. Keskisykkeeksi jäi 135. Pohkeet / penikat alkaa hiljalleen näköjään huutamaan lepoa. Pitää huuhtoa kylmällä vedellä lenkkien jälkeen. Illalla leuanvetoa ja vatsaa. TO: Kyykky, pohkeet ja pystypunnerrus. Kyykky vielä meni jotenkin ( 5 x 3 x 135 ) mutta olkapäät eivät enää saaneet ansaitsemaansa puristusta. PE: Aamupäivällä 1h25min / 13,8km polkua, seassa 3 x 13min reipasta jossa syke noin 145-150. Illalla 30min kevyttä hölkkää. LA: 5h3min / 40,3km polkua keskisykkeellä 111. Kerrankin pitkään ja rauhallisesti, sitä multa on monesti pyydetty mutta harvemmin onnistunut. Lämpöä ei ollut päivällä kuin noin 26 astetta, niin riittävästi juomalla sain pidettyä sykkeen alhaalla loppuun saakka. Nyt olen niin väsynyt ja univelkainen että vituttaa kaikki. Tänään olisi periaatteessa se tuiki-tärkeä penkkipäivä, mutta en tiedä jaksaako tehdä yhtään mitään, paitsi juoda muutaman kaljan. Viikolle kertyi 12h28min / 112km. edit: SU: Penkki. Nyt olen lisäksi jo seitinohuessa humalassa. Kyllä kaikki on näköjään mahdollista.
 5. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  @vmaksiKerrotko vielä tuosta reitin alkuosan kosteikoista. Jokien ylitykset nyt ovat melko yksiselitteisiä, niissä kastuu, mutta kuinka syvälle upottavaa se muu maasto on? Kiinnostaa ne suot yms kosteat paikat, olisiko niissä pärjännyt esim korkeilla vesitiiveillä sukilla kuivin jaloin? Kunnon eräjormahan vetää jalkaan parit sukat joiden välissä pitkät pakastepussit. Olisiko jollain tällaisilla virityksillä mahdollista välttää jalkojen jatkuva vettyminen? Kaverin puolesta kyselen kun häntä vähän kiinnostaa tällaisen rypistyksen läpäisyn mahdollisuudet...
 6. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Vielä siellä on sitkeitä sissejä reitillä ja maaliin tulossa. Kyllä olisi herkkua päästä näkemään minkälainen on askelluksen tahti tällä hetkellä. Tuossa on pitänyt jo ainakin ottaa ihan kunnon unia välillä, kun viidettä päivää painetaan reitillä. Tulee vertailtua noita vielä reitillä jatkavien aiempia ultratuloksia omiin vastaaviin tuloksiin, ja esimerkiksi vähän ajan päästä maaliin tuleva Laura Lakio näköjään painoi viime Vaarojen maratonin vain 1h15min hitaammin kuin minä. Tässä se totuus iskee silmille; itsekin saisin ilmeisesti sitten olla koko viikon tuolla tunturissa imettämässä itikoita.
 7. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Sieltä on kaksikko Aspegren / Päätalo tullut yön tunteina maaliin. Kyllä kävi sääliksi ja iski sympatia-hien selkään kun katsoin maaliintulovideon eikä yksikään vähistä paikallaolijoista huuda onnitteluja tai mitään muutakaan. Synkkä hiljaisuus vain läsnä. ONNEKSI OLKOON, HIENO SUORITUS!! https://www.instagram.com/nutsfi/?hl=fi
 8. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Instalivessä valitteli että jalkaan sattuu mutta imeytymisongelmia ei kuulemma ollut eikä rakot vaivanneet niin pahasti kuin muilla. Aika pirteän oloinen kaiken kaikkiaan. Vaimon kännykästä piti tämäkin seuranta suorittaa... Kova.
 9. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Onko kellään tietoa tuosta itikkapuolesta, onkona ollu mäkäräistä? Olisiko siellä mahdollista vetäistä pikku unet jossain luonnon siimeksessä vai imeekö ilmavoimat kaikki veret kropasta? Edit: Tuli mieleen että oliko tämä sellainen "tyhmä kysymys"...😅
 10. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Teoriani on tietenkin vain tekosyy sille, ettei tarvitse lähteä koskaan itse koettamaan. 😁 Varusteineen 90 kiloisena minun pitäisi käytännössä lähteä joissakin nopeasti kuivuvissa kevytrakenteisissa vaelluskengissä, kävelysauvat käsissä. Tässä instasta pöllityssä videossa ei kyllä paljon vaelluskenkiä näy. 10000000_295655548674187_8509676614998413644_n.mp4
 11. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Pohdiskelin jo aiemmin että minkälaista painoluokkaa maaliin pääsevät mahtavat edustaa. Voisi kuvitella että pienikokoisemmat ja siten kevyemmät kaverit menestyisivät paremmin. Jalkojen nahka kun kestää vain tietyn määrän jatkuvaa kengässä hinkkaamista ja mitä painavampi kaveri, sitä enemmän se jalkaterä väkisinkin siellä kengässä elää kun kivikoissa nuljutaan.
 12. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Koen kanssa erittäin raskaana tämän juoksijoiden omien instasivujen kautta tapahtuvan seurannan. Eukon tunnuksilla sisällä enkä oikein osaa kaivella tietoa. Nutsin omilla instasivuilla melko niukkaa päivitystä. Viimeisin näyttää olevan: "Janne Hietala puskee kärjessä Tuomas Maisalan keskeytettyä." Jumisko laittanut omaan instaan pientä analyysia: "Moni asia meni pieleen ja tuli kaikesta huolimatta aliarvioitus reitin haastavuus. Huomiot:- liian kova alkuvauhti -> oksennus/imeytymisongelmat- jalkahoito -> tuhoutui jo 100km kohdalla jalkaterien nahat- repun energia liian makea -> suolaisia lisää valikoimaan- kiirehuolto -> jalkaterät ei saanut riittävästi happea kalmankaltiossa33h märissä kengissä oli karu ja kivulias kokemus. Jokainen Hetassa ollut juoksija kärsi samasta. Maaliin tulijat ovat kyllä koviksia 😍 Jokien ja soiden ylitykset höystettynä sateen kastelemalla poluttomalla erämaalla oli yllättävän kuormittava.Mutta reissuhan oli silti hieno kokemus ❤ Puljun ja Pöyrisjärven erämaa-alueet tarjosivat parastaan!"
 13. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Tällaisessa kisassa kyllä kerrankin pätee se, että kaikki maaliinpäässeet ovat voittajia. Tuolla pitää tehdä niin paljon asioita oikein, reagoida eteen tuleviin ongelmiin, tehdä oikeita päätöksiä ennen kisaa ja kesken kisan, jotta homma ei kaadu joihinkin muihin ongelmiin kuin kunnon loppumiseen. Kokemus pitkistä ryynäämisistä varmasti näyttelee todella suurta osaa, ei riitä että on kovassa kunnossa. Todella suurella mielenkiinnolla odottelen jo kisarapsoja tästä reissusta. Toivottavasti jaksavat niitä kirjoitella.
 14. Runningidiot

  NUTS 300 2021

  Onko tällaista sosiaalipornoa jossain koottuna julkisesti nähtäville vai mistä niitä kaivelet?
 15. MA: Aamupäivällä pitkästä aikaa mukava kulku polulla eikä helle vaikuttanut. 2h2min / 18,99km, keskisyke 124. Illalla olikin sitten jalat vissiin syöty, polvista alaspäin mukavaa kipuilua. Pääasiassa polulla varovaista hölköttelyä / kävelyä 1h3min / 8,5km sykkeellä 108. TI: Jalat vieläkin hiukkasen kipiät. Hölköttelin 59min palauttelevaa lähikortteleissa ja kävin samalla ostamassa K-raudasta lämpömittarin, jotta tietää ilman olevan vitun kuuma. Ei tartte arvailla. Lopussa tein ylämäkeen muutamia noin 25 sekunnin reippaita vetoja, ihan hyvin sain etureisiä aktivoitua.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy