Jump to content
Juoksufoorumi.fi


HelppoHeikki

Jäsenet
 • Posts

  1 726
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  35

HelppoHeikki last won the day on October 2 2020

HelppoHeikki had the most liked content!

About HelppoHeikki

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HelppoHeikki's Achievements

 1. UTMB:stä tulee enemmän ja enemmän rahamiesten puuhaa. Ovat nyt vielä yhteistyössä IRONMANin kanssa, joten sieltä saa hyviä neuvoja siitä miten vain taivas on rajana pääsy- ja oheismaksuissa.
 2. Ja kaiken tämän huopaamisen keskellä voidaan muistella sitä, että Helsingissä on ihan ok ottaa kasinolle 350 asiakasta kerralla. Sisätiloihin.
 3. Mä en oikein ymmärrä tätä vauhkoilua rajoitusten kanssa. Kun nyt lähdetään vaikka siitä liikenteeseen, että kuka tahansa voi mennä tänään kuntosalille, missä on 29 muuta henkilöä treenaamassa. Siis suljettuun sisätilaan. Myös baariin voi mennä siten, että siellä on paljonkin porukkaa samassa, ahtaassa sisätilassa. Hönössä, ilman maskia huutamassa. Julkisella liikenteellä voi liikkua ihan kuinka ahtaasti vain. Miten joku ulkoilmatapahtuma voisi olla näitä paikkoja pahempi tilanne? Aivan varmasti polkujuoksijat pitäisivät ulkona huolen paremmista turvaväleistä kuin joku baariörveltäjä. Muutenkin koko tapahtuma järjestetään ulkona. Ei varmasti ole riskit kovia, jos ulkona ollaan vähän isommissa ryhmissä, kunhan ei mennä toisia halailemaan. Bussit lähtöalueelle on toki jonkinlainen ongelma, mutta moni menee joka päivä bussilla töihin ja takaisin kotiin.
 4. Käykö näin siinä vaiheessa, kun on juostu 1h 39min 59s 🙃
 5. Todelliset osallistujamäärät ovat tänä vuonna varmasti pienemmät kuin edellisellä kerralla. Ja jos liikkeelle lähdetään 50 hengen ryhmissä ja muutenkin vuoden 2019 jonoista oppineena eri matkojen lähtöjä porrastetaan enemmän, en usko, että tämä jono olisi valtava riski. Ulkona siellä kuitenkin ollaan ja tuskin jonottajat siellä toisiaan alkavat lääppimään.
 6. Mä en ottaisi stressiä itse kilpailun aikaisesta tartuntariskistä. Ulkona siellä kuitenkin ollaan ja suurin osa ajasta yli kahden metrin päässä toisesta ihmisestä. Huomattavasti suurempi riski on joku arkinen lounasruokailu, ruuhka-aikaan marketissa käyminen tai täydessä metrossa istuminen. Huoltopisteet ja bussimatkat voivat sitten taas olla ongelmallisempia. Mitään aftereita siellä tuskin järjestettäisiin, joten niiden osalta homma on kunnossa.
 7. Itse olin vuosikymmeniä uskollinen Suunnon käyttäjä, mutta nämä Spartaniin liittyvät sekoilut lopettivat tämän asiakassuhteen. Ostin Suunnon lippulaivamallin ja muutaman vuoden kuluttua Suunnon kanta on se, että ei tällä enää tee mitään. Osta uusi, saat vähän alennusta. Siirryin Garminin leiriin ja en ole päivääkään katunut.
 8. Kai se on pakko vain ajatella, että ei ole tyhmää pyytää. Ja jos luukku loppuunmyydään joka vuosi, niin onhan se sinänsä loogista nostaa hintoja. Eiköhän hotelli tule täyteen näilläkin hinnoilla. Mä olen viime vuosina löytänyt kimppamajoitusta mökeistä Suomen kisoihin, kun olen majapaikkoja tutuilta ja netistä huhuillut. Edullisten majoituskustannusten oheen on aina saanut loistavaa matkaseuraa. Hyvä diili 😀
 9. Just näin. Esimerkiksi minun kohdallani itse kello oli oikein oivallinen tuote, mutta Suunnon totaaliset sekoilut ekosysteemissä ottivat niin paljon pannuun, että vaihdoin Garminiin. Ja nyt voin vain ihmetellä, että miksi jaksoin niinkin kauan hakata päätäni näppikseen.
 10. Mulla on Garminin Fenix 5X ja siinäkin voi kuunnella Spotifyta ilman kännykkää. Lataa vaan haluamansa soittolistat talteen ja laittaa kuunnellen. Ja toki voi ihan perinteisiä mpkolmosiakin kelloon latailla talteen, jos siltä tuntuu. Tästä ominaisuudesta mä olen kyllä pitänyt. Mukavaa kuunnella musiikkia kävelylenkillä, kun ei tarvitse kantaa luuria tai mitään ylimääräistä soitinta mukana.
 11. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Tähän tietysti hiukan vaikuttaa sekin, että kuinka kilpailuhenkisellä asenteella on liikenteessä. Kyllä minä ainakin otan runsaasti kuvia, jos keli on kuvauksellinen ja hiukan seurailen gps-pallukoita kisan jälkimmäisellä puoliskolla, kun kävelyä alkaa tulemaan mukaan runsaammissa määrin. Ja on sitä tullut hiukan sometettuakin kesken kisan, juurikin jälkimmäisellä puoliskolla. Ja jossain kisoissa kännykän isommalta näytöltä on ollut helpompaa miettiä, että missä reitti menee. Mutta kamera on kuitenkin se tärkein juttu. Omat kuvat ovat hyviä muistoja reissuista. Ja omassa isohkossa älyluurissa virtaa riittää moneksi päiväksi, kun laittaa asetukset sellaisiksi, että virtaa ei näyttö pimeänä juurikaan kulu. Ja on myös IP67luokiteltu.
 12. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Onneksi asia on näin 🙃
 13. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Teoreettista höpinää tämä on minunkin osalta 😄 Jo pelkkä Hetta-Ylläs väli on minulle liikaa ötököiden suhteen ja se on sentään suurimmalta osin avotuntunturia. Jos oikein tolkuttomasti tsemppaa, niin just ja just sinne kykenee lähtemään. Nykyään varsinkin, kun se pahin ötökkämeri on heti alussa ja silloin kykenee vielä hölkkäämään. Mutta +200km puurajan alapuolella, suomaisessa maastossa, Hetan pohjoispuolella, heinäkuun alussa. Juu, ei, jossain se raja menee 😁
 14. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Jokaisen älyluurinhan saa toimimaan "käsigepsinä". Tuntuisi hassulta ostaa sen rinnalle vielä toinen kädessä kannettava gepsi. Kellosta reittiä kuitenkin seuraa ja känny on varalla. Ja känny nyt pitää joka tapauksessa olla mukana. Varavirtalähdettä toki oheen mukaan. Jos luuri on vielä vedenpitävä, niin aina parempi.
 15. Onkohan UTMB Qualifying Race maksullinen ominaisuus? Luultavasti on, mutta millaisistahan summista puhutaan? On tuossa rahastuksen makua, kun Itra-pisteet eivät itsessään riitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy