Jump to content
Juoksufoorumi.fi










HelppoHeikki

Jäsenet
 • Content Count

  1 606
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

HelppoHeikki last won the day on November 20 2018

HelppoHeikki had the most liked content!

Community Reputation

1 917 Excellent

About HelppoHeikki

 • Rank
  UTTF Liivijengiläinen 2017

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Toivottavasti. Kaikki apu olisi nyt erittäin tervetullutta, kun viimeisen 6kk aikana ei ole kovin montaa oikeaa pitkistä tullut juostua 😬 Kun painelet musta lennokkaasti ohi, niin muista hiukan tuupata vauhtia!
 2. Sen verran alan heti nössöilemään, että kainosti toivoisin, että sade alkaisi vasta lauantaina aamupäivällä. Jos nyt saisi sen pikkupakkaselle vetävän pe-la -yön hölkätä ilman räntäsadetta, niin olisihan se ihan ok 😋
 3. No tuleehan ne mutavellit sieltä 🤣
 4. Ei Baltsu uskalla tulla meidän epämuodikkaiden polkukävelijöiden kanssa pakertamaan, mainehan siinä menisi. Jos nyt kuitenkin niin kävisi, että Baltsu kuitenkin tulisi, niin sen verran kovaa on herran suu käynyt viime ajat, että mun mielestä perusmatka olisi ainoa vaihtoehto. Kaikki muu olisi selittelyä.
 5. Stravan ilmaisversion käyttöliittymä on todella hyvä, mutta ei siitä ole mun päiväkirjaksi, kun se on niin tajuttoman juoksuspesifinen. Mä teen kuitenkin paljon muutakin, kävelyä, salia, ylämäkitreeniä kävellen matolla, seinäkiipeilyä, porrastreenejä ja ties mitä. Ei nämä hommat taivu mitenkään järkevästi Stravaan. Pitäisi olla aivan jatkuvasti puukottamassa ja editoimassa. TP vaatii rahaa, joten se ei nappaa. Itse käytän sykevyötä todella harvoin, mutta silloin kun se on ollut päällä, niin ei ole mitään ongelmia. Ehkä johtuu siitä, että hikoan varsin paljon ja hanakasti. Ja sulla on paras gepsitarkkuus & yhden sekunnin tallennusväli päällä? Jos nämä on, niin kannattaa kokeilla laittaa Glonass päälle. Sen pitäisi auttaa varsinkin korkeampien rakennusten lähellä juostessa. Kuluttaa sitten vaan virtaa vähän enemmän.
 6. Kyllä nyt voinee jo todeta, että lähtee ne loputkin lumet vähän synkemmistäkin reitin mutkista ennen starttia: Kunhan ei tuu uutta tilalle 😱
 7. Itse en ole juossut yhtään intervalliharjoitusta tällä vuosituhannella. Silti koen, että juokseminen on todella mukava ja antoisa harrastus 🙂 Sen verran pitää antaa heti löysää, että kuntoradat ja polut tarjoavat toki eräänlaista luonnollista intervallitreeniä, eli jos osan treeneistä tekee siten, että juoksee ylämäet vähän normaalia reippaammin ylös ja sitten taas himmaa tasamaalla rauhalliseen hölkkään, niin onhan se tavallaan intervallia.
 8. Kiitos tarjouksesta, mutta ei kunto riitä näihin karkeloihin. Itse harrastan vain sauvapolkukävelyä.
 9. Tuleeko tästä Baltsun juoksuporukasta vähän kuin juoksijoiden Eliittikumppanit? Rumat, läskit, viime kauden värejä käyttävät, hitaat, muuten vain numerolappuja raiskaavat ja yleisesti ottaen empatiaan kykenevät henkilöt jätetään portille ruikuttamaan?
 10. Jos joku nyt sattuu joskus etsimään aiheesta tietoa, niin itse itselleni vastaten, Moto G5 & Suunto App & Spartan Ultra toimivat hyvin yhteen 🙂
 11. Movescount kun on nyt omalta osaltani haudattu, siirryttäni Spartan Ultran ja Suunto app:in käyttäjäksi, olen pakotettu etsimään uuden treenipäikyn. Toki Suunnon sovelluksestakin asiat näkee, mutta olen sen verran vanha parta, että mielummin katsoisin asiat ihan tietokoneen isolta näytöltä. Testatuista vaihtoehdoista Sports Tracker vaikuttaa ihan omaan makuun sopivalta. Ja sen pitäisi periaatteessa olla hyvin synkassa just Suunnon kanssa. Mutta pieni kosmeettinen ongelma tässä nyt on. Nousumetrit eivät päivity Sports Trackeriin. Ne kyllä näkyvät Suunnon sovelluksessa ja esimerkiksi Stravassa, mutta ei Sports Trackerissä: 160 nousumetriä on siis kellon mittaama arvo, ei Stravan arvioima. Sama määrä näkyy Suunnon sovelluksessa. Kellään mitään havaintoa tästä jutusta ja mahdollista korjausohjetta?
 12. HelppoHeikki

  Hoka One One

  Kyllä sulla oli paljon asiaa ja oon samaa mieltä, että ihan karmeita tapahtumia nämä ovat. Listasi on muuten hyvä, mutta pari pienetä lisäystä haluaisin vielä tehdä. Polkujuoksukisojen reiteillä on valitettavan usein myös aivan kohtuuton määrä ylämäkiä! Nekin olisi hyvä tasoittaa, samalla kun teippaa risut turvallisiksi. Reittien salaojittaminen olisi myös suositeltavaa, jotta kosteuden määrä pysyisi helpommin hallinnassa.
 13. HelppoHeikki

  Hoka One One

  Ja ei kannata edes huumorimielellä miettiä polkujuoksuhommia 😁
 14. Seuraavan 10 päivän ennuste on vuodenaikaan nähden tosi lämmintä, joten lumet näyttää kyllä lähtevän koko reitiltä. Nythän reitillä on varmasti vielä monin paikoin lunta ja jäätä, vaikka tilastot ja yleiskuvat näyttävät nollaa. Saa nähdä saadaanko kunnon sateet ensi viikon lopulle. Että tuleeko mutavelliä vai ei. Oulankajoen tulvastakin tuli lopulta tosi mieto tänä vuonna:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy