Jump to content
Juoksufoorumi.fiHelppoHeikki

Jäsenet
 • Content Count

  1 720
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  35

HelppoHeikki last won the day on October 2 2020

HelppoHeikki had the most liked content!

About HelppoHeikki

 • Rank
  UTTF Liivijengiläinen 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse olin vuosikymmeniä uskollinen Suunnon käyttäjä, mutta nämä Spartaniin liittyvät sekoilut lopettivat tämän asiakassuhteen. Ostin Suunnon lippulaivamallin ja muutaman vuoden kuluttua Suunnon kanta on se, että ei tällä enää tee mitään. Osta uusi, saat vähän alennusta. Siirryin Garminin leiriin ja en ole päivääkään katunut.
 2. Kai se on pakko vain ajatella, että ei ole tyhmää pyytää. Ja jos luukku loppuunmyydään joka vuosi, niin onhan se sinänsä loogista nostaa hintoja. Eiköhän hotelli tule täyteen näilläkin hinnoilla. Mä olen viime vuosina löytänyt kimppamajoitusta mökeistä Suomen kisoihin, kun olen majapaikkoja tutuilta ja netistä huhuillut. Edullisten majoituskustannusten oheen on aina saanut loistavaa matkaseuraa. Hyvä diili 😀
 3. Just näin. Esimerkiksi minun kohdallani itse kello oli oikein oivallinen tuote, mutta Suunnon totaaliset sekoilut ekosysteemissä ottivat niin paljon pannuun, että vaihdoin Garminiin. Ja nyt voin vain ihmetellä, että miksi jaksoin niinkin kauan hakata päätäni näppikseen.
 4. Mulla on Garminin Fenix 5X ja siinäkin voi kuunnella Spotifyta ilman kännykkää. Lataa vaan haluamansa soittolistat talteen ja laittaa kuunnellen. Ja toki voi ihan perinteisiä mpkolmosiakin kelloon latailla talteen, jos siltä tuntuu. Tästä ominaisuudesta mä olen kyllä pitänyt. Mukavaa kuunnella musiikkia kävelylenkillä, kun ei tarvitse kantaa luuria tai mitään ylimääräistä soitinta mukana.
 5. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Tähän tietysti hiukan vaikuttaa sekin, että kuinka kilpailuhenkisellä asenteella on liikenteessä. Kyllä minä ainakin otan runsaasti kuvia, jos keli on kuvauksellinen ja hiukan seurailen gps-pallukoita kisan jälkimmäisellä puoliskolla, kun kävelyä alkaa tulemaan mukaan runsaammissa määrin. Ja on sitä tullut hiukan sometettuakin kesken kisan, juurikin jälkimmäisellä puoliskolla. Ja jossain kisoissa kännykän isommalta näytöltä on ollut helpompaa miettiä, että missä reitti menee. Mutta kamera on kuitenkin se tärkein juttu. Omat kuvat ovat hyviä muistoja reissuista. Ja omass
 6. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Onneksi asia on näin 🙃
 7. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Teoreettista höpinää tämä on minunkin osalta 😄 Jo pelkkä Hetta-Ylläs väli on minulle liikaa ötököiden suhteen ja se on sentään suurimmalta osin avotuntunturia. Jos oikein tolkuttomasti tsemppaa, niin just ja just sinne kykenee lähtemään. Nykyään varsinkin, kun se pahin ötökkämeri on heti alussa ja silloin kykenee vielä hölkkäämään. Mutta +200km puurajan alapuolella, suomaisessa maastossa, Hetan pohjoispuolella, heinäkuun alussa. Juu, ei, jossain se raja menee 😁
 8. HelppoHeikki

  NUTS 300 2021

  Jokaisen älyluurinhan saa toimimaan "käsigepsinä". Tuntuisi hassulta ostaa sen rinnalle vielä toinen kädessä kannettava gepsi. Kellosta reittiä kuitenkin seuraa ja känny on varalla. Ja känny nyt pitää joka tapauksessa olla mukana. Varavirtalähdettä toki oheen mukaan. Jos luuri on vielä vedenpitävä, niin aina parempi.
 9. Onkohan UTMB Qualifying Race maksullinen ominaisuus? Luultavasti on, mutta millaisistahan summista puhutaan? On tuossa rahastuksen makua, kun Itra-pisteet eivät itsessään riitä.
 10. Voisiko tämä liittyä samaan ongelmaan kuin Koronavilkun toimimattomuus Huawein puhelimissa? Eli vaikka sovelluksesta on valittu, että sovellus saa toimia taustalla, jyrää Huawein akunhallinta tämän yli. Eli akunhallinnassa onkin asetuksena "automaattinen", vaikka sovelluksessa on valittu taustalla ajo sallittu. Akunhallinnasta pitää siis mennä poistamaan sovelluksen kohdalta asetus automaattinen ja sitten ruksia käyttöön taustalla ajo aina sallittu.
 11. Mä olen käynyt muutaman kerran ja aina ollut positiivinen kokemus. Tämähän ei ole mikään massatapahtuma, joten en ottaisi mitään ressiä koronasta. Reitti kannattaa tallentaa myös kännykän sovellukseen. Mä olen käyttänyt ilmaista ViewRangeria. Ja järjestäjien puolesta on tarjolla nettiselaimessa toimiva karttaseuranta. Rastileimaukset kuulostivat ekalla kerralla vähän haastavilta, mutta helppoahan se olikin. Jos leimasit rastin ulkopuolella, sait kohteliaan ilmoituksen, että rasti on 92 metrin päässä 🙃
 12. Mun mielestä merkityn retkeilyreitin yli ampuminen vastaa samaa kuin ampuisi autotien tai kävelytien yli. On metsästäjän velvollisuus tietää missä menee merkityt reitit ja tiet. Ja niiden yli ei ammuta. Nyt ammuttiin ja se on vain välinpitämättömyyttä. Ampujahan ei saa tästä Suomessa mitään seuraamuksia. Ehdollista ja pienet sakot. Ja kivääri valtiolle. Halpa on ihmishenki Suomessa.
 13. Ensimmäisenä tuli mieleen, että jollain paikallisella jäärällä on mennyt kuppi nurin, kun ulkopuoliset ovat tulleet maastopyöräilemään "heidän" mailleen. On sitten päättänyt vähän opettaa ulkopuolisia tavoille. Tämä olettama perustuu lähinnä siihen, että ei viiden hengen fillariporukkaa voi kukaan luulla eläimeksi.
 14. On kyllä hurjia treenimääriä näin pian Vaarojen jälkeen 😬 Kovat on pohjat, kun Vaarat taisi mennä puolivaloilla, sunnuntaihölkkänä 🙃
 15. Mulla meni viitisen pitkää kisaa toimivaa sukka&kenkä&rasvauskomboa etsiessä. Ekoissa pitkissä kisoissa tuli hillittömät rakot, vaikka treeneissä ei tullut mitään. Kaikki muiden esittämät ehdottomat totuudet jostain absoluuttisen parhaasta sukasta tai kengästä voi heti heittää roskikseen. Jokaisen jalka ja askellus on erilainen. Se pitää tämän vuoden Vaaroista muistaa, että olosuhteet olivat todella helpot. Kengät pysyivät kuivina lähes koko reitin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy