Jump to content
Juoksufoorumi.fiHelppoHeikki

Jäsenet
 • Content Count

  1 696
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  34

HelppoHeikki last won the day on November 20 2018

HelppoHeikki had the most liked content!

Community Reputation

2 082 Excellent

About HelppoHeikki

 • Rank
  UTTF Liivijengiläinen 2017

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Garmin on mulle merkkinä vähän vieras, kun olen aina käyttänyt vain Suuntoa, joten kysellään lisää tyhmiä. Missä Garminin mallissa olisi tällä hetkellä paras hinta/laatu-suhde, jos tärkeimmät tarpeet ovat ClimbPro, barometri ja hyvä akunkesto? Esim. rannesykemittauksen laadulla ei ole mitään väliä tai kauden uusimmilla trendiväreillä.
 2. Olen uutta kelloa katsellut ja nähnyt niin monta YouTubea ja vertailua, että en enää muista missä kellossa tämä toiminto on. Eli jossain kellossa on sellainen toiminto, että jos lataat Gpx-jäljen kelloon etukäteen ja seuraat reittiä, niin näet nousun aikana, paljonko on vielä nousumetrejä jäljellä kyseisen, yksittäisen nousun toppiin. En nyt siis tarkoita koko reitillä jäljellä olevia nousumetrejä. Auttakaa miestä mäessä ja kertokaa mistä mallista tämä löytyy 😃
 3. On kyllä niin kova haaste, että itseltäni jää tekemättä jo ajatustasolla. Kisaympäristö antaa kuitenkin valtavasti lisäboostia, kun meno alkaa käymään oikeasti vaikeaksi.
 4. Mä kävelin tämän joskus 2001 tai 2002, kun joku minulle tuntematon tyyppi aikansa uhosi yhdellä ulkoilufoorumilla, että joku päivä hän sen vielä kävelee. Uhosi ja uhosi, mutta mitään ei tapahtunut. Ajattelin sitten yksi kaunis päivä, että hemmetti soikoon, mä käyn kävelemässä sen huomenna. Tankkasin Hesessä jotkut hillittömät hampparimätöt pohjille ja sitten menoksi😆 Lähdin muistaakseni Pirkkolasta, kun tavoitteena oli tasan 100km reissu. Reissu meni muuten hyvin, mutta opin sillä reissulla, että vaseliini on hyvä keksintö. Ihan raavaalle miehellekin😎
 5. Joo, joku pilli olisi hyvä. Mulla on vain pullo, missä on parin sentin nokka.
 6. Noita ruuvejahan on käytännössä pakko löysätä reilusti, kun voitelee maton. Ja voitelu tehdään noin 50-60 käyttötunnin välein.
 7. Pidätkö käsillä tai kädellä kiinni kahvasta, kun juokset? Tai juoksetko aivan maton toisessa reunassa?
 8. Tässä nämä asiat kiteytyy varsin hyvin. Kaikista pahin aikasyöppö on kännykkä ja netti. Kyllä me kaikki tiedetään mitä tapahtuu, kun katsoo luurista vain "pari juttua". Yllättäen ei olekaan enää aikaa treenata. Ainakin omalla kohdalla toimii kaikista parhaiten just tämä hatapan periaate. Kun tulee kotiin, niin tekee pakolliset hommat ensin (safkat muksuille ja mahdolliset harrastuksiin viemiset) ja sitten heti lenkille. Ei todellakaan katso niitä paria nopeata juttua netistä. Kyllä treenin jälkeenkin on aikaa nettiä katsella. Jos ei ole, niin mitään ei ole menettänyt.
 9. Kuulostaa todella oudolta. Aivan kuin joku lukitus ei pitäisi ja säädöt pääsisivät muuttumaan. Mutta tämän ei pitäisi olla edes teoriassa mahdollista. Oletko siis keskittänyt maton siten, että matto pyörii noin 5 km/h ja säädät kiristyksen siten, että matto pysyy pyöriessä keskellä? Jos näin tekee ja matto silti vaeltelee puolelta toiselle, niin jotain vikaa siinä on.
 10. No mun vanhassa mallissa se on tässä:
 11. Ylläs jää tänä vuonna väliin ja Rukan majoituskuviot on vähän auki, kun yhdestä porukasta olen alustavasti varannut petipaikan. Pitääkin varmistaa, että saiko ne mökkiporukkaa kasaan. Jos ei, niin tämä on toinen hyvä vaihtoehto. Seurakin on hyväksi havaittua 🤗
 12. Ja reissukavereita löytää todella helposti täältä ja Facebookin juoksuryhmistä. Aina on löytynyt kisareissuille matka- ja majoituskulujen jakajia, kun olen kysellyt. Sen takia tätä lähinnä painotan, että halutessaan nämä reissut voi tehdä varsin edullisillakin kokonaiskuluilla.
 13. Suomen kisojen kulut riippuvat todella paljon matkustamisen tasosta. Dieselautolla ja kimppakyydillä matkakulut on noin 30-50 euroa per nassu, kimppamajoitus 25-40 euroa yö ja jos kokkaa itse majapaikassa pöperöt, niin ruokaan menee se mitä kotonakin, kun ostaa safkat matkalla marketista. Varustepuolella 300 - 400 eurolla saa jo hyvän perussetin* ja jos ei ole maaninen shoppailija, niin uutta kamaa ei ole mikään pakko ostaa koko ajan. Lenkkareita ja juoksuvaatteita kuluu siinä missä muillakin hölkkääjillä. *Ohut kalvotakkia, juoksuliivi, lötköpullot, otsalamppu ja sauvat.
 14. Ei riitä, pitää olla vähintään 10 itra pistettä kahdesta kisasta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy