Jump to content
Juoksufoorumi.fiAapo

Jäsenet
 • Content Count

  14
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Aapo

  Skechers juoksukengät ?

  Onko kenelläkään tai lähinnä varmaan @Baltsutietoa milloin Gorun Ride 8 julkaistaan?
 2. Aapo

  Tahkon täysimatka 2018

  Viime vuoden kokemuksen perusteella: Vaihtoalueen yhteydessä on huoltopiste, jossa aamusta voi kyllä pullonsa täyttää, mutta pulloja ei mielestäni tästä mukaan saanut. Pullon jättöpisteet oli muistaakseni sekä ennen että jälkeen huoltopisteen, eli suht ripeästi toimimalla voi kyllä napata pullon, täyttää ja heittää pois. Kuitenkin jos teline toiselle pullolle on joka tapauksessa mukana niin voi olla käytännöllisempää huoltopisteellä vain vaihtaa pullo ja tehdä täyttö sopivassa paikassa.
 3. Näistä kahdesta Turun reitti on ehdottomasti nopeampi. Tahkolla olin 2014, Turussa olen kisannut kumpanakin vuonna. Pyöräily- ja juoksureittejä tuskin paljon tasaisemmiksi on mahdollista saada kuin mitä Turussa on. Mukavuus sitten lienee makuasia, moottoritien pyöräily ei ole sinänsä mikään erityisen hieno reitti, mutta oma fiiliksensä siinäkin on. Tunnelma Turussa on hieno, sillä yleisöä riittää. Lisäksi pääsee uimaan Aurajokeen, joka ennakkoluuloista poiketen ei ole yhtään hullumpaa puuhaa. Itse kallistuisin siis Challenge Turku kisaan, vaikkakin itsellä se ensi vuonna jää väliin.
 4. Löysin maininnan, että tapahtumassa olisi myös lyhyempiä matkoja. Löytyykö perusmatkaa?
 5. Aapo

  Finntriathlon laajenee...

  Tahkolla antoi Garmin forerunner 305 itselleni seuraavanlaiset etäisyydet: uinti 1.91km (mittari takaraivolla lakissa), oma reitti ei aivan suoraviivaisin ollut, joten mahdollisesti alimittainen. Pyöräily 88.25km. Juoksu 20.32km, tässä tosin kartan perusteella tainnut mittarikin vähän temppuilla, joten vaikea sanoa minkä verran alimittaiseksi jäi, mutta jonkin verran siis ilmeisesti joka tapauksessa. Kilpailua noin muuten kehuttava vuolaasti, kaikki toimi erinomaisesti. Juoksureitti olisi voinut ehkä hieman vähemmän maastojuoksuinen olla, mutta toimi noinkin. Mielestäni hämmentävää, että Finntriathlon hinnat aiheuttavat (syystäkin) närkästystä, mutta esimerkiksi edulliseen ja viime vuonna onnistuneeseen Kalajärvi triathloon ei riittänyt riittävästi osallistujia. Myönnetäköön, että ajankohta ei ollut ehkä paras mahdollinen, mutta siltikin.
 6. Aapo

  Forssan Suvi-ilta 14.6.-14

  Toistamiseen koitan vielä kysellä kyytiä Seinäjoen suunnalta, kun viesti hukkui aiemmalle sivulle? Sääennusteet tosiaan vaihdelleet kiitettävästi. Oikeastaan kaikki kelpaa, kunhan viime vuoden kaltaista reitin suuntaista tuulta ei olisi.
 7. Aapo

  Forssan Suvi-ilta 14.6.-14

  Vähän ehkä long shot, mutta sattuisiko Seinäjoelta kulkemaan autoa Forssaan lauantaina?
 8. Aapo

  Märkäpuku

  Puku saapui. Osaako joku kertoa miten pukua olisi parasta säilyttää? Yritin asiaa googletellakin, mutta mitään absoluuttista totuutta en asiasta löytänyt. Taiteltuna (ja kummin päin)? Henkarilla? Mitään varsinaista märkäpukuhenkaria en omista. Vai ihan vain mytyssä märkänä?
 9. Aapo

  Märkäpuku

  Jep, kiitokset vain tästä vastauksesta. Päädyin nyt lopulta tilaamaan M-kokoisen Zone3:n Vision puvun. Tämänkin kanssa jouduin vähän pohtimaan kokoa, mutta luotto sopivuuteen on kova. Eipä oman tietouteen tullut oikein paikkoja missä Turussa olisi pukuja päässyt kokeilemaankaan. Uinti sinänsä ei itselle ole ongelma, mutta hauska kyllä päästä avovesimeininkejä kokeilemaan. Onpa tässä vielä aikaa ennen Tahkon puolimatkaa totutella. Edit. Seuraavaksi sitten pohtimaan onko yksi- vai kaksiosaisen kisa-asu itselle mieluisampi.
 10. Aapo

  Märkäpuku

  Voi olla, että aiheesta keskusteltu jo edeltävästi, mutten jaksa koko ketjua kahlata läpi. Kysymys koskee Orcan märkäpukujen kokoja. Itseltä mittaa löytyy n. 180/70kg. Pohdin, että onko pituus sen verran ongelma, ole sopiva ettei Orcan koko 6 (172-175/67-74) ole sopiva. Vaihtoehtona sitten MT-koko (177-190/68-76). Näkemyksiä? Ensimmäistä märkäpukuja olen hankkimassa, joten sopivia edukkaita vaihtoehtoja saa toki ehdottaa muiltakin merkeiltä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy