Jump to content
Juoksufoorumi.fiTohveli

Jäsenet
 • Content Count

  14
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Tohveli

  Talvijuoksukengät ?

  Onko kellään kokemuksia Salming Ispike -nastakengistä?
 2. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Minulla loppui päivitysten kanssa tappelu, kun vanha tietokone pimeni ja otin uuden käyttöön. Viimeisin päivitys tuli ilman ylimääräsiä sormenliikkeitä.
 3. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Eipä valu päivitys kelloon asti. Iltapäivästä asti yritetty...
 4. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Tänään tuli android-yhteensopivuus: http://www.suunto.com/fi-FI/Worlds/Harjoittelumaailma/Ohjelmistopaivitykset/suunto-spartanin-ja-movescountin-tulevat-paivitykset/
 5. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Toimiiko Spartanissa push-ilmoitukset Android-puhelimiin tällä hetkellä?
 6. Tohveli

  Lunta monojen pohjissa

  Millä olette käsitelleet monojen pohjia lumen tarttumisen estämisesksi?
 7. Tohveli

  Mikä mittari?

  Tomtom Runnerin hankin, mutta ei oikein lupaavalta vaikuta. Heti kun laitteen irrottaa telakasta, se sammuu vaikka akku on täynnä. Pitää lähettää korjattavaksi, jospa se siitä.
 8. Tohveli

  Mikä mittari?

  Minkälaiset intervallitominnot on TomTom Runnerissa tai Runner Cardiossa? Jos jostain mainitsemistani ominaisuuksista pitää tinkiä,on se sykkeen mittaus suoraan ranteesta.
 9. Tohveli

  Mikä mittari?

  Seuraavat ominaisuudet oltava ehdottomasti: 1. Sykkeen mittaus suoraan ranteesta 2. Integroitu GPS 3. Intervallitoiminnot, sekä aikaan että matkaan perustuvat Lisäksi ei haittaa, vaikka olisi edullinenkin.
 10. Adios Boostit tuli hankittua ja ensikokeilun perusteella kyllä hyvät kengät kovempiin vauhteihin. Käy hyvin jalkaan ja vaimennuskin tuntuu riittävältä.
 11. Olen etsiskelemässä kisakenkää pääasiassa asvaltille ja 5-20 km matkoille. Otsikossa mainittujen väliltä mietin, kumpi olisi parempi. Painoa on noin 85 kg ja askel suht neutraali, ehkä pientä ylipronaatiota toisessa jalassa. Jalat normaalin levyiset ja holvikaaret matalahkot. Tällä hetkellä käytössä NB 890 V3, Sarva Xero 2 ja Inov8 Oroc 280, jotka istuvat kaikki jalkoihini hyvin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy