Jump to content
Juoksufoorumi.fiTohveli

Jäsenet
 • Content Count

  19
 • Liittyi

 • Last visited

 1. Tohveli

  Hoka One One

  Eikö kellään ole ollut molempia käytössä?
 2. Tohveli

  Hoka One One

  Onko Torrent lestiltään millainen verrattuna Rinconiin, joka tuntuu olevan just eikä melkein omaan jalkaan? Ja miten koko, käykö sama vai pitääkö Torrentista olla puoli kokoa pienempi?
 3. Tohveli

  Suunto Ambit3

  Pitäisi palauttaa tehdasasetukset rouvan vanhaan ambit3 sporttiin, kun se lähtee uuteen kotiin. Miten se tapahtui?
 4. Tohveli

  Talvijuoksukengät ?

  Nyt 2 lenkkiä juostu Salming Ispikeilla ja tyytyväinen olen. Päällinen ei ole läheskään niin kankea, kuin Sarvan Xeroissa tai Icebugin DTS:ssa. Selvästi painoltaan kevyemmät myös kuin em. kengät. Vaimennus mielestäni Xerojen ja DTS:ien väliltä, riittää hyvin 85 kiloiselle.
 5. Tohveli

  Talvijuoksukengät ?

  Onko kellään kokemuksia Salming Ispike -nastakengistä?
 6. Minulla loppui päivitysten kanssa tappelu, kun vanha tietokone pimeni ja otin uuden käyttöön. Viimeisin päivitys tuli ilman ylimääräsiä sormenliikkeitä.
 7. Eipä valu päivitys kelloon asti. Iltapäivästä asti yritetty...
 8. Tänään tuli android-yhteensopivuus: http://www.suunto.com/fi-FI/Worlds/Harjoittelumaailma/Ohjelmistopaivitykset/suunto-spartanin-ja-movescountin-tulevat-paivitykset/
 9. Toimiiko Spartanissa push-ilmoitukset Android-puhelimiin tällä hetkellä?
 10. Tohveli

  Lunta monojen pohjissa

  Millä olette käsitelleet monojen pohjia lumen tarttumisen estämisesksi?
 11. Tohveli

  Mikä mittari?

  Tomtom Runnerin hankin, mutta ei oikein lupaavalta vaikuta. Heti kun laitteen irrottaa telakasta, se sammuu vaikka akku on täynnä. Pitää lähettää korjattavaksi, jospa se siitä.
 12. Tohveli

  Mikä mittari?

  Minkälaiset intervallitominnot on TomTom Runnerissa tai Runner Cardiossa? Jos jostain mainitsemistani ominaisuuksista pitää tinkiä,on se sykkeen mittaus suoraan ranteesta.
 13. Tohveli

  Mikä mittari?

  Seuraavat ominaisuudet oltava ehdottomasti: 1. Sykkeen mittaus suoraan ranteesta 2. Integroitu GPS 3. Intervallitoiminnot, sekä aikaan että matkaan perustuvat Lisäksi ei haittaa, vaikka olisi edullinenkin.
 14. Adios Boostit tuli hankittua ja ensikokeilun perusteella kyllä hyvät kengät kovempiin vauhteihin. Käy hyvin jalkaan ja vaimennuskin tuntuu riittävältä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy