Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Tohveli

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Minulla loppui päivitysten kanssa tappelu, kun vanha tietokone pimeni ja otin uuden käyttöön. Viimeisin päivitys tuli ilman ylimääräsiä sormenliikkeitä.
 2. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Eipä valu päivitys kelloon asti. Iltapäivästä asti yritetty...
 3. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Tänään tuli android-yhteensopivuus: http://www.suunto.com/fi-FI/Worlds/Harjoittelumaailma/Ohjelmistopaivitykset/suunto-spartanin-ja-movescountin-tulevat-paivitykset/
 4. Tohveli

  Suunto Spartan Ultra

  Toimiiko Spartanissa push-ilmoitukset Android-puhelimiin tällä hetkellä?
 5. Tohveli

  Lunta monojen pohjissa

  Millä olette käsitelleet monojen pohjia lumen tarttumisen estämisesksi?
 6. Myydään TomTom Runner gps-juoksukello, sykevyö, telakka ja vaihtoranneke. Jäivät ylimääräisiksi. Takuuta ensivuoden puolelle. Täysin toimivat. Täällä lisätietoja: http://www.keskisenkello.fi/tuotteet/tomtom-runner-gps-juoksukello-sykevyolla jussi.vaananen78(a)gmail.com
 7. Tohveli

  Mikä mittari?

  Tomtom Runnerin hankin, mutta ei oikein lupaavalta vaikuta. Heti kun laitteen irrottaa telakasta, se sammuu vaikka akku on täynnä. Pitää lähettää korjattavaksi, jospa se siitä.
 8. Tohveli

  Mikä mittari?

  Minkälaiset intervallitominnot on TomTom Runnerissa tai Runner Cardiossa? Jos jostain mainitsemistani ominaisuuksista pitää tinkiä,on se sykkeen mittaus suoraan ranteesta.
 9. Tohveli

  Mikä mittari?

  Seuraavat ominaisuudet oltava ehdottomasti: 1. Sykkeen mittaus suoraan ranteesta 2. Integroitu GPS 3. Intervallitoiminnot, sekä aikaan että matkaan perustuvat Lisäksi ei haittaa, vaikka olisi edullinenkin.
 10. Tohveli

  Adidas Adizero Adios Boost vai NB 1400 V2

  Adios Boostit tuli hankittua ja ensikokeilun perusteella kyllä hyvät kengät kovempiin vauhteihin. Käy hyvin jalkaan ja vaimennuskin tuntuu riittävältä.
 11. Tohveli

  Adidas Adizero Adios Boost vai NB 1400 V2

  Olen etsiskelemässä kisakenkää pääasiassa asvaltille ja 5-20 km matkoille. Otsikossa mainittujen väliltä mietin, kumpi olisi parempi. Painoa on noin 85 kg ja askel suht neutraali, ehkä pientä ylipronaatiota toisessa jalassa. Jalat normaalin levyiset ja holvikaaret matalahkot. Tällä hetkellä käytössä NB 890 V3, Sarva Xero 2 ja Inov8 Oroc 280, jotka istuvat kaikki jalkoihini hyvin.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy