Jump to content
Juoksufoorumi.fidioglanes

Jäsenet
 • Content Count

  142
 • Liittyi

Community Reputation

101 Excellent

Converted

 • Maraton
  kesk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dioglanes

  Garmin Fenix 6

  Jos urheilukäyttöä pelkästään ei oteta huomioon niin omasta kokemuksesta Garminin sovelluksissa hyödyllisin oli Spotify. Tosin senkään käyttö ei ollut mitään supersujuvaa ja harvemmin jaksoi synkata uusia biisejä sinne. Mutta sovellusten/niiden päivitysten lataaminen kelloon oli jo saavutus, jos se sattui onnistumaan. Mobiiliappi ei aluksi toiminut ja Connectin sisällä näytetty verkkosivu toimi jos toimi. En tiedä mikä tilanne on nyt. Hyödyllisin Spotifyn lisäksi oli muistiinpano-sovellus, johon pistin Alepafillarin tunnarin, jos lenkillä vaikka iskisi väsy. Muutenhan Garmin Payn mukana olless
 2. dioglanes

  Polar Vantage V2

  Muutaman tunnin kestoista on menty jo aika pitkälle. Reilulle 99,9% käyttäjille 40h riittää hyvin siihen ettei tarvitse ladata yli kahta kertaa viikossa. Hyvä juttu että painoa on saatu vielä alaspäin akkukeston pysyessä samana.
 3. Garminin kelloissa saanee yleensä aktiivisuusmittauksen pois päältä.
 4. Petzl Nao on hyvä vaihtoehto jos häikäisy häiritsee. Se reaktiivinen valo on oikeasti tosi hyvä. Naosta näyttää olevan jo uusia versioita. Itsellä alkuperäinen ja akku toimii vieläkin hyvin. Syksyn pimeillä polkulenkeillä ja koiran kanssa kävellessä käytössä ollut jo vuosia. Ei tarvitse ladata kovin usein.
 5. Annemari Kiekara on siitä mahtava urheilija, että esimerkiksi YLE osoittaa häntä kohtaan kiinnostusta. Ihan urheilullisista ansiosta myös, niin nykyisestä vauhdista kuin 90-luvun vauhdista. Luultavasti ilman Annemaria ei naisten 10000m olisi edes niin paljoa näytetty. Monissa muissakin lajeissa on taso laskenut menneisiin vuosiin, mutta esimerkiksi keihäänheitossa pelkkä Ruuskasen osallistuminen toi kiinnostavuutta. Keihäästä vielä sen verran, että on tuo Lassi Etelätalo on merkillinen kilpailija. Tyypillisesti tärkeässä paikassa onnistuminen vaatii hyvää suorittamisen perustasoa muissakin kil
 6. Ehkäpä pikajuoksijoiden vammat ovat laadultaan erilaisia kuin pitkän matkan menijöiden. Molemmat saavat varmasti nopeasti vammoja aikaan kun harrastavat yhtäkkiä toisille tyypillisiä harjoitteita. Nyt heitän ihan hatusta mutua, mutta veikkaisin että pikajuoksussa ei iskutus ole se oleellinen tekijä vammojen osalta toisin kuin kestomenossa. Molemmissa erilaiset virheasennot ja virheellisesti opitut liikeradat vaikuttavat vammojen syntymiseen. Jos sitten vertaa sitä, juokseeko 20km hitaasti vai reippaasti (omaan tasoon nähdeen) niin kyllä reippaasti meneminen rasittaa huomattavasti e
 7. dioglanes

  Garmin Connect

  Ehdottomasti kannattaa salasana vaihtaa. Mikäli käyttää samaa salasanaa muissa palveluissa niin kannattaa myös vaihtaa muualta. Tyypillisesti suuri riski tietomurroissa on käyttäjän kannalta käyttäjätunnusten ja salasanojen hyödyntäminen muissa palveluissa oleviin tietoihin. Salasanoja ei tosin tietoturvallisten käytäntöjen mukaan selkokielisenä tallenneta, vaan tiivisteinä (tiivistettä ei voi muuntaa takaisin alkuperäiseksi tiedoksi), mutta riski sille, että tiivistettä hyödynnetään, on myös olemassa. https://haveibeenpwned.com/ https://www.troyhunt.com/the-773-million
 8. 735 triathlon-moodi. 645 barometri ja Garmin Pay. Tuossa varmaan erot. 645 on uudempaa sarjaa mutta aika lailla samoilla sisuksilla kuin x35 sarja.(sama gps siru ja sykesensori). Muut x45 ovat uudempaa (645 tuli vuotta aiemmin markkinoille kuin 45, 245 ja 945). 645:n paras ominaisuus on Garmin Pay.
 9. dioglanes

  Garmin Connect

  Ja tarpeeksi monen itärajan yli menee niin tulee taas länteen. Positiivinen asia tosiaan Garminilla on se, että datan saa helposti piuhalla koneelle. Tätä toivoisi myös esim Polarilta. Tosin se vaatisi kyllä myös sen, että kaikki itse kellon asetukset voisi säätää kellosta käsin kuten Garminilla.
 10. dioglanes

  Polar Grit X

  Flow:ssa yleensä löytää helposti kaiken. Tämä sykekäyrä oli aivan uusi juttu ja ylläolevien neuvojenkin avulla jouduin etsimään sitä. En tosin ole edes kaivannut. Mielestäni melko turha tieto (ehkä tämän vuoksi ei ole niin näkyvillä). Harjoitusten käyrä on sen sijaan mielenkiintoisempi ja se näkyykin heti ja selkeästi.
 11. Mä en kyllä allekirjoita tota että lapsilla olisi luonnostaan lähes täydellinen tekniikka. Ennemminkin suurimmalla osalla ei ole.
 12. Itse sain joskus Diacorista siten, että maksoin heille vain rokotteen osuuden ja työterveys maksoi käynnin. Kun se liittyi Terveystaloon niin tämä ei ollut enää mahdollista (kolmannen rokotteen kohdalla). Huomattavasti helpommalla pääsee kun varaa ajan suoraan yksityiselle (esim TT:llä 64e kerta sis kaiken). On hieman kalliimpaa, mutta ei sentään lääkärikäynnin verran.
 13. dioglanes

  Polar Grit X

  Vantage ja vanhemmat Polarit käyttävät rannesykettä oletuksena ja mikäli löytyy bluetooth-yhteyden päässä sykevyö (paritettu) niin ottaa sen sykevyön eikä käytä rannesykettä. Toimii näin automaattisesti. Vaikea uskoa, että Gritissä toimisi eri tavalla.
 14. Meni varmaan toistatuhatta kertaa ennen kuin ensimmäinen punkki tuli suunnistaessa vastaan (vaatteissa, kerran ihossa). Edit: Se ensimmäinenkin tuli Ruotsista matkalaisena. Koiran kanssa näitä näkyy huhtikuun ja syyskuun välillä noin päivittäin. Jälkimmäinen sai itseni hankkimaan rokotteen vajaan 10 vuoden harkinnan jälkeen.
 15. Polkujuoksukenkien sijaan tuon voi vetää ihan tielenkkareissa
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy