Jump to content
Juoksufoorumi.fi


dioglanes

Jäsenet
 • Content Count

  9
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Converted

 • Maraton
  kesk

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tietämättä mikä on laskettu mainostulo / foorumin jäsen, voisi kokeilla mahdollisuutta maksaa mainokset pois (esim vuosittainen maksu). Yleensä klikkimainoksen tuotto / jäsen on hyvin pieni, mutta häiriö puolestaan suuri. Suomessa on myös maksetussa mediassa (esim Hesarin digiversio) usein pakotettu katsomaan häiritseviä mainoksia. Antaisivat mielummin toisen hinnan sille mainoksettomalle. Kuluttajien puhelinliittymät maksavat vähemmän mikäli suostuu vastaanottamaan mainontaa, toisaalta maksamalla pari euroa enemmän, saa sen tekstari- ja emailspämmin pois.
 2. dioglanes

  Polar M430

  Polar H7 ja H10 ainakin ovat yhteensopivia M430:n kanssa.
 3. Podcastien kuuntelu juostessa (tai kävellessä) on ihan hyvää ajanvietettä, jos mennään hiljaa. Lenkkeillessä langattomat kuulokkeet ovat ihan ehdottomat. Hyvissä podcasteissa ei jutella turhaan niitä näitä. Ketä kiinnostaa kuunnella, mitä podcastien tekijöille kuuluu sitten viime kerran? Vinkkinä tekijöille, että sen jutustelun voi hoitaa ennen varsinaista nauhoitusta. Parhaat podcastit pureutuvat yhteen asiaan kerrallaan. Haastattelutyyppisissä podcasteissa tietysti se aiheen ohi jutustelu voi tuoda lisää kontekstia.
 4. Mattokävely sopii kotioloihin hyvin. Matolla on mukavampi kävellä kuin paljaalla lattialla. Käytännöllisyyden lisäksi ovat sisustuselementtejä.
 5. dioglanes

  Movescount

  Jos joku on joskus pitänyt ns. oikeaa harjoituspäiväkirjaa niin Polar Flow on ainoa, joka on lähelläkään sellaista. Ainakin Garmin Connect sekä mobiiliappina että nettisivuina on yksinkertaisesti vain paska vaikka itse kellot ovatkin mukavampia kuin Polarin. Joskus myös Suuntoa kokeillut, mutta movescountista ei jäänyt mitään hyvää mieleen. Stravat ja muut eivät palvele sitten senkään vertaa treenaamista vaan ennemminkin tuota kuvien ottamista ja jakamista.
 6. Ostetaan juoksurattaat. Merkillä ei ole kovin suurta merkitystä. Tärkeimmät ominaisuudet: mukava matkustajalle, ovat hyvässä kunnossa, kulkevat suoraan (eivät puolla), sopivat pitemmällekin työntäjälle (185+), kulkevat myös lumessa (normikärryistä sen verran kokemusta, että isot ilmakumit ilman lokareita liikkuvat kivasti), mielellään myös jonkinlainen tavaratila. Juoksurattaita käyttäneillä on varmasti parempi näkemys oleellisista ominaisuuksista. Ostajana sijaitsen pk-seudulla. Tarjoukset/yhteydenotto yv:nä. 👶🏃‍♂️
 7. Jos joku vielä haluaa lähteä viime hetken pistoksesta Helsinki City Maratonille niin olisi myynnissä ilmoittautuminen. Laita privaviestinä tarjous, jos kiinnostaa. Siirto maksaa 5e. Ville
 8. Myydään Garmin Forerunner 610. Kellon lisäksi paketti sisältää sykevyön, usb-donglen ja laturin. Väri musta. Otettu käyttöön 23.7.2011. Käytetty treeneissä 237h (garmin connectin mukaan). Joskus käytössä myös tavallisena kellona, mutta harvemmin. Normaaleja kulumisen merkkejä, mutta toiminut moitteettomasti silloin kun sitä olen sattunut käyttämään. Hinta 100e. Toimitus postitettuna tai muulla tavalla sovittaessa. Sijainti Helsinki/Espoo. Tarjoukset/lisäkyselyt YV:nä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy