Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Spud

Jäsenet
 • Content Count

  314
 • Liittyi

 • Days Won

  8

Spud last won the day on September 28 2017

Spud had the most liked content!

Community Reputation

543 Excellent

1 Follower

Converted

 • Coopperi
  3100
 • 10km
  39:05
 • Puolimaraton
  1:27:21
 • Maraton
  2:59:17

Recent Profile Visitors

1 225 profile views
 1. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Laittelin ilmon sisään ensi vuoden 10km matkalle. Toivottavasti ensi vuonna on kokonaan uusi reitti esim. Olympiastadionin yhteydessä.
 2. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Mikä nettisivuja yleensä kaataa? Joku suuri kävijäpiikki vai laitevika? Kiinalaiset hakkerit? Sivut edelleen alhaalla ja samalla menee early bird -kauppaa ohi.
 3. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Ensimmäiset vuodet on monesti uusilla yrityksillä tappiollisia. Tuo on ihan normaalia liiketoimintaa. Huolestuttavaa on kuitenkin nuo lapsenkengissä olevat nettisivut. Olisi mielenkiintoista tietää millaisella kävijämääräpiikillä ne on kaatuneet. Sama porukka järjestää laadukkaan Helsinki Half Marathonin, joten sinänsä tässä tapahtumassa olisi potentiaalia. Olin aikeissa pistää ilmon ensi vuoden 10km kisaan, mutta hiukan on homma haastavaa nettisivujen ollessa edelleen alhaalla.
 4. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Myös yksi 81v maratonturisti ohjattiin lopulta Oodiin, kun netistä ei löytänyt hakemalla tietoa. Miten muistelen, että myös viime vuonna oli sivujen kanssa ongelmia? Noh ehkä ensi vuonna sitten.
 5. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Tänä vuonna taas 10km kisaan menossa. Toivotaan hyvää ja happirikasta keliä.
 6. Maaliin 1:39 yhdellä huolellisella pitstopilla bajamajassa. Keli oli kyllä kuuma, mutta omalla kohdalla järjestelyt toimi ja ei moitittavaa. Taidan laittaa ilmon sisään early birdinä myös ensi vuodelle.
 7. Mukana niin kuin viimekin vuonna. HHM on laadukas ja hyvä tapahtuma. Kunto aika heikolla mallilla ja kiloja kertynyt, joten lähdetään syksyn maratonin tavoitevauhtiin eli kilsat 4:12-4:15 haarukkaan.
 8. Spud

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Tämä nyt on se huonoin vaihtoehto kaikista. Laadukas ravinto ja riittävä uni on ihan perusasioita mistä lähdetään liikkeelle. Holmenin ohjelmaakin voi muokata ja sieltä voi ottaa avaintreenejä omaan harjoitteluun peruskuntolenkkien ympärille.
 9. @BaltsuEpätavallisen alhaiset sykkeet ja huonot unet kuulostaa lähinnä ylirasituksen oireilta. Oletko mittaillut ortostaattista- tai leposykettä?
 10. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  10km tuli itsekin tuolla juostua. Mukava tapahtuma ja tasainen reitti. Aika pienten sairastelujen jälkeen oli positiivinen yllätys. Taidan laittaa ilmon sisään myös ensi vuodelle. Early bird 20€ elokuun loppuun asti ei mikään paha hinta.
 11. Täältä myös täydet pisteet järjestelyistä. Reitti oli aiempaa parempi ja aamustartti bueno, niin ei päässyt tulemaan liian kuuma. Tuloksena oma ennätys suht helpolla juoksulla. Ensi vuonna uudestaan!
 12. Viime vuotinen HHM jäi välistä ja nyt taas mukana. Reittiä hiukan uudistettu aiemmista vuosista. http://helsinkihalfmarathon.fi/tapahtumainfo/reitti/
 13. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Helsingin kaupunki ei taida olla helpoin yhteistyökumppani juoksutapahtumissa. Hernesaari on muuttunut paljon Löylyn avauduttua ja kesällä nykyisin mukava paikka. Reitti varsin tasainen ja seassa paljon alamäkiä, joten tuolla olisi saumat hyvään aikaan. Helsinki Half Marathonin järjestäjät osaavat tehdä laadukkaita juoksutapahtumia, joten en olisi ampumassa tätä alas noin suoralta kädeltä. Tuolla rantareitillä tulee juostua suurin osa pitkistä ja kisa olisi mennyt harkintaan, jos ei olisi jo syysmaraton selvillä.
 14. Ketju kuitattu Berliinin 2:59 ajalla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy