Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Spud

Jäsenet
 • Content Count

  300
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  8

Spud last won the day on September 28 2017

Spud had the most liked content!

Community Reputation

532 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Helsinki

Converted

 • Coopperi
  3100
 • 10km
  39:05
 • Puolimaraton
  1:27:21
 • Maraton
  2:59:17

Recent Profile Visitors

1 170 profile views
 1. Maaliin 1:39 yhdellä huolellisella pitstopilla bajamajassa. Keli oli kyllä kuuma, mutta omalla kohdalla järjestelyt toimi ja ei moitittavaa. Taidan laittaa ilmon sisään early birdinä myös ensi vuodelle.
 2. Mukana niin kuin viimekin vuonna. HHM on laadukas ja hyvä tapahtuma. Kunto aika heikolla mallilla ja kiloja kertynyt, joten lähdetään syksyn maratonin tavoitevauhtiin eli kilsat 4:12-4:15 haarukkaan.
 3. Spud

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Tämä nyt on se huonoin vaihtoehto kaikista. Laadukas ravinto ja riittävä uni on ihan perusasioita mistä lähdetään liikkeelle. Holmenin ohjelmaakin voi muokata ja sieltä voi ottaa avaintreenejä omaan harjoitteluun peruskuntolenkkien ympärille.
 4. @BaltsuEpätavallisen alhaiset sykkeet ja huonot unet kuulostaa lähinnä ylirasituksen oireilta. Oletko mittaillut ortostaattista- tai leposykettä?
 5. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  10km tuli itsekin tuolla juostua. Mukava tapahtuma ja tasainen reitti. Aika pienten sairastelujen jälkeen oli positiivinen yllätys. Taidan laittaa ilmon sisään myös ensi vuodelle. Early bird 20€ elokuun loppuun asti ei mikään paha hinta.
 6. Täältä myös täydet pisteet järjestelyistä. Reitti oli aiempaa parempi ja aamustartti bueno, niin ei päässyt tulemaan liian kuuma. Tuloksena oma ennätys suht helpolla juoksulla. Ensi vuonna uudestaan!
 7. Viime vuotinen HHM jäi välistä ja nyt taas mukana. Reittiä hiukan uudistettu aiemmista vuosista. http://helsinkihalfmarathon.fi/tapahtumainfo/reitti/
 8. Spud

  Helsinki Marathon 25.8.2018

  Helsingin kaupunki ei taida olla helpoin yhteistyökumppani juoksutapahtumissa. Hernesaari on muuttunut paljon Löylyn avauduttua ja kesällä nykyisin mukava paikka. Reitti varsin tasainen ja seassa paljon alamäkiä, joten tuolla olisi saumat hyvään aikaan. Helsinki Half Marathonin järjestäjät osaavat tehdä laadukkaita juoksutapahtumia, joten en olisi ampumassa tätä alas noin suoralta kädeltä. Tuolla rantareitillä tulee juostua suurin osa pitkistä ja kisa olisi mennyt harkintaan, jos ei olisi jo syysmaraton selvillä.
 9. Ketju kuitattu Berliinin 2:59 ajalla.
 10. Ilmoittaudutaas mukaan ketjuun. Annan itselleni viisi vuotta aikaa eli viimeistään vuonna 2022 tavoitteena olla alle 2:50 maratoonari. Hiljaa hyvä tulee!
 11. Joo kyllä tehoja oli melkein joka viikko. Tarkat treenit Pariisin 3:01:23 ja Berliinin 2:59:17 tuloksista löytyy tuolta: http://www.juoksufoorumi.fi/topic/32912-spud-berliini-maraton-92017-sub3h/?page=1
 12. Perusterve! Berliinin maratonilta 2:59:17. Pari vuotta meni projektissa ja juoksu alkoi kummasti kulkea, kun sai ylimääräisen laardin pois ja alkoi tehdä PK-treenit riittävän kevyinä.
 13. Kiitos tästä vinkistä. Ostetaan tänään kaverin kanssa liput. Palautteluun liittyvänä kuriositeettina vielä, että saakohan katsomossa juoda stadikalta ostettua kaljaa? 🍺
 14. Mulla lento jo perjantaina ja takaisin vasta keskiviikkona. Ehtii vähän kierrellä ja katsella Berliiniä.
 15. Ennusteena päivän ylin 16 astetta ja puolipilvistä. Joko tämän saa lukita?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy