Jump to content
Juoksufoorumi.fiplaa

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

Community Reputation

10 Good
  1. Ylihuomenna kympin juoksu Vihdissä ja tavoitteena päästä maaliin. Jos jotain aikatavoitetta pitää laittaa, niin sanoisin alle 1:08. Tänään 7,5 kilsan juoksu ja vasemmassa pohkeessa pientä kipua koko matkan, muttei kuitenkaan niin pahaa, etteikö olisi voinut juosta.
  2. Niin, ja olen siis 25 v. nainen, eikä ole ollut koskaan isompi ongelmia selän (tai minkään muunkaan kehonosan) kanssa.
  3. Hui! Saitte mut pelästymään. Eikös kuitenkin välilevyn ongelmatilanteissa kipua ole ihan ympäri vuorokauden? Mulla tuo kipu tulee vaan juostessa ja siinäkin puolen tunnin lenkkeilyn jälkeen. Ei tule siis salilla tai jumpissa ollessa, saatika työpäivinä.
  4. Moikka! Aloitin tammikuun puolessa välissä taas puolen vuoden tauon jälkeen lenkkeilyn, sillä uuden vuoden lupauksena päätin juosta tänä kesänä puolimaratonin. Olen lenkkeillyt kaksi tai kolme kertaa viikossa 40 min-1h 20 min kerrallaan ja nyt parina viime kerralla oikeaan pakaraan on tullut kipua reilun puolen tunnin lenkkeilyn jälkeen. Kipu on pakaralihaksen yläosassa (Gluteus maximus?) keskellä, josta kipu säteilee alaspäin. Viime lenkkikerralla kipu tuli pikku hiljaa, mutta tänään se tuli yht'äkkiä, joskin laantui hidastaessani vauhtia. Jännää tuossa on se, että kivun tullessa on helpompaa hölkkäillä hitaasti kuin kävellä. Osaako kukaan auttaa mistä tuo voisi johtua ja miten sitä voisi hoitaa?
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy