Jump to content
Juoksufoorumi.fiOlle

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

Recent Profile Visitors

222 profile views
 1. Kaikki kuka etsivät UTMB'n peruttamisen vuoksi elokuun uutta haastetta on odotettu 15.08 Viroon. 🙂
 2. Kuinka paljon on 130km reittillä nousumetrejä? Kotisivuilla ei ole tästä mitään tietoja.
 3. 3 kuukautta HMU'n alkuun. Tilanne on erittäin lupaava ja todennäköisyys sen toteutumiseen on suuri. Jos et ole vielä rekisteröitynyt, sitten 2 viikkoa on aikaa tehdä se halvemmalla hinnalla. Nähdään 15.08 aamulla Keilassa!
 4. Viron hallitus ilmoitti tänään, että jos tilanne ei mene hunomaksi, sitten julkiset tapahtumat, joissa on alle 1 000 osallistujaa, sallitaan heinä- ja elokuussa. Mahdollisuus, että HMU 2020 tapahtuu oikeaan aikaan, tuli paljon todennäköisempiksi. Rekisteröinnin hinta nousee 1. kesäkuuta. Takaamme edelleen, että jos joudumme lykkäämään kilpailua, lykkäämme kaikkien osallistumista vastaavasti.
 5. Huomenna aamulla klo 9 alkaa ensimmäinen Heavy Metal Ultra Virtual Edition.
 6. Koska kaikki kilpailut lykätään tai peruutetaan koronaviruksen karanteenin vuoksi, ainoa tapa on kilpailla virtuaalisesti. 28.03 klo 9.00 alkaa ensimmäinen "Heavy Metal Ultra Virtual Edition" . Kuka tahansa voi juostaa missä tahansa. Mitä enemmän osallistujia, sitä mielenkiintoisempi kilpailu tulee olemaan. Enempää tietoa ja kilpailun säännöt löytää tästä: https://www.facebook.com/events/202383014193955/
 7. Suomen kieltä huonosti osavana sanon vaan: "möh?" 🙂
 8. Joku on siirtänyt tämän ketjun polkujuoksuosastoon, mutta tiedoksi, että 2020 meillä on käyttössä 2 eri kierrosta. Yöllä juostavasta kierroksesta noin 70% on asfalttia. Siellä saa kyllä halutessa aika ison osan juosta sen vieressa jossa on pehmeämpi.
 9. HMU 2020 säännöt ovat julkistettu! https://trailrun.ee/en/heavy-metal-ultra-description-rules/
 10. Avamme ilmoittautumisen 2.01.2020. Kaikkien tammikuussa ilmoittautujen välillä arvomme "Polar Vantage M" multisport GPS urheilukellon.
 11. Enempää tietöä julkistamme joulukuussa ja ilmoittautumisen menee auki tammikuussa. Stay tuned! Meitä voi seurata Facebookissa ja Instagramissa
 12. HMU 2019 video on tässä:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy