Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Ylikuntoilija

Jäsenet
 • Content Count

  5
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Ylikuntoilija

 • Syntymäpäivä 19.06.1980
 1. Siltä varalta että joku innostuu kokeilemaan niin liiaallisella käytöllä on laksatiivisia vaikutuksia(lievää ripulointia). Eli, varovaisesti kun ottaa ja kokeilee niin joku voi saadakin kaivattua apua kramppeihin. Onkos noilla krampeilla yhteyttä nestehukkaan?
 2. Juu, voisihan sitä joskus tehdä toisinkin. Kyllä minä kerran yritin talvella aktia-cupissa hitaampaa lähtöä mutta taisi olla huono päivä muutenkin ja tulos oli vallan surkea. Kerrankin olin sinua puolivälissä pari sataa metriä edellä ja maalissa tuplasti perässä Taitaa jäädä se Karhuviestin paitojen jakokin sitten elokuulle... Huomenna pariksi viikoksi pohjoiseen, saas nähdä kuinka juoksukunnolle käy. Eihän se tästä enää kauheasti voi kyllä huonontuakaan. Intoa ja terveyttä maratonvalmisteluihin...
 3. Kaislallahan oli oikein hyvä aika reittiin ja vaivoihin suhteutettuna. Ainakin Vantaalla lokakuussa olisi hyvät mahdollisuudet ennätysjahtiin. Saattaa lohjeta kerralla montakin minuuttia ennätyksestä. Vaikka välillä joskus väsyttääkin ei käveleminen yleensä auta ollenkaan. Ei kisoihin ole kävelemään lähdetty Mulla olis vähän käytetty pohje mut sekin on aika heikossa hapessa. Eli, sama "ei kovin mäkinen" Ristiinan reitti takana. Oli paljon kaltevaa yms. mäkeä välillä ja yli tunnin lenkit jääny kesäkuussa tekemättä niin hyytyihän se vauhti kivasti loppua kohden. Siinä jossain 7km:n kohdalla kyllästyin seurailemaan kilometrivauhtia kun tuntui pysyvästi hyytyvän päälle 4 min/km. Edelleen on reidet ja pohkeet kipeät, varsinkin portaiden laskeutumiset tuntuu erikoisen ihanalta Puolimaratoni taisi olla minun kolmas. Aika toiseksi paras tähän mennessä. Nyt meni 1.25.40. Toissa kesänä vähän tasaisemmalla reitillä 1.21.??. Aika tyytyväinen olen tuohon kun en noin pitkiä ajatellut koko kesänä juosta ollenkaan. Liian reippaasti tuli mukaan lähdettyä, hiukkasen säpsähdin kun matkaseura kääntyi vitosen kohdalta takaisin päin. Taas oli lähdetty ihan liian kovaa, 5km:n väliaika oli reilusti alle 18min, sitten hölkkäiltiinkin kauniita maisemia katsellen loput 16,1 km. :hali_popcorn:
 4. Juu, minä olen tuo kaipailtu ajanottaja, joka "ei seuraa palstaa" :icon_mrgreen: Seppokin tuli bongattua heti alkumetreillä, kiva palsta kyllä näyttäisi olevan. Kiitos Mikolle kun kutsui mukaan ja muillekin aktiivisille ihmisille. Tällaisia tapahtumia kaivataan lisää Josko itsekin sitten juoksisi kun ei olisi kisoja liian lähellä.
 5. Kunhan nyt ei liian kovia paineita kaverille laiteta. Voi jännittää liikaa starttiviivalla Oli pari takkuista kisaa alla niin ilmankos se lopulta sattui hyväkin kisa joukkoon t. huominen apulaiskierroslaskija
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy