Jump to content
Juoksufoorumi.fi


G-D K

Jäsenet
 • Posts

  391
 • Liittyi

 • Last visited

About G-D K

 • Syntymäpäivä 18.02.1966

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

G-D K's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Z-Maraton juostaan Kempeleessä Lauantaina 17.8.2013 klo 12 alkaen. Kisakeskuksena toimii kauppakeskus Zeppelin. Sarjoja on todella paljon, matkoina myös puolikas ja 10 km, (voi olla että nuorille myös lyhempiä matkoja), sekä pienimmille maksuton minimaraton. Lisätietoja linkistä http://www.kempelemaraton.net/kempelezmaraton/info/ Palkintoja koko maratonille 8 parhaalle/sarja, puolikkaalla ja 10 km kisassa 5 parhaalle/sarja + paljon arvontapalkintoja. Myös liikuntasetelit käy osallistumismaksuna. Kun ilmoittaudut ennakkoon, vältät ruuhkia kisapäivän ilmoittautumisessa. Z-Maraton on myös samalla 1. osakilpailu KeMaKi-Cupissa, muut osakilpailut ovat Mourunki-Run 28.9.2013 ja Pertin Hiihto keväällä 2014.
 2. En hoksinu tiedustelua aiemmin... Lumitilanne on hyvä :) Toki reitti kulkee sellaisilla alueilla, jotka eivät ole normaalin kunnossapidon piirissä. Tämän takia latu-uralla on väkistenkin "pajukarvoja" lumen läpi. Karvapartio on käynyt kiertämässä syksyllä muutaman päivän ja poistamassa niitä, mutta aina niitä varmaan esiin tulee. Tulukaahan hiihtään ja hakemaan palkinnot pois!
 3. G-D K

  Pertin hiihto 2012 Kempele

  26. PERTIN HIIHTO la 3.3.2012 Köykkyrin hiihtomaalla Kempeleessä Sarjat: Perinteinen tyyli 30 km, lähtö klo 11.00 Miehet: M, M40, M50, M55, M60 ja retkisarja Naiset: N, N40(uusi sarja), N50( uusi sarja) ja retkisarja Vapaa tyyli 30 km, lähtö klo 11.30 Miehet: M, M40, M50, M55, M60, M65, M70 ja retkisarja Naiset: N, N40, N50 ja retkisarja Reppu-/ja perhesarja 5-20 km ei ajanottoa, lähtö klo 10-11 Hyvät arvontapalkinnot! Lue lisää: http://www.kempelemaraton.net/pertin_hiihto/info/
 4. G-D K

  Iin testijuoksut

  Niin... Loistava juoksu Obelixilta . Mulla oli aika paljon helpompi osuus... Onneksi laskin kierrokset oikein Yhtään juoksuaskelta en Obelixin puolesta ottanu, kyllä mies on saanu ittensä hienoon kuntoon, mitä kesä tuo tullessansa, jäämme mielenkiinnolla odottamaan. Tsemppiä O!
 5. G-D K

  Pertin Hiihto Kempele

  Tänään on reitin mitta tarkistettu ja se on 31,1 km. Pikku pakkasta yöllä ja huomenna on lentokeli. Tervetuloa!
 6. G-D K

  Pertin Hiihto Kempele

  Sorry, En aiemmin huomannu tätä, ennenku asiasta muistutettiin. Reitti on melko tarkalleen se ilmoitettu 30 km ja nyt se pidennys on tehty pääosin pelloille ja linjoille, eli lisäpätkä on suht tasaista. Muutenki reitin profiili on helpohko. Alkuun pari hiihdettävää nousua ja sen jälkeen suht tasaista. Linjaa hiihdettäessä on loivaa ylä-/alamäkeä, eikä lopun Linnakankaan nousutkaan ole pahoja. Haarukka nousua ei ole ollenkaan, kaikki mäet on hiihdettäviä pertsalla ja tiedän, että osa sakista hiihtää tasatuupparilla koko pätkän. Reitti muuten on loistavassa kunnossa, pohja on pitävä, toki saishan se paikotellen olla leveämpiki, mutta muuten ok. Säätiedotusten mukaan on tulossa oikein lentokeli. Mukaan kannattaa tulla, sillä sarjoja on tosi paljon, kilpasarjoissa 5 parasta palkitaan ja lisäksi tosi hyviä arvontapalkintoja yli 50 kpl.
 7. G-D K

  Pertin Hiihto Kempele

  Pertin Hiihto Kempele Pertin hiihto järjestetään vuosittain Kempeleessä. Vuoden 2011 tapahtuma on maaliskuun 5. 2011. Alla tarkemmin. Perinteinen tyyli 30 km, lähtö klo 11.30 Miehet: M, M40, M50, M55, M60 ja retkisarja Naiset: N ja retkisarja Vapaa tyyli 30 km, lähtö klo 12.00 Miehet: M, M40, M50, M55, M60, M65 ja retkisarja Naiset: N, N40, N50 ja retkisarja Reppu-/ja perhesarja 5-20 km ei ajanottoa, lähtö klo 10-11 http://www.kempelemaraton.net/pertin_hiihto/info/ Nosto Tatteuksen infoon
 8. Onnea ja menestystä Ullamaija retkelle! Tottakait myös Epulle. En tohi lähteä tänäkään vuonna... Jos vaikka ens vuonna sitten!
 9. G-D K

  Pertin Hiihto Kempele

  Sorry, en huomannu tätä vanhempaa ketjua, joten siirrän tuon omanikin tähän. Nyt on mahdollisuus säästää rahaa! Vaikka osallistumismaksut ovat alhaiset jo ennestäänkin, voit säästää vieläkin. Tule henkilökohtaisesti ilmoittautumaan Pertin Hiihtoon Terwaliikuntamessuille La 19.2.2011 klo 12-15, ONMKY:n toimitilossa, Raatintie 7 Oulu, KeMaKi:n osastolle. Voit ilmoittautua halutessasi, myös Kempele Z-Maratonille sekä Mourunki Run-juoksutapahtumaan. Ilmoittautuessasi tuolloin, osallistumismaksusi KeMaKi:n tapahtumiin on 1/2-hintaan!!! Jos oli ennenkin hinta-/laatusuhde hyvä, niin vieläki paranee. Messuilla voi myös kuunnella hyviä luentoja,
 10. Mourunki Run järjestetään lauantaina 1.10.2011 Kempeleessä klo 12-> alkaen. http://www.kempelemaraton.net/mourunkirun/info/ Vaikka osallistumismaksut ovat alhaiset, voi säästää vieläkin. Tule henkilökohtaisesti ilmoittautumaan Terwaliikuntamessuille La 19.2.2011 klo 12-15, ONMKY:n toimitilossa, Raatintie 7 Oulu, KeMaKi:n osastolle. Voit ilmoittautua halutessasi, myös Pertin Hiihtoon sekä Kempele Z-maratonille. Ilmoittautuessasi tuolloin, osallistumismaksusi KeMaKi:n tapahtumiin on 1/2-hintaan!!! Jos oli ennenkin hinta-/laatusuhde hyvä, niin vieläki paranee. Messuilla voi myös kuunnella hyviä luentoja, en onnistunu saamaan tapahtuman ohjelmalinkkiä tähän, (liian suuri tiedosto), mutta yritän myöhemmin.
 11. Kempeleen Z-Maraton järjestetään lauantaina 13.8.2011 Kempeleessä klo 12-> alkaen. http://www.kempelemaraton.net/kempelezmaraton/ Vaikka osallistumismaksut ovat alhaiset, voi säästää vieläkin. Tule henkilökohtaisesti ilmoittautumaan Terwaliikuntamessuille La 19.2.2011 klo 12-15, ONMKY:n toimitilossa, Raatintie 7 Oulu, KeMaKi:n osastolle. Voit ilmoittautua halutessasi, myös Pertin Hiihtoon sekä Mourunki Run-juoksutapahtumaan. Ilmoittautuessasi tuolloin, osallistumismaksusi KeMaKi:n tapahtumiin on 1/2-hintaan!!! Jos oli ennenkin hinta-/laatusuhde hyvä, niin vieläki paranee. Messuilla voi myös kuunnella hyviä luentoja, en onnistunu saamaan tapahtuman ohjelmalinkkiä tähän, (liian suuri tiedosto), mutta yritän myöhemmin.
 12. G-D K

  Pertin hiihto 5.3.2011

  Kts. Pertin Hiihto Kempele
 13. Kuten tuossa aiemmin jo kirjoitin, liikevariaatioita on lähes rajattomasti. Itselläni on takana pallojen kanssa touhua vajaat 2 vuotta. Tällähetkellä teen rautapalloilla 3 x viikkoon. Näistä 2 treenia on enemmän GS-tyyppisiä ja 1 paljon vapaamuotoisempaa. Ainakin itsellä palloilla treenaaminen on selkeästi vahvistanut mm. keskivartaloa, pakaran seutua ja takareisiä. Pääosin tehot on aerobisella tasolla, mutta sarjoja pidentämällä tai tempoa lisäämällä pääsee todella helposti myös anaerobiselle ja jopa maukkatreenin puolelle. Itsellä on nyt 6 omaa palloa, eli parit 16, 20 ja 24 kg. Jos unohdetaan tuo GS-puoli, niin tässä muutamia hyviä treenejä esim. juoksuharjoittelun tueksi. Yhdistelmänä esim 5 x juoksu 5-10 min/ 100 swingiä, (etuheilautus). Eli alkuun juoksu vr, jonka jälkeen itselleen sopivalla pallolla (12-32 kg) etuheiluria, jonka jälkeen juoksua, heiluria, juoksua jne. Tässä treenissä töitä tekee keskivartalo/lantion seutu ja 100 heilurin teko vie ~3 min. Välissä oleva juoksu on palauttavaa seuraavaan settiin. Heilureita voi vaihdella esim. 2 käden, yhden käden, resiinaheiluri tai vaihtoheilureina yms. Erilaiset askelkyykyt, jolloin pallo tai pallot on rinnalla tai käsisuorana ylhäällä. Kuulan pyörittäminen ns. 8-liikkeellä jalkojen välistä, aina kättä vaihtaen. Tässä treenissä on pakko jalkojen joustaa ja paino siirtyy väkisten vain toisen jalan päkiälle, josta ponnistaen paino siirtyy toisen jalan päkiälle. Tärkeää tässä on, että kuula vain roikkuu kädessä, jalat tekee työtä ja selkä on suorassa. Tuossa linkissä tuo 8-liike alkaa n. 50 s jälkeen, mukana on muitakin hyviä lämmittelyliikkeitä. Yksi parhaista keskivartalon harjoitteista on tuulimylly, (windmill). Seiso lievässä haara-asennossa. Pallo toiseen käteen, (esim oikea), käsi suoraksi ylös korvanviereen, pidä katse suoristetun käden päässä olevaan palloon. Vie vapaan käden, (vasen), sormet/kämmen, jommankumman jalkaterän, viereen maahan jalat suorana, vartaloa hieman kääntäen. Kuulaa pitävä käsi on kokoajan suorana ylhäällä. Eikä muuta kuin toistoja...
 14. G-D K

  Pertin hiihto 6.3.2010

  Pertin Hiihto järjestetään siis 6.3.2010, ohessa myös linkki järjestäjien sivuille http://www.kempelemaraton.net/pertin_hiihto/info/ Tapahtuma on erittäin leppoisa ja huolto toimii. Sarjoja on vähintään riittävästi, (molemmat tyylit ja ikäluokat). Reitti on suhteellisen tasainen ja ainot mäet on Köykkyrin stadionalueen lähistöllä. Kuten muissakin KeMaKin tapahtumissa, tapahtuman hinta-laatu suhde on jopa erinomainen. Erittäin paljon hyviä arvontapalkintoja. Suosittelen!
 15. Vielä 21 yötä..... Rammstein!!! Sen jälkeen; 26.2. Sonata Arctica... 18.4. Metallica... 1.6. AC/DC... 20.6. Rammstein... 7.- 8.8 Sonisphere... 20.8. U2 Lisäyksiä voi vielä tulla, Kiss on edelleen harkinnassa, mutta on päällekkäisyyksiä.... Muuten hyvä konserttivuosi tulossa :rock:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy