Jump to content
Juoksufoorumi.fi


50+Runner

Jäsenet
 • Content Count

  25
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

50+Runner last won the day on November 5 2018

50+Runner had the most liked content!

Community Reputation

91 Excellent

Converted

 • Puolimaraton
  1:32
 • Maraton
  3:15
 • Tavoite
  Alle 3:15

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 50+Runner

  Hehkutus- ja fiilistelyketju

  Onnea, hurja on määrä! Itselläni tuli eilen täyteen vuositavoite 2500km, siinäkin ollut tekemistä. Taisit tulla tänään vastaan Larussa klo 13 jälkeen siinä keskustan mäen päällä, oltiin rouvan kanssa juoksemassa pitkis tehostetun talvikunnossapidon reitillä Oulunkylä-Lauttasaari ja takaisin.
 2. 50+Runner

  Garmin Fenix 5

  Saa, täällä ohjeet: https://sporttracks.mobi/blog/sporttracks-is-integrated-with-polar Mun treenien tuonti Garmin Connectista SportTracksiin on tehty juuri tuolla samalla tavalla, palveluksi vaan tietysti valittu Polarin sijaan Garmin Connect.
 3. 50+Runner

  Garmin Fenix 5

  Sama juttu, Connect on mielestäni tosi sekava. Mulla on aina ollut Garminin kello joten Polarflowista ei ole kokemusta. Olen käyttänyt aina SportTracks-nimistä softaa, ja kun sen ilmaisversio muuttui maksulliseksi niin mieluummin pulitan sen käytöstä kuin käytän Connectia. Sen verran tosin tarvin Connectia että harjoitukset siirtyy kellosta SportTracksiin Connectin kautta.
 4. 50+Runner

  Advanced Marathoning (Pfitzinger - Douglas)

  Viime keväänä taisi olla keskustelua ketjussa nimeltään (muistaakseni) "Veteraanit vauhdissa". Pituudessa ja painossakin meillä on samat numerot, vain pituuden vika ja painon eka numero vaihtaneet paikkaa😀 10 kiloa painosta pois ei välttämättä olisi huono idea...
 5. 50+Runner

  Advanced Marathoning (Pfitzinger - Douglas)

  Kyllä on aika samat lukemat kuin minulla lukuunottamatta BMI:tä ja maraenkkaa. Ikää on saman verran, rautakanki olen minäkin, kymppi ja puolikas on minulla kulkenut vain minuutin kovempaa, kynnysvauhtinikin on lähellä sinun vastaavia: max 3:40, anaerobinen 4:22, aerobinen 5:20. Viikkokilometrit sinulla on jonkin verran isommat. Mutta BMI minulla on 22,4 (189/80) ja maraenkka 3:15. Kyllä sanoisin että syy saattaa piillä tuossa BMI:ssä, se ei vaikuta vielä kympillä ja puolikkaalla niin paljoa mutta sitten maratonilla 30km jälkeen uskoisin että alkaa vaikuttaa.
 6. 50+Runner

  Jämsän latutilanne?

  Golf-kentästä en tiedä mutta muuten on kyllä surkea tilanne. Ainoa paikka jossa pystyi nyt lauantaina hiihtämään oli Patalahden jää. Sielläkään ei ollut pertsalatua, eikä oikein luntakaan. Eli ei kannata mennä pilaamaan parhaimpia suksiaan sinne. Rinteiden alla yksi äijä veti luisteluhiihtoa klo 20 jälkeen kun rinteet menivät kiinni. En jäänyt katsomaan vetikö huipulle asti vai vaan rinteiden alla poikittain...
 7. 50+Runner

  Finlandia-hiihto 2014

  Sama juttu oli Jämi42:ssa (http://www.jami147.fi/index.php/jami42-ski/289-osanoton-siirtaminen): "Jämi42:n siirron myötä osallistuja on oikeutettu osanoton siirtoon tai 50% palautukseen osallistumismaksusta. Mikäli tiedät jo nyt, että olet estynyt osallistumaan Jämi42:een 9.3., olet oikeutettu siirtämään ilmoittautumisesi ensi vuoden tapahtumaan. Maastohiihto ry:n lajisääntöjen mukaisesti osallistuja on oikeutettu myös 50% palautukseen osallistumismaksusta, mikäli haluaa peruuttaa osallistumisen kokonaan." Kuuluuko Finlandian järjestäjät Maastohiihto ry:hyn? Jos kuuluvat niin eikö heidän pitäisi toimia samalla tavalla kuin Jämillä ja Savoniassa?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy