Jump to content
Juoksufoorumi.fi


janne_p

Jäsenet
 • Posts

  143
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 182 profile views

janne_p's Achievements

 1. janne_p

  Polar Grit X

  Kyllä paremmin toimii, välillä on metrilleen oikein alku ja lopetus. Silloin huomaa eron kun ei malta alussa odottaa satelliitteja tarpeeksi kauan aikaa tai tapahtuu säässä muutosta.
 2. janne_p

  Polar Grit X

  Tämä unohtunut päivittää. Kellossa oli viallinen painesensori. Huolto oli nopea: maanataina kello polarille ja saman viikon keskiviikkona oli kello takaisin huollettuna.
 3. janne_p

  Polar Grit X

  Tein pienen harjoituksen. Annoin kellon odottaa pari minuuttia sen jälkeen kun GPS oli valmis. Kartan mukaan lähtö- ja tulokorkeus 11m ja lähistöllä olevan pienen nyppylän korkeus 25m. Ajelin tasaisella reilu 5min ennen kun aloitin nousemaan nyppylälle (Polarin mukaan kello tekee alussa ja 5min jälkeen korkeuden tarkistuksen). Flown mukaan aloituskorkeus 4,7m ja lopetus 19,8m. Max korkeus 35,8m. Ilmanpaineessa ei eroja. Eli pielessä on. Laskun määrän, noin 15, kello näyttää oikein mutta lukemat ei täsmää karttaan.
 4. janne_p

  Polar Grit X

  Ei ehkä tarvetta olekaan päästä kunnollisiin tarkkuuksiin vaan tarkoitus on poissulkea mittarin mahdollinen vika. Ambit3 mittarilla ei vastaavia heittoja ollut.
 5. janne_p

  Polar Grit X

  Nyt kun selailin harjoitushistoriaa ja korkeustietoja niin oikeastaan yhdessäkään ei ole alun ja lopetuksen korkeudet lähelläkään toisiaan, erot luokkaa 20m. Miten muilla, onko samanlaisia eroja?
 6. janne_p

  Polar Grit X

  En usko että siittä kyse. Kaverin kanssa juostiin viime viikolla lenkki niin vantage m näytti samaa korkeutta alussa ja lopussa. Tässä oli taas melkein 20m ero. Tosin siinä taitaa perustua pelkkään GPS:ään korkeuden mittaus.
 7. janne_p

  Polar Grit X

  Mites muilla tämän kellon korkeusmittaus? Itellä ainakin lenkin aloitus/lopetuskorkeudessa on eroja, tämänkin päivän lenkillä eroa 20m.
 8. janne_p

  Polar Grit X

  Polarin aspan mukaan vika flow:ssa, joka vasta havaittu. Korjauskehoitus oli poistaa suosikkeja jonka jälkeen ladata reitit uudelleen, joka myös auttoi.
 9. janne_p

  Polar Grit X

  Eipä ollut tästäkään mitään apua. Katsotaan mitä Polarin aspa vastaa.
 10. janne_p

  Polar Grit X

  Mitä teit toisin? Itellä herjaa koko ajan ongelmasta, vaikka moneen kertaan yrittänyt komootissa reittejä tehdä.
 11. Onko vyö ihan uusi ja laput kiinni??

  1. janne_p

   janne_p

   Hei, laput on otettu pois mutta vyö jäänyt käyttämättä. 

  2. james

   james

   Jos käyttaämätön ja kaikki kunnossa voisin osta sen, mitäs maksut -postit. Olen itse Helsinkistä, sopiks ärräpaketilla??

  3. janne_p

   janne_p

   Laitan YV:llä tiedot. 
    

 12. janne_p

  Suunto Ambit3

  ainakin tämä wahoo toimii ambit 3:n kanssa: https://www.power.fi/puhelimet-ja-tarvikkeet/alykellot-ja-puettavat-laitteet/aktiivisuusrannekkeet/wahoo-tickr-fit-sykemittari/p-636571/
 13. janne_p

  Suunto 9 Baro

  Miltäs tämän uuden kellon näyttö vaikuttaa, onko yhtä himmeä ilman valon kuin oli spartanikin?
 14. janne_p

  Painealueet pielessä?

  Joo, eilen ihan mukavasti toimi vitikelillä ja alusta ei ollut kova. Sukset kuitenkin tilattu kovahkolle/yleis suksiksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy