Jump to content
Juoksufoorumi.fizoxe

Jäsenet
 • Content Count

  66
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About zoxe

 • Syntymäpäivä 12.03.1979

Converted

 • Tavoite
  Nauttia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Itse olen puhunut kokoajan crossfitistä joka ehkä vähän erilaista kuin sali treeni, enemmän kiinnostaa mitkä on sykkeet erilaisissa reeneissä. Esim. EMOM:eissa tuntuu että saan sykkeet tosi korkealle, kun tulee pieni lepo vähän kuin intervallit.
 2. Joo toimi ja myös rive:ssäkin, tarvii vetää kellon kanssa, kun aika harvassa reenissä kello on tiellä. Pelkkä optinen ei kyllä toimi crossfitissä.
 3. Kun reenasin pelkällä H10:llä niin ei osaa laskea cardio loadia, miksei? Luulis että flow tuon osais laskea.
 4. Minusta ollut ihan turha, en käytä. Varmaan sitten kun tulee notificaatiot tms, niin voi olla käyttöä. Toimii kyllä ok.
 5. Joo toi olis mielenkiintoinen kun on kuitenkin ihan erilaista reeniä, mutta onhan siellä nuo sportti profiilit vai onko ne vaan "kuvat" mitä lajia on tullut tehtyä vai osaisiko se sitä tietoa jotenkin käyttää hyväksi.
 6. Juu itsekkin otan syketiedot talteen ja sitä käytän, mutta en juokse kerron mukaan että pitäisin jotain tiettyä sykealuetta. H10 vois olla sitten järkevä, kun siinä on muisti.
 7. Ollaan ollaan, mut sais palautumisdataa polarista, voihan samallalailla ajatella että tarviiko missään lajissa mitata sykkeitä. Itse en juoksussa ikinä juokse sykkeiden mukaan vaan päivän fiiliksen.
 8. Mietin että kumpi kannattaa ostaa OH1 vai H10, nyt jo löytyy H7, eli H10 ei sinänsä tuo mitään uuuta. Rannemittaus ei toimi tarpeeksi hyvin crossfitissä ja sykevyö on tiellä Riveissä nyt ainakin, eli OH1 olis hyvä, mutta jos on yhtä epätarkka niin aika turha.
 9. Onko niin että Garminissa taas puuttuu useat lajit, esim. crossfit? Tosin mitä nämä lajiprofiilit edes mitään tekeen, jos vetäis kaikki other indoor. Rannesykemittaus ei oikein aina toimi crossfitissä oon miettinyt että pitäskö hommata se OH1, toimiskohan se paremmin. Sykevyötä vois testata, mutta se voi olla hankala kun tankojen kanssa pelaa ja tekee burpeita tms.
 10. Jos joskus saadaan älytoimintontoja, olenko ymmärtänyt oikein että Garmin tekee Orthostatic testiä "jatkuvasti" ranne sykkeestä, jolloin voi kertoa stressitasoa kokoajan? Tämä olisi hyvä ominaisuus myös Polariin. Kännykän viestit/whatsup/email otsikot voisin ottaa näytölle, vois olla kiva.
 11. näkeekö akun varauksen jotenkin prosenteissa ilman että liittää laturiin?
 12. Jaah, nyt tajusin tämän, tämä on tälläinen laskennallinen ei kovin tarkka setti, eli voi vetää välillä huoletta kaasu pohjassakin...
 13. Minulla on Sietokyky 51, ilmeisesti vielä on paljon tehtävää ja tätä arvoa kannattaa seurata ja saada se mahdollisimman isoksi?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy