Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Juho

Jäsenet
 • Content Count

  139
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Juho

 • Syntymäpäivä 17.02.1988

Converted

 • Coopperi
  2970 m (Radalla 8/2014)
 • 10km
  43:31 (Radalla 8/2014)
 • Puolimaraton
  1:43:29 (Helsinki City Run 2014)
 1. Mitään oikeita tavoitteita en ole itselleni oikeastaan asettanut, mutta jotain voisi olla: - saavuttaa riittävä taso, jotta mahtuu Karhuviestin Vauhtisammakon joukkueeseen (I tai II) mukaan - Osallistua ensimmäiseen ultrakisaan - 3000m Cooperissa Sitten on haastettu: 3:30 maralla, mutta se on sen verran kova, että en aseta vielä viralliseksi tavoitteeksi, mutta ehkä :)
 2. Juho

  4. Kaarinan Syysmaraton 25.10.2014

  Järjestelyt 10+ Täällä oli hienoa juosta eka mara, kelikin lähes täydellinen (se tuuli siellä takasuoralla..) Jos jotain kiinnostaa niin tarkempaa pohdintaa aka kisaraportti: https://www.dropbox.com/s/f3rwpfhxyvxauet/Kaarinan_syysmaraton.docx?dl=0
 3. Juho

  Garmin Connect

  Okei.. otin jo tukeenkin yhteyttä.. eivät löytäneet logeista mitään, tarjoutuivat postittamaan uuden USB-ANT+ lähettimen.. toivottavasti sillä pelittänee.
 4. Juu, mulla tosiaan tietokoen löytää rannekkeen, mutta ei sen jälkeen saa yhteyttä connect -tilille. Ja kun kännykkänä on WP, mitä ei tavallisestikaan tue mikään sovellus - niin sitä vaihtoehtoa ei ole edes tarjolla.
 5. Juho

  Garmin Connect

  Millä käyttöjärjestelmällä ja kellolla on aina pelannut? Nimim. itselläni ei ole kertaakaan pelannut Forerunner 110:llä tai Vivofitillä.. Klassinen siirto pelaa FR:n kanssa ja mobiilin (kaverin luurilla) sain kerran pelittämään VF:n kanssa.
 6. Juho

  Garmin Connect

  Pelittääkö muilla ongelmitta Garmin Express? Siis laitteen tietojen lähetys sillä?
 7. Onko laitteen omistajilla ollut ongelmia Garmin Expressin kanssa?
 8. Juho

  Sankariainesta

  3:03:37 ohjelma ois kiva nähdä :)
 9. Ei kaikkea voi, eikä kannatakaan opetella kerralla. Hyvä on tiedostaa virheensä, mutta ei sen juoksun tarvitse täydellistä olla - pääasia on että juoksee, sekä nauttii siitä juoksemisesta. Kyllä sen tekniikan ehtii oppimaan - ja jos ei ihan oppikirjatekniikkaa, niin sellaisen joka on juuri sulle hyvä. Ei maailman huipullakaan juuri kukaan juokse kuten oppikirjassa, vaan on niilläkin omia piirteitä siinä touhussa - niin saa olla harrastelijoillakin.
 10. nyt paukahti hinta semmoiseen, että tehdään kaupat.
 11. Juho

  Kohti ensimmäistä maratonia

  Treenit on jo mokattu, mutta miten tuo ruokailujen suhteen valmistautuminen. Mitä tää tankkaus oikein tarkoittaa ja onko se oikeasti tarpeen? Tavoitevauhti siellä neljän tunnin alituksen tienoilla, jos nyt tällä epämääräisellä treenailulla siihen pääsisi :)
 12. Myytkö pelkän vivofitin erikseen? Mihin hintaan?
 13. Entä asteiden lähestyessä nollaa? nimim. ensimmäiselle maralle ajatuksena perus treenivarustus eli pitkät kompressiotrikoot - onko liikaa?
 14. Juho

  Maastokisa ja sykkeet, mietintää

  Tutkitko sykekäyrää? Entä oliko mittari varmasti tarpeeksi ylhäällä - antavat liian kovia sykkeitä, jos vyö on tippunut nimim. kokemusta on.
 15. 2014 vuonna juostut tulokset (eipä cooperia lukuunottamatta olekkaan muista edes koskaan aiemmin tuloksia): Cooper: 2970m 10k: 45:37 (maantie) / 43:31 (rata) ½M: 1:43:29 McMillanin mukaan ratakymppi on kovin suoritus näistä.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy