Jump to content
Juoksufoorumi.fiyksvesku

Jäsenet
 • Content Count

  2 799
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1 459 profile views
 1. Nyt olisi kyllä voinut pistää pelkän linkin. Toivottavasti kukaan ei vastaa lainaten.
 2. Olis kyllä kiva jos lesti on leventynyt. Itsellä on VJ:n kengistä suunnistusnastarit (Falcon), jotka olivat leveät ja sitten Stickyt, joissa ei nastoja. Stickyt ei kovin leveät ole ja joudunkin juoksemaan niillä ilman pohjallisia, jotta ei purista. Mielestäni silloin, kun ostin nuo Stickyt niin kokeilin iRockejakin ja olivat silloin kapeat, mutta siitä on jo aikaa.
 3. yksvesku

  New Balance

  Kalifornian nb:n sivuilla nuo on miesten polkukävelykenkä-osastolla.
 4. yksvesku

  Nike Vaporfly 4%

  Ylimääräinen vaan hioutuu pois ja kengistä tulee entistä nopeemmat, 5%. :)
 5. Japanissa käsittääkseni vapaa-aika on kortilla, joten pitää löytyä paljon muutakin kiinnostavaa. Noin aluksi voisi siirtää muumit ja joulupukin Hesaan, eiköhän sitten ala tossunkuluttajia riittää riesaksi asti.
 6. Kyllä varmaan pehmämmillä alustoilla onnistuu ihan hienosti. Olen muuten nähnyt ihan puhtaan paljasjalan vetävän kantapäät edellä asfaltilla, jalkaterä oikein kuuluvasti läpsähti kontaktin jälkeen maahan. Oli tosin alamäki. Tuo dropin puute kantapääaskelluksessa tuli lähinnä mieleen kävelyn kautta. Omat 0-dropit on nimittäin aivan uskomattoman mukavia kävelykenkinä.
 7. Paljasjalkajuoksijat juoksevat paljain jaloin.:) Paljasjalkakenkä, jossa olisi korkea kanta. Siinäpä markkinamiehille pureksittavaa, myisi varmaan kuin häkä. Paljain jaloin voi juosta myös tasajalalla ja kantapää edellä. Itse ajattelin asiaa lähinnä pohkeiden ja akilleksen rasituksen säästämisellä päkiäastujalla, joka juoksee paljon. Sen sijaan sitä en ymmärrä miksi kanta-astuja tarvitsee droppia. Onko siitä hyötyä ponnistusvaiheessa, rullaako askel paremmin?
 8. Olen "vähän" eri mieltä. Päkiäaskeltajalle peruslenkeillä korkeampi kanta. Ei liian, vaan sellainen, että akilles säästyy, mutta kontakti tulee edelleen päkiälle. Kanta-astujalle matala droppi.
 9. Paikallislehdissä varmaan saa esille lajin kuin lajin. Mutta toimittajaa ei kannata paikallle odottaa. Toimijoiden täytyy itse kirjoittaa juttu ja ottaa kuvat. Pääsääntäisesti varmasti julkaistaan, oli tapahtuma sitten kuinka pieni vaan.
 10. Ylen tekstitv on jo yhdistänyt tapahtumat! Otsikon mukaan Mugat voitti City Runin, tekstistä selviää, että vei voiton myös City Marathonilla.
 11. Peiponen ei kuitenkaan ole enää mikään teini, voisi kuvitella että rasitusmurtumatkin olisivat tulleet jo aiemmin, jos se tyylistä on kiinni. Olisko syy ihan sama kuin Vainiollakin, kovassa kunnossa innostuttu liikaa.
 12. Siellä on linkki expresseniin, jossa Jauhojärvi on ensin käyttänyt rattijuopumus vertausta. Puhe siellä on nimenomaan Sundbystä. Toistellut saman jutun ylen toimittajalle, joka on halunnut kirjoittaa tietty oman jutun.
 13. Olen edelleen eri mieltä. Jauhojärvi viittaa Sundbyhyn. Eli mikäli Sundbyllä on todettu rasitusastma, jota varten hän käyttää sallitun määrän lääkettä, se ei ole dopingia. Rajan yli meno on. Ei yleistä asiaa koskemaan terveitä, eikä väitä dopingin olevan sallittua, kunhan pysyy raja-arvojen alla.
 14. Ilmeisesti olette käsittäneet, että Jauhojärvi hyväksyy tarkoituksellisen dopingin, jos vaan pysytään raja-arvojen alla. Minusta jutussa Jauhojärvi ei noin sano, päinvastoin toteaa asian olevan täysin mustavalkoinen, joko käytät tai et. Tuo raja-arvo-asiahan viittaa käyttöön lääkkeenä, kuten astmatapauksissa, ja siihen, että jos silloin raja-arvo paukkuu, niin douppasit ja sillä selvä. Eli Jauhojärvi ei todellakaan hyväksy mikrodoupingia.
 15. yksvesku

  Garmin Connect

  Ei ole mulla ollut pitkään aikaan mitään ongelmia.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy