Jump to content
Juoksufoorumi.fi
Larry

Jäsenet
 • Content Count

  1 148
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by Larry

 1. Sama juttu, ensimmäinen kuukausi näkyy ja hieman toista.
 2. Ulkopuolisen avusta eri muodoissaan löytyy jo juttua Oma huolto ... -ketjussa Ehkä siellä voisi jatkaa tästä aiheesta. Vantaalla olin minäkin puolikkaalla. Loppukesän kuukauden telakkajakson jälkeen sain itseni 1:35:21 kuntoon. Kiitokset järjestäjille erinomaisesta tapahtumasta.
 3. Olin viime vuonna mukana ja kommentteja on blogi-rapsassani.
 4. Larry

  Paloheinämaraton

  Juoksija-lehden kalenteri kertoo, että ensi sunnuntaina 7.7.2013 järjestetään 181 Paloheinämaraton. Suunnitelmissa on osallistua ensimmäistä kertaa. Ehkäpä 6/8 mara.
 5. Larry

  Rauhanmaili

  Tämän vuoden ketjussa vielä melko hiljaista, mutta eiköhän sinne vielä jotain raportoida minunkin osaltani.
 6. Facebookista olisin nähnyt edellisellä lenkillä otetun yhteiskuvan. Yritin liittyä, mutta keskeytin homman. Aloin miettimään, että tässä on koira haudattuna tai jotain sinnepäin. Tiedättehän, suomalainen on sellainen, joka ... Kysymysvuoro tan3li:lle. Ole hyvä.
 7. Tehdään kyllä tietokoneelta käsin. Mutta viilenee vähän, ei ole kyse mainitusta televisiolähetysjutusta eikä kehoitettu musiikin kuunteluun.
 8. Vm60: Viimeinen ehdotuksesi alkaa jo lähetä oikeaa vastausta.
 9. Sykevyön käyttö oli tiettävästi mahdollista jo 70-luvulla. Ei liity syömiseen eikä paljain jaloin kulkemiseen. Liittyy tekniikkaan kylläkin.
 10. Heh, ei ollut aivan niin helppo kysymys kuin luulin tai sitten vinkit on huonoja. Tämä tekeminen on jotain, mikä liittyy nykyaikaan. Ei olisi ollut mahdollista viime vuosituhannella.
 11. Vastaukset toistaiseksi huteja. Tekeminen ei suoraan liity juoksemiseen eikä vaadi fyysistä ponnistusta. Ennen kehoitusta kysyin, että voinko nähdä jotain. Tämä tekeminen mahdollistaisi sen.
 12. Katohan. Kekillä hyvät vinkit. Mutta nyt pitkästä aikaa kysymään. Tässä pari viikkoa sitten yhteislenkillä sain puolittaisen kehotuksen tehdä jotain, mitä en ole vielä tehnyt. Seuraavana päivänä aloitin sen ja yritin, mutta ei siitä tullut mitään. Monelta muulta se on kyllä onnistunut. Mihin en pystynyt?
 13. Avasit Applen. Tai avasit useita Appleja.
 14. Mäkin sain ilmaiset kahvit, kun Tero tarjosi. Kiitos. Juoksuun kului 1:15:43. Vähän kauemmin kuin viime vuonna. Hyviä tuloksia näyttää tulleen palstalaisille. Hienoa.
 15. Kiitokset hyvistä järjestelyistä ja tiukasta kisaamisesta. Aktia Cup on taas tuonut talveen herkkuhetkiä, vaikka juoksut eivät aina niin hyvin ole menneet. Tällä kertaa aikaa kului 41:12, mikä on kolmen sekunnin parannus kympin maantieaikaani ja 11 sekunnin reittiparannus. Onnittelut ennästysten tekijöille ja tsemppiä kaikille treeneihin ja tuleviin kisoihin. Yhteenveto kauden kisoista blogissa.
 16. Heh B2R, sähän vilahdit ohi jo ennenkuin kilometri tuli täyteen. Mulla aika oli 42:03. Yritin M50 sarjaan, mutta jouduinkin yleiseen ja jäännöspisteet jäi saamatta. Mutta en tosin tiedä, mitä niillä olisin tehnyt. Kohtalaisen tyytyväinen olen, sillä edellisen Aktia-juoksun jälkeen on ollut taukoa flunssan takia ja tämä oli eka vähän kovempi rykäisy. Juupe, mua oli vaikea tunnistaa, kun olin naamioitunut mustaan kypäräpipoon. Onnittelut sulle hienosta enkasta! Terolle onnittelut pistesijasta. Ja Pantselle kiitokset sekä iso tottakai iso kiitos järjestäjille.
 17. Yhteislenkin ansiosta ajolinjat tosiaan päänupissa mukaanlukien se viimeinenkin ajolinja maaliin neljännen kierroksen lopuksi. Kiitokset mainiosta lenkkiseurasta.
 18. Kiitos onnitteluista. Aika puolikkaalla 1:31:44. Tarinaa blogissa. Onnittelut enkelmanille sarjavoitosta. Onnittelut Terolle 1:30 alituksesta. Onnittelut onnistujille ja jos ei mennyt niin hyvin, niin uutta matoa koukkuun.
 19. Kiitos onnittelusta ja onnittelut enkelmanille oman sarjansa voitosta. Kiitokset järjestäjille mainiosta tapahtumasta ja kilpakumppaneille kiitokset kovasta kisaamisesta ja rattoisista rupatteluttuokioista.
 20. Mahtava reitti. Kiitos järjestäjille. Kiitos onnittelusta. Aika 49:06. Blogissa sepustusta.
 21. Huomenna sitten kisataan ensimmäistä kertaa Eeron Ekstriimissä. Mielenkiinnolla odotan. Ajattelin olla paikalla hyvissä ajoin, jotta ehdin kokeilla, kummat tossut valitsen. Raskaampi vaihtoehto olisi maastoon tarkotetut Salomonin Speedcrossit ja kevyempi mutta pohjasta sileämpi Karhun M2. Tsemppiä kaikille osallistujille.
 22. Täytyy sitten käyttää tilaisuus hyväksi, varsinkin kun ilmoittauduin jo kympin matkalle. Hintakin oli vielä edullisempi kuin niin sanotussa jälki-ilmoittautumisessa.
 23. Kolme vuotta sitten majoituin Gasthouseen. Vastasivat hyvin sähköpostitiedusteluihini. Kahden hengen huoneen hinta silloin oli yhdeltä yöltä 65 euroa ja siihen sisältyi noutopöydän aamianen.
 24. Kesäisen lämmin ilta ja hyvin porukkaa koolla. Tällä jo kauden seitsemäs osallistuminen ja aika 12:29 osuu samoille haminoille kuin viime aikoina. Onnittelut ennätyksensä tekijälle.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy