Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Larry

Jäsenet
 • Content Count

  1 148
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Larry

 • Syntymäpäivä 19.08.1959

Converted

 • Coopperi
  3150 Magen cooper 2011
 • 10km
  Rata 40:21,34 Hiekkaharju 2012 ja maantie 41:12 Aktia Cup Vantaa 2013
 • Puolimaraton
  1:31:30 Espoo 2015
 • Maraton
  3:33:15 Kaaarina 2011
 • Tavoite
  Matkat 5 - 42.2 km

Recent Profile Visitors

368 profile views
 1. Sama juttu, ensimmäinen kuukausi näkyy ja hieman toista.
 2. Ulkopuolisen avusta eri muodoissaan löytyy jo juttua Oma huolto ... -ketjussa Ehkä siellä voisi jatkaa tästä aiheesta. Vantaalla olin minäkin puolikkaalla. Loppukesän kuukauden telakkajakson jälkeen sain itseni 1:35:21 kuntoon. Kiitokset järjestäjille erinomaisesta tapahtumasta.
 3. Olin viime vuonna mukana ja kommentteja on blogi-rapsassani.
 4. Larry

  Paloheinämaraton

  Juoksija-lehden kalenteri kertoo, että ensi sunnuntaina 7.7.2013 järjestetään 181 Paloheinämaraton. Suunnitelmissa on osallistua ensimmäistä kertaa. Ehkäpä 6/8 mara.
 5. Larry

  Rauhanmaili

  Tämän vuoden ketjussa vielä melko hiljaista, mutta eiköhän sinne vielä jotain raportoida minunkin osaltani.
 6. Facebookista olisin nähnyt edellisellä lenkillä otetun yhteiskuvan. Yritin liittyä, mutta keskeytin homman. Aloin miettimään, että tässä on koira haudattuna tai jotain sinnepäin. Tiedättehän, suomalainen on sellainen, joka ... Kysymysvuoro tan3li:lle. Ole hyvä.
 7. Tehdään kyllä tietokoneelta käsin. Mutta viilenee vähän, ei ole kyse mainitusta televisiolähetysjutusta eikä kehoitettu musiikin kuunteluun.
 8. Vm60: Viimeinen ehdotuksesi alkaa jo lähetä oikeaa vastausta.
 9. Sykevyön käyttö oli tiettävästi mahdollista jo 70-luvulla. Ei liity syömiseen eikä paljain jaloin kulkemiseen. Liittyy tekniikkaan kylläkin.
 10. Heh, ei ollut aivan niin helppo kysymys kuin luulin tai sitten vinkit on huonoja. Tämä tekeminen on jotain, mikä liittyy nykyaikaan. Ei olisi ollut mahdollista viime vuosituhannella.
 11. Vastaukset toistaiseksi huteja. Tekeminen ei suoraan liity juoksemiseen eikä vaadi fyysistä ponnistusta. Ennen kehoitusta kysyin, että voinko nähdä jotain. Tämä tekeminen mahdollistaisi sen.
 12. Katohan. Kekillä hyvät vinkit. Mutta nyt pitkästä aikaa kysymään. Tässä pari viikkoa sitten yhteislenkillä sain puolittaisen kehotuksen tehdä jotain, mitä en ole vielä tehnyt. Seuraavana päivänä aloitin sen ja yritin, mutta ei siitä tullut mitään. Monelta muulta se on kyllä onnistunut. Mihin en pystynyt?
 13. Avasit Applen. Tai avasit useita Appleja.
 14. Mäkin sain ilmaiset kahvit, kun Tero tarjosi. Kiitos. Juoksuun kului 1:15:43. Vähän kauemmin kuin viime vuonna. Hyviä tuloksia näyttää tulleen palstalaisille. Hienoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy