Jump to content
Juoksufoorumi.fi


illu1978

Juoksufoorumi VIP
 • Content Count

  23
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

About illu1978

 • Syntymäpäivä 22.11.1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, Vanhat in-ear kuulokkeet sanoivat sopimuksen irti ja tarvitsisi hommata uudet kuulokkeet. Voiko sanka kuulokkeilla juosta mukavasti? En ole aiemmin omistanut ja huvittaisi kokeilla, mutta mietein, et voiko niillä tosiaankin juosta?
 2. illu1978

  Hoka One One

  Mä tilasin omat Carbon-x popot Hokan verkkokaupasta. Ainakin tavaraa näytti olevan.
 3. illu1978

  Kevätseuranta

  Vuoden ensimmäinen kyy lenkillä ja pumppu löi pari lisälyöntiä.
 4. Eli myydään maratonille osallistumisoikeus hintaan 40€ ja ostaja maksaa siirtomaksun.
 5. Hei, Olisko jollain suositella aloittavalle ultraajalle 50 mailin harjoittelu ohjelmaa? Olisi kiva, jos jollain olisi omakohtaista kokemusta ko. Ohjelmasta ja pystyisi kertomaan, jos jotain kannattaisi muuttaa.
 6. Moi, Jos maastopyörällä heittää n. 10 km lenkin, niin mitä se suurin piirtein vastaa juoksussa?
 7. Hei, Olen lähdössä Amsterdamin maratonille ja tarkoitus olisi ottaa omat geelit mukaan. Reissu on lyhyt eli käsimatkatavaroilla mennään. Saako noita geelejä laittaa käsimatkatavaroihin vai tarviiko laukku laittaa ruumaan?
 8. illu1978

  Amsterdam 2018

  Moi! Tuli ilmoittaudutta Amsterdamin maratonille ja ajattelin kysäistä, että onko foorumilaisilla kokemuksi kyseisestä tapahtumasta?
 9. Moi, Onko jollain kokemuksia Polarin omista kelloon ladattavista maraton ohjelmista?
 10. illu1978

  Tukholma 2015

  Moi! Voiko pienessä nuhassa osallistua maratonille, jos ei ole ollut kuumetta? Olen yrittänyt hakea tietoa netistä ja mitään selvää vastausta ei ole löytynyt. Onko jollain omakohtaisia kokemuksia?
 11. illu1978

  Tukholma 2015

  Sama strategia mulla kuin edellisellä eli läpipääsy. Tulin just lääkäristä ja sain antibioottikuurin iho-oireisiin. Lekuri varoitti, et voi mennä pakki sekaisin. Onko jollain omakohtaisia kokemuksia Kefexin antibiooteista?
 12. illu1978

  Tukholma 2015

  Moi! Olen menossa juoksemaan ekaa maraa Tukholmaan ja katselin ennustetta, joka lupaa rankkasadetta ja viileää keliä. Miten tuollaiseen säähän kannattaisi pukeutua?Â
 13. onhan niitä ollut takaisinvetoja lisäravinteissakin, jotka ovat olleet myynnissä kotimaisissa nettikaupoissa. Jauhoista löytynyt anabolisia. Kiva nauttia jotain palkkaria ja tietämättään urheilussa kiellettyjä aineita
 14. Hei! Onko foorumilaisilla kokemuksia kyseisestä tapahtumasta?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy