Jump to content
Juoksufoorumi.fi

brilleaux

Jäsenet
 • Posts

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

385 profile views

brilleaux's Achievements

 1. Tarjoa. brilleaux3@gmail.com
 2. brilleaux

  Inov-8

  Ostin jo F-lite 195:t, ratkesivat rikki melko äkkiä. Edesmennyt 262:n istuu jalkaan ja omaan juoksuun täydellisesti. F-195 ei ollenkaan niin hyvä. 262:t Alkavat vaan jo olemaan elämänsä ehtoopuolella. Ja mistään noita ei enää saa. Varteenotettavia ehdotuksia korvaajasta, jos sattuu olemaan omakohtaista kokemusta? 262:n 6mm droppi tuntuu sopivan itselle oikein hyvin. Kuinka nämä uudet Inovin roadclawit esim? Kuvien perusteella ainakin näyttää liian muhkulta omaan makuun. Roadtalon 240 voisi kuulemma olla, mutta koossa 7 noita ei saa mistään. Rikkinäiset F-lite 195:t jäi gymikengiksi, palvelevat siellä hyvin. F-lite 262:lla juostu vielä, on ne vaan mainiot. Kuluneenakin. Vastaavaa kun saisi tilalle..
 3. Muita vaihtoehtoja? Talonit koossa 7 on loppu jokapaikasta. 262:n tyylinen kenkä siis; samanluokan dropilla, kevyt ja vähän tuettu.
 4. Ostin jo F-lite 195:t, ratkesivat rikki melko äkkiä. Edesmennyt 262:n istuu jalkaan ja omaan juoksuun täydellisesti. F-195 ei ollenkaan niin hyvä. 262:t Alkavat vaan jo olemaan elämänsä ehtoopuolella. Ja mistään noita ei enää saa. Varteenotettavia ehdotuksia korvaajasta, jos sattuu olemaan omakohtaista kokemusta? 262:n 6mm droppi tuntuu sopivan itselle oikein hyvin. Kuinka nämä uudet Inovin roadclawit esim? Kuvien perusteella ainakin näyttää liian muhkulta omaan makuun.
 5. brilleaux

  Garmin Fenix3

  Taitaa olla niin että vika on joko S3:ssa(todennäköinen) tai Garmin Connectin softassa. S3:n toiminta myös Denonin BT-nappien kanssa on luvattoman kehnoa. Musiikki toistuu juostessa kuin olisi vinyylisoitin seljässä....pätkimistä on TODELLA paljon.
 6. brilleaux

  Garmin Fenix3

  Oletteko saaneet ongelmitta paritettua Fenixin bluetoothilla puhelimeen(Android)? Tai siis kyllä mullakin pariutui ongelmitta. Ongelmana vain on se että bluetoothin pois kytkeminen hukkaa laitteet joka kerta. Eli paritettava aina uudestaan.:mad0228: Tämäkään ei auttanut: https://forums.garmin.com/showthread.php?213298-Fenix-3-Bluetooth-Pairing-Fails&p=577627#post577627
 7. brilleaux

  Maastojuoksukengät

  Eihän noissa Mun Inoveissakaan kauheasti ole vaimennusta, niillä ainakin menee kivikot ja juurakot hyvinkin mukavasti.
 8. brilleaux

  Maastojuoksukengät

  Kuinka Suomessa toimii ihka oikeat barefoot-tossut polkujuoksussa? Tekisi mieli kokeilla ehkä jo tänä kesänä siirtymistä Inovista esim. Vibram Fivefingerseihin, tai muihin samankaltaisiin.
 9. brilleaux

  Maastojuoksukengät

  Paljon juoksevan tuttavan suosituksesta aloitin uudestaan juoksun pari vuotta sitten ei juurikaan-tuetuilla+vähän vaimennetuilla Adidaksen kengillä. Hän nimeenomaan neuvoi välttämään kauppiaiden tuputtamia pronaatiokenkiä. Ja aloittamaan tuolla kohtuullisen dropin omaavalla Adidaksella. Neuvo oli ilmeisen oikea. Nyt kipitellään Inovin F-litellä tiellä ja Roc-Litellä maastossa. Entisaikojen jalkakivut ym. ongelmat ovat historiaa. Ja juoksu maittaa! :D EDIT: Mun näkemykseen mukaan pronaatiokengällä ei korjata ongelmia. Päinvastoin. Järkevämpi ratkaisu on vahvistaa oikeita lihaksia oikeista paikoista ja antaa luonnon hoitaa "ongelmien" korjaus. Asia hoituu itsestään kengällä joka ei tue liikaa jalkaa, tai "korjaa" askellusta.
 10. brilleaux

  Sporttikuulokkeet

  Eipä äänenlaadusta (Lossless FLAC) ole paljoa kerrottavaa. Tämän aamun olivat päässä kun töihin käpyttelin. Ilman eq:ta noita ei voi oikeastaan kuunnella. Tietty jos tykkää kaikken alleen jyräävästä bassosta niin sitten. :( Bassohan kuulemma antaa potkua treeniin. :P Vaihdoin löysemmät tutit, sain hieman kevennystä bassoon. Toki sitten myös ympäristön äänet kuuluvat enemmän läpi. Ikävä kyllä tuttien vaihto ei korjaa karheaa ja rumaa diskanttitoistoa. Keski-alue sentään on kuunneltavan rajoissa. Ja bluetooth; ajoittaista pätkimistä koko 45min. kävelyn ajan. En siis montaa pojoa anna. Enkä suosittele jos äänenlaatu jotain käyttäjälle merkitsee. Paikallaan toki istuvat kivasti ja tukevasti. Ja huomaamattomasti.
 11. Omat Denonit on tänään lähteneet seurannan mukaan tulemaan. Laitan kommenttia kun saan testailtua.
 12. brilleaux

  Sporttikuulokkeet

  Päädyin nyt kuitenkin tilaamaan Denonin AH-W150 BT napit. Äänenlaadusta myöhemmin sitten. :)
 13. brilleaux

  Sporttikuulokkeet

  Mikäs on tuon vanhemman version tyyppi? Tämäkö? http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/ipod-ja-mp3-soittimet/NWZW273SB/sony-mp3-soitin-4-gb-nwz-w273sb-musta Ja ovatko erot todellakin ainoastaan vain koossa ja äänenlaadussa?
 14. brilleaux

  Sporttikuulokkeet

  Niimpä tietysti... :frown-new:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy