Jump to content
Juoksufoorumi.fi


mime

Jäsenet
 • Content Count

  236
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About mime

 • Syntymäpäivä 09.08.1978

Converted

 • Coopperi
  3250
 • 10km
  39:45
 • Puolimaraton
  1:24:42
 • Maraton
  3:31:25
 • Tavoite
  5k < 19 min, 1/2 < 1:24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ei kuulu, koska ääni on vain aivojen tulkinta ilman aaltoliikkeestä.
 2. Tsemppiä sinne myös Derkatch. Ennätystä lähdetään täälläkin hakemaan, mieluummin alle 1.24 tai vähintään avg. 4:00/km. Toivottavasti ei tule kauhean tuulinen keli.
 3. Olin täällä juoksemassa 2015, mutta silloin startti epäonnistui kun saavuin lähtöpaikalle liian myöhään ja jouduin starttaamaan jostain D:n perältä. Nyt on luvassa uusi yritys viisaampana, ja kuntokin vaikuttaisi olevan hyvässä nousussa.
 4. mime

  Berlin Half 29.3.2015

  Eipä ole näkynyt infoa, mutta eikö ne mene sen ilmoitetun (tavoite?)ajan perusteella?
 5. Ensimmäinen maraton takana: 8) Marianna Zaikova (FIN) - 5:16:25
 6. mime

  Berlin Half 29.3.2015

  Ilmoittauduin tänne äsken, vielä mahtui mukaan.
 7. Koska kesän treenit menivät enemmän ja vähemmän pipariksi, niin päätin unohtaa tässä ketjussa aiemmin uhoamani reilusti alle 40 min tavoitteen ja lähteä juoksemaan tasan 4 min/km vauhtia. Lähdin liikkeelle 1b ryhmän takaa, mutta silti ekalla kilsalla jengiä lappoi ohi oikealta ja vasemmalta. Pidin kuitenkin vauhdin tasaisena ja pian ohittelu loppuikin. Matkanteko sujui helpohkosti ja 3 km:n jälkeen porukkaa alkoi tulla selkä edellä vastaan. 5 kilometrin jälkeen ajattelin, että tämähän sujuu yllättävän hyvin ja yritin nostaa vauhtia. Mutta kellon mukaan muutosta ei juuri tapahtunut ja kilometrit napsuivat n. 3:58:aan. Pian alkoikin jo viimeinen kilometri. Loppusuoralla yritin ohittaa vielä yhtä juoksijaa, mutta kompuroin omiin jalkoihini ja oli hyvin lähellä että olisin taas ollut nurin kuten edellisessä kympin kisassani keväällä. Pääsin kuitenkin pystyssä maaliin ajassa 39.49 ja erittäin tyytyväisenä. Tänne tullaan myös ensi vuonna juoksemaan! Mutta huomaa kyllä, että kun ei ole tehnyt kovavauhtisia treenejä, niin ei se kova vauhti kisassakaan onnistu.
 8. Mäkin ilmoittauduin, ja tavoite on myös alittaa 40 min, mieluiten reilusti. Vaikka reitillä ilmeisesti onkin jonkin verran mäkiä?
 9. Ei reitti kyllä mikään nopea ollut. Alussa tuntui että on koko ajan mäkiä ja jyrkkiä kaarteita. Niinpä päätinkin 3 kilsan jälkeen, että turha tässä on mitään ennätystä yrittää ja juosta ihan vain mukavalta tuntuvaa vauhtia. Järjestelyissä ei muuta moitittavaa, kuin että vessajonon pituudesta päätellen asiakaspaikkoja ei ollut riittävästi. Loppuaika oli 1.28.09, mikä on ihan ok, eikä lopussa ollut edes väsynyt olo.
 10. Mä tein Ideapark-juoksun kympillä puoli-Virenit: kaaduin mutta en voittanut. 5,6 km kohdalla olevassa alikulussa jalka lipesi alta ja mätkähdin käsilleni. Tuon jälkeen juoksu muuttui jotenkin vaikeaksi ja kilometriajat laskivat päälle neljän. Loppuaika kuitenkin 39.36, mikä on oma reittiennätys, joten ei se ihan huonosti mennyt.
 11. Mulle tuo kaavaa ennustaa 40 min alitusta parilla sekunnilla. Samaa vauhtia siis taidetaan lähdetään matkaan. Toivottavasti se flunssa ei nyt iske sulle...
 12. Kympille olen menossa. Mitään suuria odotuksia ei ole ajan suhteen, kunhan nyt nopeammin menisi kuin Pyynikkijuoksussa :)
 13. Arvaan, että kiihtyvyysanturilla käden heilahduksista.
 14. Tänään on tuloksetkin jo tulleet, ja näköjään oma aika parani 23 sekuntia viime vuodesta. Se oli kyllä yllätys, sillä juostessa tuntui ettei tänään (siis eilen) saa tehoja irti itsestä. Vasta siinä vaiheessa, kun 9. kilometri tuli vastaan alle 38 minuutin, ja tajusin että tässähän on mahdollisuudet ihan hyvään aikaan, sain jonkinlaisen rypistyksen kehitettyä. Ilmeisesti talvella tehdyt kyykkytreenit ei ole ihan hukkaan menneet.
 15. Sanoisin viime vuoden kokemuksen perusteella, että aika vaikea tuolla on juosta ennätystä. Porukka juoksee rinnakkain sisimpiä ratoja, joten nopeammat joutuvat juoksemaan pääasiassa ratoja 3-5. Siinä tulee puolikkaallakin aika paljon ylimääräistä matkaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy