Jump to content
Juoksufoorumi.fi


marika_

Jäsenet
 • Content Count

  948
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  12

marika_ last won the day on October 17 2018

marika_ had the most liked content!

Community Reputation

1 762 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja nähtävästi vain Nutsin oma sivu nurin. Ilmottautumispalvelu my.raceresult.com toimi kyllä kun vaan meni suoraan sinne. Eli ilmottautuminen viiskasille hoidettu.
 2. Taitaa tänne jokunen ihminen haluta, koska sivu kaatu samalla sekunnilla kun ilmottautumisaika alko. No, odotellaan tässä nousisko taas ylös ja ehtikö joku ehkä jo päästä läpi ennen kaatumusta (epäilen ettei kovin moni voinut, ihan siis oikeasti aikalailla sekunnilleen meni nurin kellon lyödessä 18).
 3. Joo, ne ajattelin vuokrata ja vasta sitten tuon jälkeen pohtia sitä, olisiko laji vapaa vai pertsa. Vapaa siis kiinnostaisi, mutta katsotaan nyt miltä se tuon perusteella tuntuu.
 4. Joo tästä laitoinkin sinne kysymyksen, mutta en ole saanut vastausta. Olen siis tänne menossa: https://santasport.fi/product/reijo-jylhan-hiihtokoulu-vapaa-tekniikka/ Ainakinhan Santasportista saa tietysti vuokravälineitä, mutta olisihan se kiva jos vähän saisi makustella ja tustua erilaisiin suksiin. No, katsellaan. Pitää myös seurailla joskos Rovaniemellä järjestettäis jotain testitilaisuuksia. Kiitos runsaista kommenteista! Näistä oli paljon hyötyä pohdintohiin.
 5. Tarkoitus on ruveta hiihtämään. Olen hiihtänyt viimeksi pakotettuna ala-asteella, mutta nyt olen muuttamassa vuodeksi pohjoiseen ja ajattelin vihdoin kokeilla, olisiko hiihtäminen näin aikuisena sittenkin ihan siedettävää puuhaa. Viikonlopun mittaiseen hiihtokouluun marraskuun alkupuolella jo ilmottauduin - luisteluhiihtoa, koska siitä nyt sattui sopivana ajankohtana kurssi olemaan. Nyt kuitenkin mietityttää: 1) Pertsaten vai luistellen? Miksi? Molemmat eivät ole vaihtoehto, kaksiin suksiin en halua nyt heti satsata. 2) Voideltavat vai jotkut muut? Miksi? Tänä talvena tulisin hiihtämään lapin pakkasilla, jatkossa sitten Helsingin nollakeleissä (jos tulisin). 3) Paljonko aloittelevan harrastajan, joka todennäköisesti ei hiihdä tuhansia kilometerejä vuodessa, kannattaa suksipaketista maksaa? 4) Onko monoissa, sauvoissa ja siteissä jotain erityistä huomioitavaa? 5) Voiko sukset ostaa käytettynä, vai kannattako satsata uusiin? Tarkoitus on siis vierailla jossain asiantuntevassa liikkeessä hankintaa tekemässä, mutta ajattelin että olisi kiva kuulla jo ennakkoon näkemyksiä ja huomionarvoisia seikkoja näistä, jottei sitten ole ihan yhden myyjän kommenttien varassa ja osaisi ehkä itsekin vähän paremmin kysellä ja ihmetellä.
 6. Mä oon ottanu kaks (yhden 2h ennen starttia ja yhden vähän ennen) jotta varmasti vaikuttais koko kisan 😛 Mutta yks lienee turvallisin valinta toki.
 7. Starttiaika 8:15 CEST eli 9:15 Suomen aikaa. Aika möh, jää suurin osa näkemättä kun pitää ite olla muka juoksemassa. Kaikille huomenna vaan penkkiurheileville toki hyvä, voi siirtyä tästä kivasti suoraan SeppoChallengen seuraamiseen.
 8. Nyt ei kyllä juurikaan luvata enää sadetta kuin korkeintaan jotain pientä ripottelua, joten jos nän mennään niin väitän että ohut pitkähihainen riittää mainiosti. Jos ennuste ei tästä muutu, niin itse lähden t-paidalla, irtohihoilla ja hanskoilla. Hanskat ja/tai irtohihat voi sitten heivata jos/kun tulee lämmin.
 9. Niin, mitäa foorumilaiset tästä arvelee: uskotteko Eliudin onnistumiseen? Laitetaanko loppuajasta samanlainen veikkaus kuin Sepon ajasta, niin saadaan kaksi jännitysnäytelmää samaan päivään. Palkintoja en kyllä lupaa.
 10. Starttiaika tulee olemaan viiden ja yhdeksän välillä aamulla (eli 6 ja 10 välillä meidän aikaa) ja se kerrotaan juoksua edeltävänä päivänä. Päivävaihtoehtoina edelleen nuo 12.-14.
 11. Tarpeeksi sekaisin kun pakki menee, niin vaikka kävis aamun aikana kolme kertaa ennen starttia gacalla, ei se laisinkaan takaa sitä, ettei hätä yllätä. Nimim. kaverilta kuulin.
 12. On. Otan aina ennen puolikkaita ja kokonaisia. Yleensä kaksi. Ei ole koskaan aiheuttanut itselläni mitään ongelmia. Imodium Plussaa käyttänyt nyt, koska se vähentää myös suolikaasuja ja sitä kautta vatsakipuja itselläni. Vatsan toiminta on palautunut normaaliksi viimeistään seuraavana päivänä. Jos tässä on vielä joku lenkki ennen Vantaata, niin varmaan testaisin sellaisella kuitenkin, koska yksilöllisiähän nää varmasti on. Toisaalta jos kisapäivänä vatsa tuntuu huonolta eikä ole testailemaan ehtinyt, niin kumpi sitten on suurempi riski - imodiumin ottaminen vai koko reissun viettäminen puskassa? Itse siis otin ensimmäisen kerran käyttöön ihan suruitta ekalla marallani, vaikka oishan tuon kenties fiksumminkin voinut suunnitella.
 13. Niin, se oli vähän niinkun pointti edellisessä viestissäni: ei näytä viilenevää tulevillekaan päiville. Ja siksi spekuloin että jos kun kerran sää ei siitä "parane", ja juoksu on 12. päivä, niin aamu lienee ainoa optio. Ja ei muuten ole enää 12.-20. tuo päivämäärähaarukka. Nyt ovat ilmoittaneet että vaihtoehtopäiviä ovat enää 12.-14.
 14. Ja nyt Foreca perui auringonkin. Kolmeen mennessä alkaa kaatosade. No, luotetaan että tämä(kin) vielä muuttuu.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy