Jump to content
Juoksufoorumi.fi


wimi

Jäsenet
 • Content Count

  4
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. wimi

  Varustekassit

  Löysin kyseisestä laukusta vähän brosyyriä. Lisätietoja löytyy täältä ja suomessa myy ainakin tämä.
 2. wimi

  Varustekassit

  Noniin Amphibian kassia nyt jonkin aikaa testanneena voi jo jotain kommenttia heittää. Oli aikalailla sellainen niinkun halusinkin. Irrotettava märkätavarapussi on todella kätevä. Tilaa laukussa on todella mukavasti ja pienempiä taskuja tarpeeksi että saa kaikkea sälää omion paikkoihin. Märkäpukukin mahtui heittämällä sinne vesitiiviiseen pussiin. Ihastuin siihen vaihtoalustaan joka toimii hyvin myös uimahallissa istuma-alustana tarvittaessa. Niitä vaihto alusta matto härdellejä saa myös yksittäin ostettua ja jossain vaiheessa ajattelin ostaakkin. Kassi on ollut mukana jos jonkinmoisella reissulla. Uimahallissa, salilla, pyöräillessä. Siinä laukussa tosiaan oli remmi jonka saa lantion ympärille niin ei pyöräillessäkään lähde heilumaan. Tosi tyytyväinen ja kun tosiaan en sii reppua halunnut. Mun mielestä oli kohtalaisen edullinenkin.
 3. wimi

  Varustekassit

  Kiitti vinkistä. Tosiaan en halunnut reppumallista. Tykästyin jostain syystä tuohon Amphibiaan ja kaveri osti mulle ruotsista. En ole itse sitä vielä päässyt testaileen mut saan sen kunhan tulee suomeen. Kaveri sitä kehui et on laadukkaan oloinen ja käytännöllinen. Sittenpä sen näkee kun pääsee itse testaileen.
 4. wimi

  Varustekassit

  Hyvä varustekassi hakusessa. Mielellään tietysti tri laukku tai siihen soveltuva. Erillinen märkkäri tai märille vaatteille/varusteille oleva osasto, tarpeeksi tilava ja muutenkin laadukas. Ehdotuksia? Ite googletin Amphibian joka tuntus ainakin ruotsissa olevan kohtuu suosittu http://www.amphibia-sport.com/amphibia-sports-bag.asp Kellään kokemuksia tuosta? Toinen mitä mietin oli http://tyr.fi/fi/kassit/convoy-rucksak-50.0.3027.4/?group=prod_prod_grp-s1%2F79 mut onko tossa märkkärille osastoa? Tosin en reppumallisesta oikeen pidä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy