Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Senseless

Jäsenet
 • Content Count

  205
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

38 Excellent

About Senseless

 • Syntymäpäivä 18.12.1973

Converted

 • 10km
  49:00 (27.4.2014)

Recent Profile Visitors

416 profile views
 1. Kiitoksia kovasti, tuonne siis taidan suunnata nokkani pässiäisenä, joskus käy peikkomainen flaksi! Toivottavasti tuo on ollut sen verran käytössä että muistuttaa polkua. Tuon kun kiertää kolmeen kertaan ja siirtymät päälle niin tulee juuri sopivasti noin 24 kilsaa. Vielä kun olisi kahvila auki... Ja jos joku haluaa liittyä seuraan kierrokselle tahi useammalle kuuntelemaan (ja mielellään kertomaan) huonoja ja/tai mauttomia vitsejä, niin sitten tarttee vaan sopia ajankohta tarkemmin.
 2. Jaa siellä on niin paljon vielä lunta. Täällähän kevät on (tai siis oli...) jo pitkällä. Hiihtäminen ei ole vaihtoehto kahdesta syystä; sukset ei sovi pikkuauton kyytiin ja mää olen sysip**ka hiihtäjä. Eikö sielläpäin ole aktiivista maastopyöräilyjoukkiota joka läskipyöräilisi metsässä kesät talvet ja joiden tamppaamalle reitille uskaltaisi käydä juoksentelemaan?
 3. Moro nääs, Nyt yleinen (lue: vaimon) mielipide alkaa olla varmistunut sellaisille kantimille että pääsiäisen vietto Joensuun lähimaisemissa alkaa olla se todennäköisin vaihtoehto. Ilmaisin kuitenkin henkilökohtaiseksi tahtotilakseni että puuduttavien ajomatkojen vastapainoksi käyn sitten ko. juhlapyhien aikana, lauantaina tai sunnuntaina, lenkillä. Rentouttavalla, pitkähköllä ja rauhallisella sekä kaikkein mieluiten rakentamattomassa ympäristössä, tarkoittaen siis reilun parinkympin polkuhölkkää. Ko. maakunnan metsiä tuntemattomana kyselenkin nyt teiltä, arvon foorumilaiset, vertaistukea kun pitäisi joko: a. Löytää jonkin kohtuullisen hyvin merkityn, mieluiten rengasmaisen, polun pää. b. Yhyttää paikallistuntemusta omaava opas/porukka joka juoksuttaa Tamperelaisen toimistotyöläisen suuntavaiston sekaisin Pohjois-Karjalaisessa vaaramaisemassa. c. Canada Ja vielä joitain muita reunaehtoja, vaikka lahjahevosta ei paranisi suuhun katsoa... - Kovin monen kymmenen kilometrin päähän Joensuusta ei tekisi mieli lähteä. Paitsi tietenkin jos kaikki muu pettää ja päätän lähteä Kolille Herajärven kierrokselle. Olettaen että siellä ovat polut hölkättävässä kunnossa. Sinnehän matkaa Joensuusta tulee sellaiset kuutisenkymmentä kilometriä... - Mahdolliselle oppaalle/oppaille tiedoksi, että vitsini ovat pääsääntöisesti huonoja, mauttomia tai molempia. - Rahat takaisin jos jalat ei kastu.
 4. Senseless

  Kirja-ketju

  Päätin sitten ainakin koettaa lukea Alastalon salissa. Kiitos siitä tälle ketjulle. Saattaa olla kova pala tällaiselle lyhytjänteiselle dekkareiden ystävälle. Noin 15% jälkeen en vielä osaa varmaksi sanoa että tykkäänkö vai en...
 5. No näillä nykysäännöillä esimerkiksi Hermann Göringin, jos Suomen kamaralla olisi, ei tarvitsisi pelätä joutuvansa Nürnbergiin vastaamaan teoistaan. Lasketaanko tämä natsikortiksi?
 6. Uusien viestien luettelossa näkyi vain tuo edellinen postaus ja tulinkin katsomaan puhutaanko täällä tamppooneista.
 7. Eilen nastojen kera Keski-Tampereen Sprinttiviikolla "suunnistamassa" ja pistin tiukassa kurvissa kyljelleni ja viskasin kartankin kenturalle. Muutama kanssakilpailija todisti tapauksen, joten ylpeys otti kovan kolauksen mutta muita vaurioita ei tullut. Paitsi tietenkin jokunen sekunti lisäystä loppuaikaan, onneksi suunta oli sillälailla selvä ettei tarvinnut pyöritellä karttaa kuin vasta taas vauhdissa...
 8. En ole pessimisti kun ei siitä kuitenkaan ole mitään hyötyä.
 9. No joo. Etsi se puolue jonka puheissa juuri ne asiat joita itse haluaisit edistää ovat parhaassa suhteessa sellaisiin asioihin joita et missään nimessä haluaisi edistää. Äänestä ko. puolueen mielestäsi parasta ehdokasta Sitten joko Puolueen kannatus jää niin vähäiseksi tai ihan muista syistä ko. puolue jää oppositioon tai Hallitusneuvotteluiden kompromisseissa juuri ne itselle merkitykselliset asiat heitetään ikkunasta pihalle ja hallitusohjelmaan kirjataan juuri ne asiat joita haluaisi vastustaa
 10. Mielestäni vielä parempi indeksi on lakkoilun takia menetetyt työpäivät
 11. Sen verran olen ollut molemmin puolin baaritiskiä tarkkailemassa ihmisten ja itseni juomiskäyttäytymistä että jäin ihmettelemään seuraavaa: Pikkupoikana kun kävin baareissa niin se normaali tuoppi oli se iso nelonen. Kaikissa kapakoissa ei keskioluthanaa välttämättä edes ollut eli jos halusit "teinivaahtoa" niin se oli sitten pullotavaraa. Nyttemmin jos tiskille kävelee ja tuumaa baarimikolle että iso tuoppi, tulee eteen (yleensä kysymättä) keskiolutta. Perstuntumalla ihmisiä jotka haluavat kapakassa nimenomaan kotimaisen IV-bulkkioluen on aika vähän verrattuna vastaavan keskioluen litkijöihin. Miksi sitten samat(?) ihmiset yhtäkkiä kaupassa riehaantuisivat A-oluesta? Nähdäänkö kohta baareissa Lahden A:n feenixmäinen uusi tuleminen? Erikois- ja pienpanimo-oluet ovat sitten ihan toinen asia. Jos niillä aikoo alkoholisoitua tarttee ainakin olla taloudellinen tilanne kunnossa (nimim. lempiolueni maksaa lähialkossa 8,72€ pullo (0,33)).
 12. Elokuvassa Boondock Saints osoitettiin kyllä tuon sanan monipuolisuus: Rocco: Fuckin'- What the fuckin'. Fuck. Who the fuck fucked this fucking... How did you two fucking fucks... [shouts] Rocco: Fuck! Connor: Well, that certainly illustrates the diversity of the word.
 13. Värillä ei ole väliä: Mustat!
 14. Jumaliste, rauhassa hölköttelin ylämäkeen kun skootterilla ohittavasta parivaljakosta jompikumpi huikkasi että hyvä perse! Äänestä en kyllä erottanut kumman sukupuolen edustajasta oli kyse, eikä noista pitkätukista muutenkaan tiedä. Toisaalta väliäkö tuon; mopoikäiset kun ovat jopa tällaiselle vanhalle irstaalle setämiehelle turhan nuoria. Toivottavasti kuitenkin oli se kyydissäolija, kuskilla saisi olla näkö kunnossa ihan liikenneturvallisuusmielessä...
 15. Noviisi ja noviisi... Maita yksi (1), eli Pirkanmaa. Eikun korjaan, olenhan mää parissa muussakin maakunnassa juossut. Joten sittenkin maaksi Suomi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy