Jump to content
Juoksufoorumi.fiheguli_80

Jäsenet
 • Content Count

  678
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

237 Excellent

About heguli_80

 • Syntymäpäivä 22.08.1980

Converted

 • Coopperi
  2985 m
 • 10km
  2013 47:02 2014 45:31 2015 43:56
 • Puolimaraton
  2013 1:55:54 2014 1:44:43
 • Tavoite
  5 km < 20:00

Recent Profile Visitors

1 339 profile views
 1. No, on se Lassekin suuren osan vuodesta vain laiskotellut, kun vuosimäärät käsittääkseni olivat vain 6k - 8k. Neljäkymppiä jos juoksee päivässä, niin siinähän ehtii puolet vuodesta vetää lepiä...
 2. Heh, näyttää siltä, että ihan muut lajit olivat alennustilassa silloin. Miesten moukarinheitto voitettiin tuloksella 64,36 ja naisten korkeushyppy tuloksella 160. On kyllä taso noussut aika rajusti sittemmin, eihän noilla pääsisi nyt edes finaaliin.
 3. Viimeiset 700 m vedetty kuitenkin 1:37 eli 13,9 s / 100m. Jos tasaisella vauhdinjaolla pystyy 4.10 tonnivitoseen, niin tällä vauhdinjaolla tuo loppuveto jää kyllä tekemättä. Kaikki mukana olleet olivat kuitenkin tällä kaudella juosseet alle neljän minuutin, mutta eivät siltikään pysyneet tuossa loppuvedossa mukana.
 4. Lauantaina vitonen 20.05,35 ja tänään 1500 m 5.25,91. Kunto näyttäisi jämähtäneen toistaiseksi ihan samalle tasolle kuin viime vuonna. Ihan liian kovaa tuli kyllä aloitettua molemmat matkat, vitosella eka kilsa 3.48(!) eli käytännössä 3000 metrin vauhdilla ja siltikin olin ihan eri tontilla muiden kanssa. Aika lämpimältähän tuo keli tuntui näin, kun ei ole kesällä paljon ollut lämpimiä päiviä. Olisi sittenkin pitänyt valita kasi, siinä ei lämpö enää häiritse, kun ei häirinnyt tänään 1500 metrilläkään. Siinäkin vedin ihan hulluna ekat 300 metriä 60 sekuntiin eli 5 minuutin vauhdilla, joten piti aika paljon himmailla välikierroksilla. Ennätys tuli tällä matkalla, tosin en ole juossut kuin kerran aiemmin. Palautumiskyky tuntuisi olevan myös hyvällä tolalla, kun eilinen ei tänään tuntunut oikein missään. No kesä jatkuu ratakisojen merkeissä toistaiseksi. Kasilla kiinnostaa ainakin 2.40 rajan alittaminen, kun aika lähelle on mennyt sekä viime että tänä vuonna. Harjoittelu jatkuu edelleen pienellä määrällä ja kovilla tehoilla, eipä tuo näytä kyllä meikäläisen kuntoon vaikuttavan tuon taivaallista juokseeko 100 vai 20 kilometriä viikossa, kun ihan samoissa tuloksissa pyörin talvellakin.
 5. Lauantaina kasi, jos on hellettä ja vitonen, jos sattuu olemaan 'normipäivä' Sunnuntaina tonnivitonen joka tapauksessa, koska kymppi täysiä noin myöhään juostuna vie yöunet. Kannattaisin molempina päivinä kestävyysmatkojen juoksemista toisessa järjestyksessä, mutta näillä on mentävä...
 6. heguli_80

  Ratamatkat

  Olin kuntosarjan kolmonen ajalls 20.05,00. Vielä on @enkelman askeleen edellä, varsinkin vauhdinjaossa. Tänään kilsat 3:54, 3:59, 4:01, 4:09??, 4:01. Ei tuo juoksu nyt niin pahalta näytä paitsi käsien käyttö aika tehotonta väsyneenä. Ehkä tuo ponnistus on sitten jotenkin tehoton, että juoksu ei oikein vie eteenpäin, vaikka näyttääkin ihan hyvältä ulospäin. Jalat kyllä kesti hyvin juosta piikkareilla näinkin pitkän matkan, muut näytti juoksevan lenkkareilla kilpasarjassakin.
 7. heguli_80

  Ratamatkat

  Mulla on Asics Hyper MD 6 -piikkarit, jotka hommasin noin vuosi sitten. Paljon on tullut niillä erimittaisia vetoja vedeltyä, toki edelleen on välillä tavalliset kengätkin jalassa. Ainakin mulle niistä on selvästi hyötyä, kun jalat on voimakkaasti ylipronatoivat. Kaikki turha vaimennus kengissä vaan hidastaa, joten siksi mun kannattaa juosta mahdollisimman kovilla kengillä. Toisillahan jalat tuppaa menemään aika helposti rikki ja sen takia ei pitkillä matkoilla käytetä piikkareita. Itseä kyllä lähinnä naurattaa, kun näen kolmosen lähtöviivalla kaverin Asicsin Trainerit jalassa, itsellä kun ei mene samalle tontillekaan niillä kengillä. Eli jos jalat kestää piikkareita, niin ei ole järkeä juosta ratamatkoja tavallisilla kengillä!
 8. Näyttäisi siltä, että maratonin pituutena on käytetty lukemaa 42,915 km eli 1 ja 9 menneet väärinpäin.
 9. Jep, vitoselle oon ilmoittautunut. 20:11 meni syyskuussa tuolla, niin täytyy yrittää nyt 19-pohjille, vaikka kevään tulokset on olleet tähän mennessä aika vaisuja. No vielä on kesää jäljellä, eiköhän täältä vielä nousta! Tsemppiä sullekin kympin raastoon, pannaan enkat uusiksi huomenna!
 10. heguli_80

  Maximivauhti

  Kappas, olen jotenkin ajatellut aina, että telinelähdöstä olisi jotain hyötyä, mutta sen merkitys näyttääkin olevan tasaväkisen startin varmistaminen. Yli 400 metrin matkoilla taas pystystä onkin sitten pakko lähteä, rataan ei saa koskettaa käsillä. Veteraanikisoissa kyllä näkee ainakin ratakierroksella pystylähtöjäkin, mutta ehkei se siellä ole niin tarkkaa.
 11. heguli_80

  Maximivauhti

  Eipä tullut sitä kokeiltua. Viime kesänä juoksin parhaimmillaan 16,8 s, mutta nämä 100 metrin maximit on aina olleet kevyen lenkin päälle tehty muutama toisto paikaltaan pystylähdöllä sekkari kädessä. Aika hidas mä oon reagoimaan, enkä ole harjoitellut telinelähtöjä, joten vaikea sanoa, mikä olisi kisatulos. Ei se ainakaan parempi kuin 16,5 s varmaan olisi. Joku lentävän tulos 2,7 ehkä riittäisi 15 sekuntiin. Harjoittelu ei kyllä ole tällä hetkellä yhtään pikajuoksutyyppistä, sekin vähän heikentää tulosta. No jos kestävyysjuoksuinto joskus lopahtaa, niin täytyy sitten koittaa onko mitään mahiksia tuolla saralla.
 12. Jaaha, saas nähdä mitä tästä kesästä tulee. Kevään kympit on menneet aika alavireisesti, HSM 10 km taittui aikaan 42:31 ja eilen HCPR:in kymppi 43:26. Radalla toki kesän päätavoitteet, mutta olis se nyt kiva nähdä maantielläkin jotain positiivisia signaaleja. 28.5 Porvoon puistojuoksussa saatan vielä juosta kymppiä, jos on viileä sää, muuten pelkkiä ratakisoja lienee ohjelmassa Lohjan SM-kisoihin asti: 20.5 Eläintarhassa tai 21.5 Hiekkaharjussa alkaa kesä! 17.6 Keravalla Iso-Hollon juoksut 5000 m. Tomben reeniketjusta bongasin tämän kisan, joten kannattaa vakoilla maratoonareidenkin tekemisiä, vaikkei itse maratonille treenaakaan. 1.7 Veteraanikansalliset Lahessa. 8.-9.7 Lohja SM-kisat. Tänä vuonna olen varmasti molempina päivinä mukana, kun viime vuonna olin vain lauantaina vitosella. Aika iso helleriski vain tuohon aikaan kesästä, joten pitää varmuuden vuoksi ilmoittautua kaikille kestävyysmatkoille ja juosta sitten kylmässä pitkää tai kuumassa lyhyttä matkaa. Loppukesää mietitään sitten heinäkuussa, kun alkukesän topit ja flopit on tiedossa!
 13. heguli_80

  Teivocup

  Jees, huomenna sitten olisi viimeinen TC-osakilpailu tälle kaudelle. Sääennustekin on parantunut viikon aikana aika paljon, joten shortseissa tarkenee juosta. Jokohan loppuajan ensimmäinen numero muuttuisi ensimmäistä kertaa ykköseksi? Tiukassa se kyllä edelleen on, mutta koitetaan! Porukkaa on varmaan aika hyvin liikkeellä, niin voi lymyillä tuulensuojassa.
 14. Täältä se kisakausi sitten starttaa meikäläisen osalta. Kunto on aina vähän arvoitus talven jäljiltä, mutta sittenhän se selviää, kun tosissaan lähtee raastamaan. Kevätsää on myöskin aina vähän arvaamaton, mutta toivottavasti nyt ainakin 5 astetta olisi lämmintä, niin mulla sormetkin alkaa tarkenemaan ohuilla hanskoilla. Ja oliko viime vuonna jo kaikki hiekoitussepelit putsattu kisaan mennessä? Nyt meinaa ainakin välillä tukehtua, kun pölyä leijuu aika paljon ilmassa.
 15. Joo, en mä siellä moneen viikkoon ole käynytkään, kun välillä ei päässyt ja sitten kun olis päässyt olin sairaana. Kyllä tässä jo aika paljon ulkosalla juostaan ja Hervannan kenttäkin taitaa olla kohta sula, niin pääsee sitten sinne.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy