Jump to content
Juoksufoorumi.fi


EvSandels

Jäsenet
 • Posts

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

EvSandels's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. EvSandels

  fillarifoorumi.fi

  Pitkään kestää korjaaminen. Häiriötiedote
 2. EvSandels

  Suunto 9 Baro

  "Something cool is coming to your watch" pyöri äsken Suunto appissa ja jotain mittaritauluja siinä teaserissa pyöri. Katsoiko joku muu tarkemmin?
 3. EvSandels

  Suunto 5

  No nyt niitä Firstbeatin ominaisuuksia tuotiin päivityksellä ysiin ja minua Suunto 5 omistajana hiukan harmittaa, kun päädyin vitoseen juuri unen seurannan vuoksi, vaikka muuten 9 on paremman näköinen, enemmän ominaisuuksia ja hintaero oli aika pieni.
 4. Ei sinulla pitäisi olla ongelmaa alittaa 2 h, jos vain vähänkin on kilpailumieltä. Skabassa saa aina huomattavasti enemmän irti kuin yksin juostessa. Hyvät unet ja riittävä tankkaus ennen kisaa.
 5. Tänään tuli minulle pari anturia. Hieno juttu, että tuote lopulta saatiin markkinoille.
 6. En löytänyt minäkään, ja sitä myös ihmettelin. Meni kivennäisvesi aika nopeasti huiviin, mutta sen jälkeen lähdin autolle juomaan ennemmin kuin olisin sihauttanut Bavarian auki.
 7. On siitä tullut tietoa sen verran, että pääomaa tarvitaan vielä lisää ja samalla kehitystyö vielä jatkuu. Käsittääkseni joukkorahoituskampanjan tuotto jäi melko vaatimattomaksi tavoitteisiin nähden. No, eipähän tule puolivalmista tuotetta "markkinoiden painostuksesta" johtuen.
 8. Laitoin minäkin tilauksen sisään. Hinta nousee pian, sillä olin 99/100 tilaaja. Milloinhan noita voi odotella tuotantoon? Edit: itse itselleni vastaten, helmikuussa 2015.
 9. Yritän käyttää Linuxilla (Ubuntu 14.10 beta) python-versiota. Olen syöttänyt komentorivillä lauseketta hakasulkein ja ilman. Molemmat antavat palautteen: Traceback (most recent call last): File "./moves2heia.py", line 3, in <module> import sys, urllib, urllib2, poster, StringIO, datetime, os, getpass ImportError: No module named poster Katselin koodista sanaa poster​, mutta en kyllä ymmärrä ko. riveistä mitään.
 10. Viime vuonna ilmoittauduin tavoiteajalla 2.30 ja päädyin sen perusteella viimeiseen lähtöryhmään. Kokemuksesta viisastuneena sanon, että mene ajoissa lähtöalueelle päästäksesi ryhmässä mahdollisimman eteen. Itse lähdin kaukaa takaa ja jouduin koko matkan ohittelemaan porukkaa, vaikka aikani oli vaatimaton 2.18.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy