Jump to content
Juoksufoorumi.fi

KooTee

Jäsenet
 • Content Count

  3 888
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  21

KooTee last won the day on November 21 2017

KooTee had the most liked content!

Community Reputation

2 253 Excellent

Profile Information

 • Gender
  Male

Converted

 • Coopperi
  2330m 2015
 • 10km
  10km 59,43 2015
 • Puolimaraton
  2,19xx 2015
 • Maraton
  5,12xx 2015
 • Tavoite
  Hyvän kunnon saavuttaminen ja säilyttäminen

Recent Profile Visitors

2 492 profile views
 1. Mun nuoruudessa ajeltiin iltaisin ja osa kavereista ajoi rallia,joten piti noita itsekin viritellä ja ajaa mettäteitä kisamielessä iltayöstä.Ja ne liftarit tietty korttelia ympäri ajaessa...prkl olen jo tosi vanha.
 2. Fordeista mulla oli näitä Escortteja.Tälläinen vuoden -74 malli,sekä välikoppanen ja yksi Capri V6 koneella
 3. KooTee

  Mua ottaa päähän

  Kun luvataan ottaa yhteyttä määräaikaan mennessä,eikä mitään kuulu.Saat sitten itse ruveta penäämään perään...sama juttu kellonajan kanssa,kun myöhästytään sovitusta ajasta.Siinähän sitten odottelet...
 4. https://goo.gl/images/6X77ms Minun eka auto oli tällainen,jonka ostin 16-kesäisenä.Jenkit oli tuolloin muodissa ja semmoinenhan piti saada .https://goo.gl/images/FU2hfD
 5. Jep ja ilman tutkaa olevat valot on ihan syvältä..
 6. KooTee

  EU hajoaa/hajoaako

  Jep. Kun katsotaan taaksepäin, niin sykleissähän nuo aina kulkee... koska on seuraavan vuoro, kun taas romahdetaan kuopan pohjalle. EU - valtioissa, kun taas velka rupeaa olemaan hälyttävällä tasolla esim. Italia.
 7. No kyllähän tuolla vielä ajaa, mutta parkkia on miltei mahdoton saada.
 8. KooTee

  Mitä tänään syötäisiin

  Kaupan hyllystä vuohenjuustoperunat ja lihapullat.. laiskan miehen eväät.
 9. Mulla vanha Mazda 6 -04 ja lokkarin reunat ruosteessa(tyyppivika).Just vaihdettiin vetoakselin nivel,kun semmoisen naputuksen piti ja pelkäsin,että levii tien päälle.Minullakin auto välttämätön kulkupeli työhommien takia.
 10. KooTee

  Vitamiinit/lisät

  Nykyään, kun kaikesta yritetään tehdä steriiliä, niin luontainen vastustuskyky on olematon, kun ei ole bakteerikantaa kehossa, saati ruoasta saatavia vitamiinejakaan tehomaatalouden jäljiltä. Kun vihanneksetkin pakkokasvatetaan, niin ei niissä taida olla, kuin vettä ja lannoitteita tuon seurauksena.. mene tiedä. Ilmassa ja vedessä tosiaan tuota moskaa riittää, eikä ole ihme, että ihmiset sairastuu herkemmin nykyään ja lääkeyhtiöt hierovat käsiään juurikin noiden plasebolääkkeiden osalta, kun näköjään tepsivät, vaikka vaikuttavia aineita ei olisikaan.
 11. KooTee

  Pitkät lenkit, onko pakko?

  Kyllä se pitkä lenkki on se avainlenkki maratonille treenatessa. Se tuo sitä jaksavuutta hommaan, jota sitten h-hetkellä tarvitaan.
 12. KooTee

  Hehkutus- ja fiilistelyketju

  Duunihommissa hyvä onnistuminen.. Jes
 13. KooTee

  Painija Petra Olli

  Onnittelut kaikkien aikojen ensimmäisestä naispainijoiden Mm kultamitalista. Olihan melkoista draamaa tuon ratkeaminen...
 14. Oman pienuuden pönkittäjiä mahtuu tähän maailmaan. Ei noista kannata stressiä ottaa.Niin sanotut "juoksijat" ovat hekin jostain aloittaneet, eikä vauhdit ole varmasti olleet kummoisia, saati matkat, jollain on vaan se ainainen pätemisen tarve, liekö olleet itse mollaamisen kohteena ja nyt purkavat pahaa oloaan muihin.
 15. KooTee

  Sienestäminen ja metsän herkut

  Minulla myös 2 purnukka jo syötynä.. Tykkään laittaa kahvin sekaan lusikallisen makeutukseksi. Minä myös vko loppuna katsomaan, joko suppikset olisi nousseet.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy