Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karpo13

Jäsenet
 • Content Count

  471
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Viestit käyttäjältä karpo13


 1. 19 tuntia sitten, epäurheilija kirjoitti:

   Takuukorjaukseen ei mene, kun en omista laitteen kuittia. 

  Jos on jostain oikeesta kaupasta ostettu, ei tarvii kyllä salee kuittia kun ne näkee sun sähköpostin perusteella ne tiedot. Soittoa vaan sinne, mun mielestä Garminin huolto toimii hyvin.

  • Like 1

 2. 10 tuntia sitten, jkk71 kirjoitti:

  Mistähän tää vois johtua? Onko mittarissa vai vyössä vika?

  Sama mittari käytössä ja yksi vaihtoehto voi olla, että sulla on sykevyöstä patteri loppunnut/lopusssa ja mittari sekoilee sen ja rannemittauksen välissä. Oletko varmistanut että kun laitat mittarin päälle, se nappaa sen sykevyön aktiiviseksi, eli näyttöön tulee ilmoitus ulk sykevyö yhdistetty? Vuoden vanha ja jos aktiivisessa käytössä, niin lähtisin ensiksi vaihtamaan sykevyön pariston.


 3. 10 tuntia sitten, Two horses too many kirjoitti:

  Twilight run:illa.  Se  mietityttää, kun kokemus järjestelyiden osalta oli melkoinen "kokemus", että mitäköhän tästä tulee.

  Oli kyllä kokemus toi Twilightrun, kun vertaa esim Hhm tai H10 jossa samat järjestäjät. Oli aikamoinen puuhastelu fiilis Twilightrunissa. 

  Itse uskon, että Helsinki maralla on kuitenkin järjestelyt samaa luokkaa kuin noilla Hhm/h10:lla.

   

  Varustesäilytys ei tosin niissäkään ole ollut täysin onnistunut missään.


 4. Mulla on garminin huollolle kanssa ollut pari kertaa tarvetta, ovat joka kerta lähettäneet uuden tuotteen tilalle. Eli hyvin toimii, viimeisin huoltokokemus alkuvuodelta.

   

  Rannemittaus toimii ihan ok, jos menee tasaista tahtia, tosin silloinkin välillä sekoaa. Vedoissa ei pysy mukana. Garminin 235/735 tuntuu käytössä valitettavan lelulta, muuten jees. 

  • Like 1

 5. tunti sitten, spude89 kirjoitti:

  Iso kiitos Downton 65:n porukalle. Meinas itku tulla, kun kaikesta linkkauksestani huolimatta jaksoitte vielä vikallakin kierroksella kannustaa tuiki tuntematonta kaveria ja heittää yläfemmoja.

  Kiva kuulla, että muutkin tykkäs meidän seuran menosta ja kannatuksesta. Oli kyllä hieno fiilis juosta meidän pisteen ohi, kun kannatus oli niin huikeaa. Musat ja torvet pauhas. Tällä kertaa oltiin porukalla pääasiassa viestiä juoksemassa. Hyvä tapahtuma ja varmasti kotikaupungin tapahtumassa jatkossakin mukana.

  • Like 5

 6. Mulla ollut kanssa ekalla puolimaratonilla bmi tuolla samoissa havinoissa, ehkä jopa vähän korkeampi. Kuhan ei liian kovaa lähde tykittämään, niin hyvä tulee. Pisin lenkki mikä itsellä oli juostuna ennen puolimaratonia oli n 14km ja harjoittelua takana noin 8kk, jolloin painoa olin tiputtanut semmosen parikyt kiloa ja lähtötaso oli ollut 2min juosten :D. Tsempit treeneihin, koukkuuhan tähän jää ;)


 7. On 4.12.2016 at 19.26, pasianssi71 kirjoitti:

  Plantaarifaskiitti vaivaa, nyt jo kolmatta viikkoa telakalla.

  Sama, mutta mä oon ollu käytännössä Vantaan marasta saakka. Nyt pidin kokonaan viikon urheilusta vapataa, en tehnyt mitään. Kaikkia kikkakolmosia mitä netistä on löytynyt oon kokeillut, teippailu vielä puuttuu, mutta senkin aika varmaan tulee. Palloksi hommasin lacrosse-pallon, ja on mun mielestä parempi kuin esim. tennari.

   

  Itsellä on nyt jalkapohjasta kipu melkein hävinnyt, akilles kiristää vähän, mutta nyt on tullut vihlova kipu kantapään ulkosyrjälle. No jatkan ilman juoksua, niin pitkään, ettei satu. Tällä viikolla otan muut sportit ohjelmaan..ehkä..

  • Like 1
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy