Jump to content
Juoksufoorumi.fikarpo13

Jäsenet
 • Content Count

  474
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Viestit käyttäjältä karpo13

 1. Mulla jäi nyt melkein 5vuoden käytön jälkeen pieneksi Thulen Cougar1 (myynnissä jos jollakin tarvetta) ja siltä pohjalta voin vain kehua merkkiä. Takarenkaiksi vaihdoin pistosuojatut, kun aikoinaan joku terävä oksa meni kumista läpi. Ollut juoksu ja fillari käytössä. Suosittelen.

   

  Hetken oli rinnakkain Bogaboon juoksurattaat (kiitos HHM) ja olihan ne juoksussa kivemmat, mutta ei kerrostaloon mahdu kaikki pelit. 

   

   

  • Like 1
 2. 19 tuntia sitten, epäurheilija kirjoitti:

   Takuukorjaukseen ei mene, kun en omista laitteen kuittia. 

  Jos on jostain oikeesta kaupasta ostettu, ei tarvii kyllä salee kuittia kun ne näkee sun sähköpostin perusteella ne tiedot. Soittoa vaan sinne, mun mielestä Garminin huolto toimii hyvin.

  • Like 1
 3. Eilen huomasin, että hihna menossa poikki siitä missä metallinen solki menee niihin koloihin, yksi puhelu Garminin tukeen ja ilman sen kummempää vääntöä postissa lähti tulemaan uus rannekei tilalle. Ei voi valittaa. Takuu olisi mennyt elokuussa :)

 4. 10 tuntia sitten, jkk71 kirjoitti:

  Mistähän tää vois johtua? Onko mittarissa vai vyössä vika?

  Sama mittari käytössä ja yksi vaihtoehto voi olla, että sulla on sykevyöstä patteri loppunnut/lopusssa ja mittari sekoilee sen ja rannemittauksen välissä. Oletko varmistanut että kun laitat mittarin päälle, se nappaa sen sykevyön aktiiviseksi, eli näyttöön tulee ilmoitus ulk sykevyö yhdistetty? Vuoden vanha ja jos aktiivisessa käytössä, niin lähtisin ensiksi vaihtamaan sykevyön pariston.

 5. 10 tuntia sitten, Two horses too many kirjoitti:

  Twilight run:illa.  Se  mietityttää, kun kokemus järjestelyiden osalta oli melkoinen "kokemus", että mitäköhän tästä tulee.

  Oli kyllä kokemus toi Twilightrun, kun vertaa esim Hhm tai H10 jossa samat järjestäjät. Oli aikamoinen puuhastelu fiilis Twilightrunissa. 

  Itse uskon, että Helsinki maralla on kuitenkin järjestelyt samaa luokkaa kuin noilla Hhm/h10:lla.

   

  Varustesäilytys ei tosin niissäkään ole ollut täysin onnistunut missään.

 6. Mulla on garminin huollolle kanssa ollut pari kertaa tarvetta, ovat joka kerta lähettäneet uuden tuotteen tilalle. Eli hyvin toimii, viimeisin huoltokokemus alkuvuodelta.

   

  Rannemittaus toimii ihan ok, jos menee tasaista tahtia, tosin silloinkin välillä sekoaa. Vedoissa ei pysy mukana. Garminin 235/735 tuntuu käytössä valitettavan lelulta, muuten jees. 

  • Like 1
 7. tunti sitten, spude89 kirjoitti:

  Iso kiitos Downton 65:n porukalle. Meinas itku tulla, kun kaikesta linkkauksestani huolimatta jaksoitte vielä vikallakin kierroksella kannustaa tuiki tuntematonta kaveria ja heittää yläfemmoja.

  Kiva kuulla, että muutkin tykkäs meidän seuran menosta ja kannatuksesta. Oli kyllä hieno fiilis juosta meidän pisteen ohi, kun kannatus oli niin huikeaa. Musat ja torvet pauhas. Tällä kertaa oltiin porukalla pääasiassa viestiä juoksemassa. Hyvä tapahtuma ja varmasti kotikaupungin tapahtumassa jatkossakin mukana.

  • Like 5
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy