Jump to content
Juoksufoorumi.fikarpo13

Jäsenet
 • Content Count

  474
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by karpo13

 1. Mulla jäi nyt melkein 5vuoden käytön jälkeen pieneksi Thulen Cougar1 (myynnissä jos jollakin tarvetta) ja siltä pohjalta voin vain kehua merkkiä. Takarenkaiksi vaihdoin pistosuojatut, kun aikoinaan joku terävä oksa meni kumista läpi. Ollut juoksu ja fillari käytössä. Suosittelen. Hetken oli rinnakkain Bogaboon juoksurattaat (kiitos HHM) ja olihan ne juoksussa kivemmat, mutta ei kerrostaloon mahdu kaikki pelit.
 2. karpo13

  Kotirataultra 2020

  Piti mennä Riikaan maralle toukokuussa, mutta ei, niin kokeillaan sitten ekaa pidempää! Reittivalinta vielä kesken, mutta varmaan yhtenä luuppina mennään ja huolto reppuun.
 3. karpo13

  Garmin Fenix 5

  Jos on jostain oikeesta kaupasta ostettu, ei tarvii kyllä salee kuittia kun ne näkee sun sähköpostin perusteella ne tiedot. Soittoa vaan sinne, mun mielestä Garminin huolto toimii hyvin.
 4. karpo13

  Garmin FR735XT

  Eilen huomasin, että hihna menossa poikki siitä missä metallinen solki menee niihin koloihin, yksi puhelu Garminin tukeen ja ilman sen kummempää vääntöä postissa lähti tulemaan uus rannekei tilalle. Ei voi valittaa. Takuu olisi mennyt elokuussa :)
 5. Kai noista ainakin jonkun voi urheilijaksi laskea? http://www.runhigh.fi/valmentajat
 6. Ei ole nykyään kahtena kierroksena! Maalihuolto on tosiaan kova, jos vaan ruoka uppoo tai nestemäiset heti juoksun jälkeen.
 7. Venytät muutamalla viikolla elokuun tavoitetta, niin siihen osuu Tallinan maraton syyskuun puolella, vahva suositus.
 8. karpo13

  Garmin FR735XT

  Sama mittari käytössä ja yksi vaihtoehto voi olla, että sulla on sykevyöstä patteri loppunnut/lopusssa ja mittari sekoilee sen ja rannemittauksen välissä. Oletko varmistanut että kun laitat mittarin päälle, se nappaa sen sykevyön aktiiviseksi, eli näyttöön tulee ilmoitus ulk sykevyö yhdistetty? Vuoden vanha ja jos aktiivisessa käytössä, niin lähtisin ensiksi vaihtamaan sykevyön pariston.
 9. Teboilin kulmilla Downtown 65 kannustamassa jälleen omiaan ja muita juoksijoita. Nauttikaa päivästä!
 10. Oli kyllä kokemus toi Twilightrun, kun vertaa esim Hhm tai H10 jossa samat järjestäjät. Oli aikamoinen puuhastelu fiilis Twilightrunissa. Itse uskon, että Helsinki maralla on kuitenkin järjestelyt samaa luokkaa kuin noilla Hhm/h10:lla. Varustesäilytys ei tosin niissäkään ole ollut täysin onnistunut missään.
 11. Eurokankaasta nylonpaikka ja voit rallatella noilla.
 12. Mulla on garminin huollolle kanssa ollut pari kertaa tarvetta, ovat joka kerta lähettäneet uuden tuotteen tilalle. Eli hyvin toimii, viimeisin huoltokokemus alkuvuodelta. Rannemittaus toimii ihan ok, jos menee tasaista tahtia, tosin silloinkin välillä sekoaa. Vedoissa ei pysy mukana. Garminin 235/735 tuntuu käytössä valitettavan lelulta, muuten jees.
 13. Mitkäs noissa viikon kovemmissa on vauhdit ja sykkeet keskimäärin?
 14. Kiva kuulla, että muutkin tykkäs meidän seuran menosta ja kannatuksesta. Oli kyllä hieno fiilis juosta meidän pisteen ohi, kun kannatus oli niin huikeaa. Musat ja torvet pauhas. Tällä kertaa oltiin porukalla pääasiassa viestiä juoksemassa. Hyvä tapahtuma ja varmasti kotikaupungin tapahtumassa jatkossakin mukana.
 15. Onko siellä joku ojentamassa noita geelejä vai pitääkö koittaa kaivaa kulhosta, niinhän tais olla viime vuonna..?
 16. Ton sun hallipäivityksen kun ois lukenut ajoissa, niin ei ois tarvinnu märillä kengillä rämpiä Vuoksen vartta..loppu meinaan motivaatio kesken ja jäi pitkis kesken. No tulipa parivuoden tauon jälkeen juostua Imatra runin lenkki kerran..
 17. Kovaa oot menny, nyt kyllä kun pysyt ehjänä niin kesällä räjähtää:) Aattelin tulla tsekkaa sun kunnon HHM:lle;)
 18. karpo13

  "Telakalla"

  Mitäs se osteopaatti on tehnyt?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy