Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karpo13

Jäsenet
 • Content Count

  471
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by karpo13

 1. karpo13

  Garmin Fenix 5

  Jos on jostain oikeesta kaupasta ostettu, ei tarvii kyllä salee kuittia kun ne näkee sun sähköpostin perusteella ne tiedot. Soittoa vaan sinne, mun mielestä Garminin huolto toimii hyvin.
 2. karpo13

  Garmin FR735XT

  Eilen huomasin, että hihna menossa poikki siitä missä metallinen solki menee niihin koloihin, yksi puhelu Garminin tukeen ja ilman sen kummempää vääntöä postissa lähti tulemaan uus rannekei tilalle. Ei voi valittaa. Takuu olisi mennyt elokuussa :)
 3. Kai noista ainakin jonkun voi urheilijaksi laskea? http://www.runhigh.fi/valmentajat
 4. Ei ole nykyään kahtena kierroksena! Maalihuolto on tosiaan kova, jos vaan ruoka uppoo tai nestemäiset heti juoksun jälkeen.
 5. Venytät muutamalla viikolla elokuun tavoitetta, niin siihen osuu Tallinan maraton syyskuun puolella, vahva suositus.
 6. karpo13

  Garmin FR735XT

  Sama mittari käytössä ja yksi vaihtoehto voi olla, että sulla on sykevyöstä patteri loppunnut/lopusssa ja mittari sekoilee sen ja rannemittauksen välissä. Oletko varmistanut että kun laitat mittarin päälle, se nappaa sen sykevyön aktiiviseksi, eli näyttöön tulee ilmoitus ulk sykevyö yhdistetty? Vuoden vanha ja jos aktiivisessa käytössä, niin lähtisin ensiksi vaihtamaan sykevyön pariston.
 7. Teboilin kulmilla Downtown 65 kannustamassa jälleen omiaan ja muita juoksijoita. Nauttikaa päivästä!
 8. Oli kyllä kokemus toi Twilightrun, kun vertaa esim Hhm tai H10 jossa samat järjestäjät. Oli aikamoinen puuhastelu fiilis Twilightrunissa. Itse uskon, että Helsinki maralla on kuitenkin järjestelyt samaa luokkaa kuin noilla Hhm/h10:lla. Varustesäilytys ei tosin niissäkään ole ollut täysin onnistunut missään.
 9. Eurokankaasta nylonpaikka ja voit rallatella noilla.
 10. karpo13

  Mikä mittari minulle?

  Mulla on garminin huollolle kanssa ollut pari kertaa tarvetta, ovat joka kerta lähettäneet uuden tuotteen tilalle. Eli hyvin toimii, viimeisin huoltokokemus alkuvuodelta. Rannemittaus toimii ihan ok, jos menee tasaista tahtia, tosin silloinkin välillä sekoaa. Vedoissa ei pysy mukana. Garminin 235/735 tuntuu käytössä valitettavan lelulta, muuten jees.
 11. Mitkäs noissa viikon kovemmissa on vauhdit ja sykkeet keskimäärin?
 12. Kiva kuulla, että muutkin tykkäs meidän seuran menosta ja kannatuksesta. Oli kyllä hieno fiilis juosta meidän pisteen ohi, kun kannatus oli niin huikeaa. Musat ja torvet pauhas. Tällä kertaa oltiin porukalla pääasiassa viestiä juoksemassa. Hyvä tapahtuma ja varmasti kotikaupungin tapahtumassa jatkossakin mukana.
 13. Saa nähdä minkälainen reitti sitten todellisuudessa on, itse Tallinan valitsin the maraksi tälle vuodelle, juuri viimevuoden kokemuksen perusteella. Tosin silloin juoksin puokin. Toimivat järjestelyt ja hyvä meininki. No enkkaa kokeillaan, alle 3:20, jos jalka ei enempää hajoa.. Mikäs @mic87 on oma tavoite?
 14. Ei ainakaan meijän mallissa saa, en tiedä noista uudemmista.
 15. Selaimen kautta tuloslistat toimii.. http://www.schneiderelectricparismarathon.com/en/event/results/results-marathon
 16. Mulla ollut kanssa ekalla puolimaratonilla bmi tuolla samoissa havinoissa, ehkä jopa vähän korkeampi. Kuhan ei liian kovaa lähde tykittämään, niin hyvä tulee. Pisin lenkki mikä itsellä oli juostuna ennen puolimaratonia oli n 14km ja harjoittelua takana noin 8kk, jolloin painoa olin tiputtanut semmosen parikyt kiloa ja lähtötaso oli ollut 2min juosten :D. Tsempit treeneihin, koukkuuhan tähän jää ;)
 17. Onko siellä joku ojentamassa noita geelejä vai pitääkö koittaa kaivaa kulhosta, niinhän tais olla viime vuonna..?
 18. karpo13

  SAUL SM-hallit 2017

  Telakalta räpiköinti on päätynyt siihen pisteeseen, että huomenna elämäni ensimmäisen kerran juoksen sisäradalla. Kokemusta hakemaan ja fiilistelemään, josko paikat kestää. Matkana 3000m
 19. karpo13

  "Telakalla"

  Mitäs se osteopaatti on tehnyt?
 20. karpo13

  "Telakalla"

  Sama, mutta mä oon ollu käytännössä Vantaan marasta saakka. Nyt pidin kokonaan viikon urheilusta vapataa, en tehnyt mitään. Kaikkia kikkakolmosia mitä netistä on löytynyt oon kokeillut, teippailu vielä puuttuu, mutta senkin aika varmaan tulee. Palloksi hommasin lacrosse-pallon, ja on mun mielestä parempi kuin esim. tennari. Itsellä on nyt jalkapohjasta kipu melkein hävinnyt, akilles kiristää vähän, mutta nyt on tullut vihlova kipu kantapään ulkosyrjälle. No jatkan ilman juoksua, niin pitkään, ettei satu. Tällä viikolla otan muut sportit ohjelmaan..ehkä..
 21. karpo13

  Vantaan maraton 8.10.2016

  Emmä ainakaan oo eksynyt. Oikein on mukavat toimitsijat ollut näyttämässä suuntaa mihin jatketaan.
 22. karpo13

  Suosittele maratonia

  Riika, halpa, toimivat järjestelyt jne. Aika tasainen reitti, joskin vähän tylsä.
 23. Mitä nämä on? Harkinnassa mara ensi vuonna tuolla, puolikkaan juoksin tänä vuonna.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy