Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karpo13

Jäsenet
 • Posts

  474
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by karpo13

 1. Mulla jäi nyt melkein 5vuoden käytön jälkeen pieneksi Thulen Cougar1 (myynnissä jos jollakin tarvetta) ja siltä pohjalta voin vain kehua merkkiä. Takarenkaiksi vaihdoin pistosuojatut, kun aikoinaan joku terävä oksa meni kumista läpi. Ollut juoksu ja fillari käytössä. Suosittelen. Hetken oli rinnakkain Bogaboon juoksurattaat (kiitos HHM) ja olihan ne juoksussa kivemmat, mutta ei kerrostaloon mahdu kaikki pelit.
 2. karpo13

  Kotirataultra 2020

  Piti mennä Riikaan maralle toukokuussa, mutta ei, niin kokeillaan sitten ekaa pidempää! Reittivalinta vielä kesken, mutta varmaan yhtenä luuppina mennään ja huolto reppuun.
 3. karpo13

  Garmin Fenix 5

  Jos on jostain oikeesta kaupasta ostettu, ei tarvii kyllä salee kuittia kun ne näkee sun sähköpostin perusteella ne tiedot. Soittoa vaan sinne, mun mielestä Garminin huolto toimii hyvin.
 4. karpo13

  Garmin FR735XT

  Eilen huomasin, että hihna menossa poikki siitä missä metallinen solki menee niihin koloihin, yksi puhelu Garminin tukeen ja ilman sen kummempää vääntöä postissa lähti tulemaan uus rannekei tilalle. Ei voi valittaa. Takuu olisi mennyt elokuussa :)
 5. Kai noista ainakin jonkun voi urheilijaksi laskea? http://www.runhigh.fi/valmentajat
 6. Ei ole nykyään kahtena kierroksena! Maalihuolto on tosiaan kova, jos vaan ruoka uppoo tai nestemäiset heti juoksun jälkeen.
 7. Venytät muutamalla viikolla elokuun tavoitetta, niin siihen osuu Tallinan maraton syyskuun puolella, vahva suositus.
 8. karpo13

  Garmin FR735XT

  Sama mittari käytössä ja yksi vaihtoehto voi olla, että sulla on sykevyöstä patteri loppunnut/lopusssa ja mittari sekoilee sen ja rannemittauksen välissä. Oletko varmistanut että kun laitat mittarin päälle, se nappaa sen sykevyön aktiiviseksi, eli näyttöön tulee ilmoitus ulk sykevyö yhdistetty? Vuoden vanha ja jos aktiivisessa käytössä, niin lähtisin ensiksi vaihtamaan sykevyön pariston.
 9. Teboilin kulmilla Downtown 65 kannustamassa jälleen omiaan ja muita juoksijoita. Nauttikaa päivästä!
 10. Oli kyllä kokemus toi Twilightrun, kun vertaa esim Hhm tai H10 jossa samat järjestäjät. Oli aikamoinen puuhastelu fiilis Twilightrunissa. Itse uskon, että Helsinki maralla on kuitenkin järjestelyt samaa luokkaa kuin noilla Hhm/h10:lla. Varustesäilytys ei tosin niissäkään ole ollut täysin onnistunut missään.
 11. Mulla on garminin huollolle kanssa ollut pari kertaa tarvetta, ovat joka kerta lähettäneet uuden tuotteen tilalle. Eli hyvin toimii, viimeisin huoltokokemus alkuvuodelta. Rannemittaus toimii ihan ok, jos menee tasaista tahtia, tosin silloinkin välillä sekoaa. Vedoissa ei pysy mukana. Garminin 235/735 tuntuu käytössä valitettavan lelulta, muuten jees.
 12. Mitkäs noissa viikon kovemmissa on vauhdit ja sykkeet keskimäärin?
 13. Kiva kuulla, että muutkin tykkäs meidän seuran menosta ja kannatuksesta. Oli kyllä hieno fiilis juosta meidän pisteen ohi, kun kannatus oli niin huikeaa. Musat ja torvet pauhas. Tällä kertaa oltiin porukalla pääasiassa viestiä juoksemassa. Hyvä tapahtuma ja varmasti kotikaupungin tapahtumassa jatkossakin mukana.
 14. Saa nähdä minkälainen reitti sitten todellisuudessa on, itse Tallinan valitsin the maraksi tälle vuodelle, juuri viimevuoden kokemuksen perusteella. Tosin silloin juoksin puokin. Toimivat järjestelyt ja hyvä meininki. No enkkaa kokeillaan, alle 3:20, jos jalka ei enempää hajoa.. Mikäs @mic87 on oma tavoite?
 15. Ei ainakaan meijän mallissa saa, en tiedä noista uudemmista.
 16. -3.1kg :) Eilen parikyt min jalka kesti. Tänään reilu tunti tosi kevyttä jalka ok
 17. Näillä näkymin turistikierros, tai ehkä semmonen vähän reippaampi, mutta en missään nimessä lähde enkkoja kokeilemaan. Oikea polvi tiltissä maran jäljiltä, joten lenkille ei mitään asiaa. Sattuu rappusissa ylös/alas, mutta tasasella ok. Lepuutan kuntoon. Aamupaino 87.8, ittu :D
 18. Mulle tää oli telakan jälkeen tsekkaus missä mennään, kun etureidet tilttas olis tehnyt mieli keskeyttää. Päätin kuitenkin raahautua maaliin.
 19. Torstaina lyhyt lenkki, tooosi tukkosta. Tänään vajaa nelonen ja väliin vähän maravauhtista ja kanssa käppäilyä. Oli aika kiva kulku...paino noussu TAAS liikaa, vaikka maltilla tankannu. No huomenna on kunto ulosmitattu tälle keväälle, pääasia on se että sain jalan kuntoon ja viivalla ollaan huomenna. Tsempit kaikille, missä kukakin taivaltaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy