Jump to content
Juoksufoorumi.fidreamer

Jäsenet
  • Content Count

    4
  • Liittyi

  • Last visited

  1. Hobbyhallissa näyttäisi jopa olevan Tunturin juoksumatto, mutta uudempiakin taisi jostain muualta saada lähes samaan hintaan. Noihin halvempiin pilipalilaitteisiin en uskalla luottaa, plus tunturin tuotteilla näyttäisi olevan jopa 2v takuu.
  2. Onko lisää kerrottavaa t40:stä? Kuulisin mielelläni lisää mielipiteitäsi.
  3. En halua kuntosalille jonottomaan juoksumatolle. Enkä halua tuntea vihaisia katseita selässäni, kun muiden mielestä hidastan heidän treeniään "jumittamalla" matolla. Lisäksi, jos saleilu maksaa kuukaudessa keskimäärin 100€, makselisin ennemmin juoksumatto itselleni kuin salimaksuja ruuhkasaleilla.
  4. Kyselisin fiksumpien mielipiteitä ja tietotaitoja. Kuten otsikossa lukeekin, olen aloittelija. Olen aina halunnut aloittaa juoksuharrastuksen, mutta päämäärättömänä ulkosalla juokseminen ei ole saanut kipinää minussa. En kyllä varmaan heti pystyisikään lähtemään suoraan juoksuun. Mutta reippaasta kävelystä hölkäten juoksuun. Pikku hiljaa. Niinpä olen pidemmän aikaan haaveillut hankkia kotiin juoksumaton. Asia on niin, että en luota Elloksen/NetAnttilassa myytäviin juoksumattoihin. Mistä saisi hyvän, kestävän ja luotettavan juoksumaton? Kokosin hieman listaa asioista mitä olisi k
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy