Jump to content
Juoksufoorumi.fi


JuoksiJanne

Jäsenet
 • Content Count

  676
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About JuoksiJanne

 • Syntymäpäivä 14.11.1977

Converted

 • Coopperi
  3100
 • 10km
  45min
 • Puolimaraton
  1:40:30
 • Maraton
  3:58:20
 • Tavoite
  Oppia tuntemaan itsensä.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jään pois jo maksetulta maratonmatkalta erinäisistä syistä ja laitan sen tänne tarjolle jos vaikka joku haluaisi sen käyttää. Paikka on neljän hengen B-hytissä miesten kesken (Päijät-Hämeen pelastuslaitoksen palomiehiä). Matka sisältää osallistumisoikeuden (nimelläni tosin jos ei saa muutettua enää), hytin ja ruuan. Oliskohan kyse buffetin pasta-ateriasta menomatkalla? Saa tarjota jotain. Matka on maksanut minulle 228€. p. O44 3217684
 2. Kyllähän sitä pyssy selkää vasten juoksee maratonin vaikka arkiyönä pimeässä räntäsateessa ilman lenkkareita jos niikseen. Mukavaa tuskin on kauaa. Sisu siinä ratkaisee. Juoksin yhden seitsemästä marasta käytännössä pelkällä pyöräilykunnolla jossa pisimmät lenkit 4h ja pyöräilykilsat 2000km luokkaa. Ei oikein kulkenut, oli varmaan vaikein kaikista maroista mutta se olikin sellainen ihmiskoe. Omat marat olleet aina neljän tunnin molemmin puolin. Helpoiten järjestät pitkiksen jollekin kevään puolikkaalle tai muulle matkalle joka on vähintään ~15km. Huoltokin pelaa reitin varrella.
 3. Startti uusiksi, varaslähtö! Keho se vaan rapistuu, hidastuu, happanee, läskiintyy, murenee ja jäykistyy. Jokainen juoksu menee jo lievään ylämäkeen mutta kun ei muutakaan tyhmää sekalaiset sattumakuntoilun lomassa keksinyt ja kaapista löytyi kassillinen lenkkikenkiä niin yritetään nyt sitten kuluttaa niitäkin. Pitäisi vielä ostaa joku hyvä treeniä ja elämää mittaava kello, hikinauha ja faksata itselleen Sepon maratonohjelma. Hyvät käytetyt addun munashortsit jo löysinkin joten paketti alkaa kohta olemaan kasassa.
 4. Tulipa ilmoittauduttua mukaan kun firmalla oli reissupaketti tarjolla. Edellisestä marasta onkin vierähtänyt ainakin kahdeksan vuotta. Voisihan sitä olla vähän innostuneempikin mutta onneksi talven voi vielä revitellä miten huvittaa. Ehkä sitä on tehtävä huhtikuussa treenijuoksuretki uudelle reitille?
 5. Hyvää päivää ja tätä vuotta, Juoksufoorumi! Juoksua en ole ikänä lopettanut vaikka melkoista hiljaiseloa on tämän foorumin suhteen tullut pidettyä ja se liittyykin osin nykyiseen kuntoilumetodiini. Olen nimittäin karsinut kaiken mittaamisen siitä. Teen epäsäännöllisen säännöllisesti mitä milloinkin huvittaa ja niin pitkää kun viitsii. Tämä tapa on tuonut paljon vilpitöntä liikkumisen iloa takaisin mikä aikanaan tuntui hukkuvan mittaamiseen ja liikaa funtsimiseen. Pyöräily on ollut pääosassa monta vuotta mutta nyt voisi taas herätellä juoksulenkki-intoa takaisin ja käydä vaikka jopa jossakin tapahtumissa. Ostin jopa uudet lenkkarit! Wau. :)
 6. Snautseri kesti helposti ja vieläkin olisi mennyt kun hölkkäiltiin 42,5km. En kysyisi mikä koira olisi paras lenkille, vaan kun tuo meidän toinen samanlainen välkympi snautseri todellakaan halua edes juosta. Hajut on sen juttu.
 7. Meinaatko että sinisillä pillereillä saadaan parempi aerodynamiikka?
 8. Siitä vaan! Minä tulen sitten rullilla yrittämään sen huntin ylitystä. :encouragement:
 9. Joo ei uskaltanut juosta kuutta tuntia, tiä vaikka maa olisi niellyt? Aivan uskomattomat tarjoilut, uskomattoman hyvää seuraa, uskomattoman hyvä ilma, uskomattoman hieno tilaisuus. Sessi-snautseri ei osoita mitään ylimääräistä väsymystä 42,5km:n koiralenkistä.
 10. Suunnitelmat muuttui. Tulen koiran kanssa juoksemaan/nylkyttämään niin kauan kun pysyn pystyssä tai 6h. Katsotaan miten koiralle maistuu pitkis... Voi s****tana! Olen liittynyt foorumille 06.06.06, tämä viesti oli 666, huomenna tähtäimessä 6h. huh
 11. Kirjoitin Lidlin myynnissä olevista lenkkareista jo kokemuksia: http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?20997-Lidliss%E4-juoksuvarusteita-22-7-10-gt&p=562768#post562768
 12. Piti nyt tulla ihan kommentoimaan nyt myynnissä olevista Liiterin juoksulenkkareista. Ne ovat todella lähellä DS-rainereiden näköisiä ja painoisia. Mutta! Kannan sisäosa on täysin suora ja litteä, ei yhtään fyllistä kantapäässä, estämässä ettei kantapää ei nouse kengästä askeleen noustessa. Juoksin näillä eilen matolla 30min ja vaikka laitoin nauhat tarkoituksella tiukiksi, ne eivät estäneet kantapään liikettä. Kaikki tietävät mitä seuraa jos kantapää pääsee elämään kengässä... Nämä menevät palautukseen. Olisivat muuten todella asiallisen oloiset kengät. :( Miettikää tuota kun harkitsette näiden ostoa. Kannattaa verrata minkälainen sisäkannan täyte on nykyisissä kengissänne ennen noiden hankintaa.
 13. Todellakin, yksi asia vielä unohtui - olin aivan otettu uskomattoman kovatasoisesta kannustamisesta! :thumbsup: Se jos mikä oli parantunut aiempaan. Kyllä siitä vaan virtaa saa, ja paljon! Joten keneltäkään kysymättä esitän kaikkien HCM-juoksijoiden puolesta suuret, vilpittömät kiitokset kannustajille henkisestä mukanaolosta! Anteeksi kannustajilta pyydän, koska siinä valtaisan tuskan ja kivun keskellä kun yrittää vielä kerran jaksaa sisukkaasti juosta maaliin asti, ei vaan yksinkertaiseti ole resursseja kiittää tai edes moikata kanssaeläjiä kaikesta siitä avusta jota sieltä tulee. Päässä ei vaan liiku mitään sillä armottoman raaston hetkellä ja se varmasti myös näyttää siltä. Toivottavasti ymmärrätte mitä tarkoitan. :sick0010:
 14. Tuossa on erityisen huomionarvoisena vaarana myokardiitti eli sydänlihaksen tulehdus. Seuraa tuntemuksiasi. http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00635 HCM:stä muuten... Tuskaisin maratonkokemus koskaan. Pitihän se kokeilla minkälaiseen 'maraton' kuntoon sitä pyöräilemällä pääsee. Ei päässyt. Aikatavoitetta ei ollut, siitä pidin huolen jättämällä kellon laukkuun. Hauska tunne näin jälkeenpäin kun jalat tuuttaa niin jumiin kauttaaltaan, että loppua kohden tihentyvään kävelyyn piti oikeasti keskittyä jotta jalat kestivät alla. huhhuh. Noh, maaliin päästiin ja siellä hyvällä fiiliksellä sisukkuuden ansiosta! Järjestelyt yllättivät erittäin positiivisesti, liikenteenohjaus oli kympin suoritus, ainoana asiana ja kuriositeettina - ihmettelin stadikalta poistumista, onko se ollut aikaisempina vuosina noin vaikeaa? Summa summarum; Sisu ja kipukynnys kasvoi taas lisää. On se niiiin ihq hommaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy