Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Faust

Jäsenet
 • Content Count

  192
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Faust

 • Syntymäpäivä 24.09.1972
 1. Scylla : Oho, niinpäs onkin...kumma kun ei search löytänyt, olen varmaan jonkun virheen tehnyt. Kiitti linkistä. Esko : Urheilusuoritus on kyseessä. Vätternrundan kuukauden päästä. Ennen sitä pitäisi muutama 150-200 vetää. Mutta siirrynpä nyt lukemaan asiasta siihen linkkiin.
 2. Espoon rantamarasta tulee taas kauden loppuhuipentuma. Kaksi edellistä olikin vallan mainoita. Just sopivasti vielä aikatauluun, kun ideana on vetää Vättern-rundan kesäkuussa, Joroisten triapuolikas heinäkuussa ja sitten siis se kotikaupungin mara.
 3. Sellainen tuli mieleen tässä kun ennen pitkää fillarilenkkiä seisoin kaupan "urheiluruoka-hyllyn" ääressä ja kiroilin kun energiapatukat ovat siinä 2:50-3:10 € kappale, että onko näissä patukoissa niin radikaalin suuri ero tavalliseen Snickersiin tai Mars-patukkaan että kannattaa maksaa se runsaan kahden egen lisämaksu niistä? En ole missään nähnyt mokomaa testiä missä näitä verrattaisiin. Eli miten foorumilaisilla, onko tietoa tai kokemusta näistä asioista. Kun kyseessä on 150-200 kilsan lenkistä niin niitä patukoita kuitenkin tulee ostettua sen verran että käy lompakolle.
 4. Olin vuoden 2010 tilauksen melkeinpä lopettamassa koska olen aika lailla siirtynyt triathlonin pariin. Mutta rupesin sitten laskemaan että Juoksijakortilla saa sen verta alennusta eri juoksutapahtumiin että loppujen lopuksi (minulle) lehden vuosihinnaksi tulee noin 30 €. Sen voin hyvin maksaa siitä sisällöstä. Itse haluaisin paljon enemmän "human interest" osastoa Juoksijalta, eri juoksumatkoja (esim, Marathon des Sables-kaltaisia tapahtumia.) Hirveästi ei kiinnosta mikromooliartikkelit. Tosin kun vertaa esim. Fillari-lehteen joka on mutteri/ruuvi/vaijerin liukuvuus tasolla niin Juoksija on ihan okei.
 5. Faust

  Läskiä vai sokeria?

  Ymmärtäkseni hiilarit loppuu siinä 1,5 tunnin treenin jälkeen jonka jälkeen poltetaan energiavarastoja. Mutta sekin on varmaan yksilöllistä. Itse käytän kyllä geelejä kun teen pitkiä lenkkejä, mutta on ihan hyvä treenata kroppaa pärjäämään läskivarastoilla koska se tulee kuitenkin eteen sitten kun suorittaa esim, maratonia. Kysyt siis että pitääkö tankata rasvoja vai hiilareita? Eiköhän se ole niin että ne rasvat mitkä keho ottaa varastosta se myös muuttaa hiilarimuotoon?
 6. Suurin piirtein 1500 K tulee saldoksi, en ole vielä laskenut..huomenna kun on vielä yksi päivä tätä vuotta. Sen lisäksi on muutama tonni maantiepyöräilyä ja ehkä noin 100 kilsaa uintia. Ihan tyytyväinen ajatellen sitä seikkaa että tätä vuotta esti treenit aika hyvin juuri nyt sängyssä itkevä tyttölapsi. Noh, isi tulee joo joo....
 7. Jep! Ja äänelaatu on haastatteluissa ihan päin persettä. Pitävät hitto vie hyttysmikkiä käsimikkinä. Hirveetä rapsutusta kuuluu eikä haastattelijan kyssärit välttämättä edes kuulu. Tämmöstä näkee harvoin edes enää paikallistelevisioissa.
 8. No juu, kysymyshän tuli jo otsikossa..mutta... sain siis joulupukkivaimoltani sykemittarin. En oo ennen käyttänyt vaikka oon treenannut nelisen vuotta, joten tuntuu vähän oudolta käyttää. Nyt tilanne on se että ensi kesänä olisi toi triathlon edessä. Polarissa lukee water resistant 50 m. Siinä rannekelloosassa siis. Mutta entäpä lähettäjäosa? Pystyykö tällä myös mittaamaan sykettä uidessa?
 9. Jaa että ens vuoden tavoitteet... noh.. Vätternrundan tulee ensin kalenterissa vastaan. Ei välttämättä aikatavoitetta mut alle 15 h satulassa kuitenkin. Seuraavana tulee sitten Porvoon jokamiestriathlon, jossa ois tarkoituksena menettää trianeitsyys. Kolmas Espoon rantamaratonhan se sieltä sitten syyskuussa toivottavasti taas. Tällä kertaa alle 4h.
 10. Faust

  TT-pyörän koko!

  Niinpä onkin. Juu olen kyllä -72, eli ihan ukkosarjoissa tullaan osallistumaan. Aloitin muutenkin treenit aika myöhään eli nelisen vuotta sitten hiihdolla. Siitä seurasi juoksu ja sitten tuli mukaan pyöräily. Uintia olen satunnaisesti harrastanut silloin tällöin mutta vasta viime kuukaudet "tosissaan". Nyt on takana kolme maraa, muutama puolikas (siis virallisia) ja koko kasa pikkukymppejä ja 12 K matkoja lähinnä itäuudeltamaalta ja pääkaupunkiseudulta. Nyt olisi tarkoituksena osallistua Porvoon jokamiestriaan ens kesänä, (se menisi kyllä jo nytkin) ja ennenkuin täytän nelkyt on tarkoituksena olympiapitkä, eli 1 500 / 40 / 10. Tein jo viime kesänä sellasia 50 fillarilenkkejä jonka päälle juoksin 12 kilsaa. Se on "vaan" se uinti minkä pitäisi saada treenattua. Noh, tekniikkakoulua talvella niin eiköhän se siitä.
 11. Faust

  TT-pyörän koko!

  Jepjep! Oikeassa olette. 58 on liian kookas mulle. Onneks pärjään ihan hyvin mun spessulla varmaan parikin kesää kunhan vaan updeittaan osia vähäsen. Mun triaharrastus on nimenomaan harrastus ja mulle tärkeintä on nyt uintitekniikan oppiminen. Ne pikku skabat mihin olen ajatellut ens kesänä osallistua tuskin vaatii tempopyörää. Nyt vaan tuli sellanen mahis että ois voinu ostaa kyseistä fillaria.
 12. Faust

  TT-pyörän koko!

  Jeh, niin mä vähän kans pelkään. Kaveri meinaa kyllä et siitä sais muokattua ihan sopivan, esim stemmiä lyhentämällä. Mutta en oikein tiedä. Katsotaan ja mittaillaan.
 13. Faust

  TT-pyörän koko!

  Mulla olis mahdollisuus ostaa Cannondale aero 1000 raamin halvalla, koko on 58 cm. Nyt kysymys onkin seuraava. Mulla on nyt spessun cyclocrossari kokoa 56 ja se on tosi hyvän tuntunen ajaa. ELi onko 58 liian iso ajatellen nimenomaan tempopyörää ajatellen? Mitä pitäisi ottaa huomioon TT-pyörää ostaessa? Niin ja itse olen noin 178 cm pitkä...
 14. Kiva doktori sulla! Montakohan tosi vanhaa ja tosi lihavaa ihmistä löytyy? Rupesin miettimään sitä enkä juuri keksinyt ketään ainakaan lähipiiristäni. Kaikki 80+++ on sellasia laihoja tyyppejä. Tottahan varmaan poikkeuksia löytyy, sitä en epäile. Urheilua vaan perhana, fillarin selkään ku haluu kunnolla vauhtia, pari kilsaa kroolia kun haluaa rentouttaa kinttuja ja juoksua halki villin metsän ku haluaa happea! :bike:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy