Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paella

Jäsenet
 • Content Count

  1 077
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  6

Paella last won the day on February 21

Paella had the most liked content!

Community Reputation

1 788 Excellent

1 Follower

About Paella

 • Syntymäpäivä 21.10.1973

Converted

 • Coopperi
  3106
 • 10km
  42.31
 • Puolimaraton
  1.34.53
 • Maraton
  3.40.23
 • Tavoite
  40/1.30/3.30

Recent Profile Visitors

2 420 profile views
 1. La 28.3 11K @5:47 HR147 Kaksin pääosin assua pitkin. Hyvin näköjään reilun kympinkin jo jaksaa. Kattoo jos huomenna uusiks.
 2. Ke 25.3 7.01K @6:08 HR148 Humlan purtsi kaksin. Parit mäet kävellen. Irtokoirat ketutti ja kiihtyi edellämainitusta syystä loppua kohden. Vähän turhan nopea mutta oli kiva tuulettaa päätä. Tämä ja ensi viikko varmaan pk-painotteisesti mutta kyllähän tuo pää vaatii kohta reippaampaakin kyytiä. Kielikylpyä päiväkodissa, ruotsinkieliset yhdistetty ja mentiin svenska/english linjalla. Hyvät fudismatsitkin saatiin aikaiseksi. Päivän luontohavaintona merikotka liitelemässä suoraan päiväkodin pihan päällä.
 3. Ti 24.3 3K @6:30!HR141 Kolme viikkoa tuon ruusun kanssa tuli paussia. Duunin jälkeen testaamaan jalkaa ja rasti seinään, molemmat pojat lähti mukaan💪 Sykkeet odotetusti ylhäällä mutta huonompiakin alotuksia telakan jälkeen koettu. Reiden möntti ok, nilkasta vähän otti muttei kipuilua. Minilenkeillä nyt aluksi eteenpäin. Eilen illasta reilun vitskun perhekävely termarikaffeilla ja kaakaolla. Arki mullistunut päiväkodissa, lähihoitajat siirretty sotepuolelle, opet ja muutamat sijaiset paikalla. Lapsia vähän ja normirytmi hakusessa. Esim tänään 8.15 pihalle, sieltä lähipuistoon ja lopulta lampsittiin skuttan kautta mun karpalosuolle pienellä porukalla. Oli muuten hymy herkässä lapsilla kun tajusivat että pääsevät marjoja napsimaan. Paino vähän noussu, karvan yli 80kg mutta pentuja lainatakseni, "ihan sama"😂
 4. Vielä 6.4K @9:46 HR111 Iltakävely kaksin luonnossa. Kahteen viikkoon eka yhteisulkoilu,teki hyvää. Luonto on puhdas. Ulkoillaan niin pitkään kuin saadaan.
 5. Su 22.3 11.4K @9:08 HR121 Ajan puolestahan tuosta jo tuli aikalailla pitkis. Sääri/nilkka hyvä jo, takareidessä kovempi kohta mistä lohkeilee nahka. Rasvattuna hyvä mennä. Oisko muutama päivä ja hölkälle. Eipä lasketella tuossa meidänkään enää.
 6. La 21.3 Ap 6.87K @9:45 HR116 Ilta 5K @10:57 HR107 Ja vielä fillarilla kuopuksen vajaa kolmosen juoksu henkisenä tukena. Aamukävelyllä muuten about 20 metriä hölkkää. Päivän hämmentävin hetki aamusta kun tohon rivarin takapihalle pärähti outo kulkija, ovi auki ja kysymään mikä meininki. "Isis hyökkää,ei saa soittaa minnekään koska pohjonen kuuntelee".okei... Mutta hei,grillikausi avattu.
 7. 20.3 ilta 5K @10:49 HR98 Nuorimman jäbän kanssa pieni iltakävely karpalosuolle. Vielä löytyi luonnon herkkuja a hyvin maistui. Tuli käytyä koko porukalla iltapäivällä kahvilla/kaakaolla merenrannalla. Kevät tulee. Ja maanantaina töihin,jes. Siirrytään uuteen päiväkotiin, hitto duunimatka piteni ja nyt jo melkeen 1.5K. Mettän läpi pääsee,rock.
 8. Pe 29.3 7.62K @9:48 HR115 Nilkassakin alkaa jo suonet näkyä,pientä turvotusta edelleen mutta paranee kivasti. Siispä vähän pitempi aamukävely. Otin nyt mäkisemmän reitin, Toukovuori/Joonaanmäen purtsi. Mäistä huolimatta tämän kävelykauden alhaisin keskisyke. Tuli sitten vaihettua seinänaaapurin kanssa numerot,joutui altistuneena karanteeniin. Toimitan safkat ovelle jos tarvii. Ens viikolla pitäs palata päiväkotiin töihin, ei kyllä ole tullut vieläkään ilmotusta onko mulla töitä/lomautus/reservissä kotona vai siirto esim. Ruokakuljetuksiin. Ootellaan. Anivei,aurinko paistaa ja linnut laulaa.
 9. To 19.3 Ap 6.40K @9:08 HR127 Ip 5.45K @9:53 HR122 Ulkoilutin jalkaa taas kävellen. Aamupäivällä vähän reippaammin. Tuon iltapäivälenkuran alkulämmöiksi fillarilla hissuksiin about 8 kilsaa. Vähän niinku henkisenä tukena kun kaveri oli juoksemassa tonneja. Ja kokoontumisrajoitusta tuli rikottua useampi sekuntti kun ulkojumppapaikalla oli 11 henkilöä samaan aikaan. Kuuliaisina kansalaisina painuttiin eteenpäin vikalle vedolle heti kun huomattiin ettei sormet riittäneet yhteenlaskussa.
 10. Paljon onnea Pexu 5v🌻 Siellä päivähoidossa muistat sitten olla syömättä räkää ja lääppimästä kaikkea mahdollista. Sun eka lenkki oli paljon rajumpi kuin mun. 2012 elokuussa about 8K about @6:30-7:00 kaverin kanssa ja täydellinen uupumus.
 11. Ei meitä kukaan pysäytä, mennään tuolla itekseen pitkin teitä ja metsiä ja pidetään kuntoa yllä. Tapahtumat sitten kun aika on. Tässähän voi vaikka rakennella jotain kivoja omatoimihullutuksia.
 12. Turvotusta vielä mutta jalka paranee nyt hyvin. Siispä ke 18.3 kävelyt: Ap 3.8K @10:40 HR116 Ip 6.35K 9:12 HR126 Vähänkö hieno fiilis kun pääsee tuonne luonnon helmaan lompsimaan. Aamupäivällä tuntu että kirras takareiden kovettuma, iltapäivällä not eli melkein mun normi reipasta kävelyä. Otin nyt nuo sykkeetkin talteen, selvästi koholla kun kerkes tulehdus niin pahaksi. Yritän nyt tän viikon kävellä aika paljon, tottunee kroppakin taas liikkumiseen. Eka hölkkä sitten kun oikeasti uskaltaa. Päivän Pirkkaniksi: 4 metrin onkivapa jesarilla olkapäille, pitää nuo turvaetäisyydet ohitustilanteissa kun alkaa polut ruuhkautumaan.
 13. Tähän on pakko sanoa ehdoton kyllä. Tapahtumat voi olla pitkäänkin nyt pannassa niin mukavahan tuo olisi joku pienimuotoinen kokoontumisajo tehdä. Ollaan kuulolla. Askelia en laskenut mutta eilen köpöttelin hissuksiin reilun kolme kilsaa hiekkatietä. Tuntui tekevän hyvää ja sai veren kiertämään koivessa. Normaalia enemmän oli kyllä ulkoilijoita liikenteessä.Tänään sama uusiksi jossain kohtaa. Jaa, ysiltä vaihdan opettajaksi ja pistän pojat pöydän ääreen.
 14. No nyt alkaa näkyä valoa. Aamulla tältä erää vika suonensisäinen. 15vrk antibioottikuuri päälle. Hölkälle saa heti kun turvotus kokonaan kadonnu. Jos tuo uusii niin sitten estolääkitys käyttöön. Ja ihan varmast ku tuo kuuri ohi kumoan useamman hyvän olusen. Vanhempi poika suositusten mukaan kotiopetuksessa,kohta varmaan nuorempikin. Siinä pätkä mun reittejä, wanhan kaupungin mukulaa ja kahden etualan siltojen ylityksiä tahkottu pirusti. Hei,kohta taas mennään tuolla.
 15. No välillä vähän kolhii. Kieltämättä kulki aika mallikkaasti ennen tota ruusua saa nähdä misä ja millon kausi alkaa. Kymppi löytys Porvoosta toukokuulta ja HHM on sisässä ollu viime vuoden kisasta asti. Jalka nyt kuntoon ensin. Ja kuten moni jo foorumilla sanonut, pieniä murheita nykytilanteessa nämä siirretyt kisat. Koitetaan kaikki pysyä terveenä. Ruusu-update: eilen meinasivat jo vaihtaa suonensisäisen pois, en suostut kun nään iltapäivällä hoitava lekurin. Kysellään siltä sitten. Turvotus selkeesti vähäisempää, nilkka toki melko pallo edelleen. Sivuhuomioita päivystyksestä, maski-ihmisii alkaa näkymään enenevissä määrin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy