Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content Count

  3 178
 • Liittyi

 • Days Won

  117

Everything posted by kiljander

 1. Voittaja 2.06.14 ja 11. sijoittunut vielä 2.06.34 Ei tasoltaan ällistyttävä mutta todella jännittävä. Olosuhteet olivat hyvät (pääsosin pilvistä)
 2. kiljander

  Rannesyke

  todella epätarkkaa ja odotan mikä firma tekee vuosikymmenten jälkeen lopullisen läpimurron jatkuvassa luotettavassa sykemittauksessa
 3. Eka ja vika 12h (HUR 116.6km) tasaisella meni itselläni ihan nappiin, ei yllätyksiä, ja jälkikäteen ajateltuna siihen oli kaksi syytä 1) Nöyryys haastetta kohtaan 2) Täydellinen huolto Mitenkään väheksymättä 6-12h ultria, sanoisin erittäin karkeasti että isommat yllätykset alkavat juuri noiden ”jälkeen”. Itse aiheutetut ongelmat (liian kova vauhti alussa, riittämätön juominen, syöminen jne...) eivät ole yllätyksiä.
 4. Sen verran vielä että JP oli ollut 15. 170km kisassa mutta ohjattu 116km CPssä 130km reitille kuten noin puolet muistakin. Siinä reitti siis hajaantuu. Siellä oli ollut medical check jonka perusteella ohjaus tapahtui. Todella harmillista mutta toisaalta ymmärrettävää ottaen huomioon reitin brutaaliuuden. Maaliin oli tullut kuitenkin 130km. Onnittelut! Tuttuni Aaron tullee maaliin kolmannen yön alkupuolella tänään. Voipi olla aika karua tällä hetkellä. Toivotaan parasta
 5. 130km voittaja Romain Olivier uudella reittienkalla 18h ja risat. Kaveri oli syyskuun puolessa välissä Torilla (330km) 13. ja tämä oli kaverin kuudes polku-ultra tänä vuonna joista kolmas voitto. uhhuh. Täältä tähän
 6. Eoin Keith on noussut niukasti kärkeen kun loppusuora Jebel Shamsilta maaliin on menossa. Kaverilla on muuten varsin mielenkiintoiset statsit. Palmeria ei näy tuloksissa. Liekö joku häiriö yhteyksissä
 7. 130km starttaa pian 170km kärki (CP5). Sen mitä noista nimistä tiedän, niin ei ole vaikea sanoa että kärjessä on lähdetty pinkomaan yli edellytysten ja tuo lista tulee muuttumaan aamuun mennessä todella paljon. Miel ja Breton ovat oikeilla paikoillaan. Tietysti paikalliset haluavat viedä tämän, mutta epäilen. Ajellaan aamuyöllä sinne huudeille viikonlopuksi.
 8. https://omanbyutmb.livetrail.run/ Seuranta
 9. https://omanbyutmb.com/ 170km hupi alkaa alle kahden tunnin päästä. Webbisivun avauskuvissa saattaa törmätä johonkin kotimaiseen tyyppiin. Suomesta mukana on tietääkseni Jeremy Palmer. Kaikkea hyvää. Ihan hullu kisa.
 10. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto 9 päivitys on ollut varsin hyvä - tosin huolimatta vaaditusta kävelytreenistä VO2Max ei löydy vaan valikon sillä kohdalla on vain ohjeet edelleen. Mites muilla.
 11. Tosiaan hienot juoksut Mariannelta ja Tomilta. Arvaamaton laji eikä koskaan voi olla varma miten käy. Tosin arvokisoissa useat varmaan lähtevät ainakin pienellä riskillä liikkeelle.
 12. Mikäs suomalaisten kisat on vaikeaksi tehnyt? Nopeasti katsottuna pahasti alakanttiin keskimäärin.
 13. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Kyllä se "running" on minkä valitsen vai onko siellä joku asetus vielä taustalla jonka voi muuttaa?
 14. Mark Buley (10 kierrosta) on paikallinen Backyard- puuhamiehemme ja järjestää kyseistä tapahtumaa täällä. Ei mennyt ihan putkeen mutta kertoi että oli ehdottomasti matkan arvoinen reissu.
 15. En sentään sano että muu elämä järjestellään sen mukaan että lenkille pääsee, mutta myönnän diagnoosini olevan lievän juoksuholismin ihan selkeästi Se on tullut selväksi varsinkin nyt kun menohaluja olisi mutta pitää himmailla eikä ”kulje”.
 16. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto9 pyytää nykyään jokaikisen GPS- treenin alussa kalibroidaan kompassin (fusedtrack). Ei liene normaalia?
 17. Tulipa lueskeltua tämän ketjun kokemuksia ja aika syvissä vesissä ovat monet käyneet. Itse narahdin tähän nyt sitten kahden peräjälkeisen ultran seurauksena (joo ei varmaan yllätys näin jälkikäteen ajatellen). UTMBn palautuminen ei vaan tapahtunut ja varovainenkin lenkkeily meni pieleen kisojen välissä. Syketasot viuhuivat taivaissa. Lepoahan siinä tuli lopulta ihan kunnolla mutta sekään ei riittänyt vaikka käytännössä lopetin juoksemisen. Jos tekisin jotain toisin: ei ollut tosiaankaan hyvä idea edes startata Kreikassa vajaat 4 viikkoa UTMBstä. Luulen että tuosta 103km hellehölkästä (jossa vedin itseni ihan loppuun siitä mitä ehkä oli vielä jäljellä) palaudutaan vielä jokunen tovi vaikka kolme viikkoa on nyt takana. 2-3 päivän välein kokeilen kevyttä hölkkää tällä hetkellä. Ei onnistu. Otetaan opiksi.
 18. Peijakas. Kympin joukkoon. Paras saavutus ikinä
 19. Sepolla riittää @5.00 kolmen tunnin alitukseen. Varma nakki Soili voittaa naiset ! @liukasluikku2 tulee myös hyvin
 20. Ilmari pentele pisteli viimeisen kympin 20min ja voitti 😂
 21. Mikä on split- suunnitelma? 10s edellä aikataulua nyt
 22. Ihan ilman mitään piruilua, henkilö on bännätty käsittääkseni lähes kaikilta palstoilta, joilla on esiintynyt. Juoksufoorumin tapauksessa tuohon keissiin liittyi kyllä vastapuoliakin vuosien varrella, mutta eipä siitä sen enempää. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.
 23. Matemaattisesti tietysti helpoiten 20 joukkoon 166km matkalla, koska siellä on vähiten osallistujia. Tietysti pelkkä maaliintulo on siinä haasteellista. Taso on kyllä pitkälläkin matkoilla noussut vuosi vuodelta ja 20 joukkoon vaaditaan ensi vuonna joku alle 24-25h ihan lonkalta heitettynä.
 24. http://www.dubaimarathon.org/ Etiopialaisten kokoontumisajot 2020 lähenevät. Itselleni tämä on muotoutunut "perinteiseksi" kauden avaukseksi ja nyt on käsillä kolmas sekä luultavasti viimeinen kerta tällä maratonilla. Viime vuonnahan siellä kipitettiin kokonaisuudessaan yksi kovimmista maratoneista ikinä ja kymmenen joukkoon vaadittiin 2.10 alitus vaikka sinänsä maailmanennätykset on juostu ihan muualla ja muiden toimesta. Tulokset 2019: https://dubai.mikatiming.de/2019/?pid=list Hinta on maan tyyliin melko suolainen 150USD. Reitti on nopea mutta vaatii loppua kohden hieman lämmonsietokykyä. Mitali on hieno ja paita hyvä. Huolto noin keskitasoa. WC- järjestelyt olivat viime vuonna laitettu viimeinkin hyvään kuntoon. Juoksun jälkeen voi pulahtaa vaikka mereen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy