Jump to content
Juoksufoorumi.fikiljander

Jäsenet
 • Content Count

  3 128
 • Liittyi

 • Days Won

  114

Everything posted by kiljander

 1. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto 9 päivitys on ollut varsin hyvä - tosin huolimatta vaaditusta kävelytreenistä VO2Max ei löydy vaan valikon sillä kohdalla on vain ohjeet edelleen. Mites muilla.
 2. Tosiaan hienot juoksut Mariannelta ja Tomilta. Arvaamaton laji eikä koskaan voi olla varma miten käy. Tosin arvokisoissa useat varmaan lähtevät ainakin pienellä riskillä liikkeelle.
 3. Mikäs suomalaisten kisat on vaikeaksi tehnyt? Nopeasti katsottuna pahasti alakanttiin keskimäärin.
 4. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Kyllä se "running" on minkä valitsen vai onko siellä joku asetus vielä taustalla jonka voi muuttaa?
 5. Mark Buley (10 kierrosta) on paikallinen Backyard- puuhamiehemme ja järjestää kyseistä tapahtumaa täällä. Ei mennyt ihan putkeen mutta kertoi että oli ehdottomasti matkan arvoinen reissu.
 6. En sentään sano että muu elämä järjestellään sen mukaan että lenkille pääsee, mutta myönnän diagnoosini olevan lievän juoksuholismin ihan selkeästi Se on tullut selväksi varsinkin nyt kun menohaluja olisi mutta pitää himmailla eikä ”kulje”.
 7. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto9 pyytää nykyään jokaikisen GPS- treenin alussa kalibroidaan kompassin (fusedtrack). Ei liene normaalia?
 8. Tulipa lueskeltua tämän ketjun kokemuksia ja aika syvissä vesissä ovat monet käyneet. Itse narahdin tähän nyt sitten kahden peräjälkeisen ultran seurauksena (joo ei varmaan yllätys näin jälkikäteen ajatellen). UTMBn palautuminen ei vaan tapahtunut ja varovainenkin lenkkeily meni pieleen kisojen välissä. Syketasot viuhuivat taivaissa. Lepoahan siinä tuli lopulta ihan kunnolla mutta sekään ei riittänyt vaikka käytännössä lopetin juoksemisen. Jos tekisin jotain toisin: ei ollut tosiaankaan hyvä idea edes startata Kreikassa vajaat 4 viikkoa UTMBstä. Luulen että tuosta 103km hellehölkästä (jossa vedin itseni ihan loppuun siitä mitä ehkä oli vielä jäljellä) palaudutaan vielä jokunen tovi vaikka kolme viikkoa on nyt takana. 2-3 päivän välein kokeilen kevyttä hölkkää tällä hetkellä. Ei onnistu. Otetaan opiksi.
 9. Peijakas. Kympin joukkoon. Paras saavutus ikinä
 10. Sepolla riittää @5.00 kolmen tunnin alitukseen. Varma nakki Soili voittaa naiset ! @liukasluikku2 tulee myös hyvin
 11. Ilmari pentele pisteli viimeisen kympin 20min ja voitti 😂
 12. Mikä on split- suunnitelma? 10s edellä aikataulua nyt
 13. Ihan ilman mitään piruilua, henkilö on bännätty käsittääkseni lähes kaikilta palstoilta, joilla on esiintynyt. Juoksufoorumin tapauksessa tuohon keissiin liittyi kyllä vastapuoliakin vuosien varrella, mutta eipä siitä sen enempää. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.
 14. Matemaattisesti tietysti helpoiten 20 joukkoon 166km matkalla, koska siellä on vähiten osallistujia. Tietysti pelkkä maaliintulo on siinä haasteellista. Taso on kyllä pitkälläkin matkoilla noussut vuosi vuodelta ja 20 joukkoon vaaditaan ensi vuonna joku alle 24-25h ihan lonkalta heitettynä.
 15. http://www.dubaimarathon.org/ Etiopialaisten kokoontumisajot 2020 lähenevät. Itselleni tämä on muotoutunut "perinteiseksi" kauden avaukseksi ja nyt on käsillä kolmas sekä luultavasti viimeinen kerta tällä maratonilla. Viime vuonnahan siellä kipitettiin kokonaisuudessaan yksi kovimmista maratoneista ikinä ja kymmenen joukkoon vaadittiin 2.10 alitus vaikka sinänsä maailmanennätykset on juostu ihan muualla ja muiden toimesta. Tulokset 2019: https://dubai.mikatiming.de/2019/?pid=list Hinta on maan tyyliin melko suolainen 150USD. Reitti on nopea mutta vaatii loppua kohden hieman lämmonsietokykyä. Mitali on hieno ja paita hyvä. Huolto noin keskitasoa. WC- järjestelyt olivat viime vuonna laitettu viimeinkin hyvään kuntoon. Juoksun jälkeen voi pulahtaa vaikka mereen.
 16. Ennenkaikkea UTTFn kannalta mielestäni KKn ja Vaarojen välillä on ollut jonkinlainen epäsuhde maksimiajan suhteen, joka nyt tasoittuu sopivasti.
 17. Ilmeisesti se 2h tiukennus Hautajärvelle, joka käsittääkseni tuon kautta sitten koskee myös koko matkaa, jossa käytettävä maksimiaika on nyt 34h entisen 36h tunnin sijaan. PS Jos joku on Rukalle menossa ensi keväänä niin kannattaa ainakin majoitus vähitellen buukata.
 18. https://nutskarhunkierros.fi/ajankohtaista/starttiaikataulut-ovat-paivittyneet-aiemmista-vuosista/?fbclid=IwAR0VN1PZdVAK9FJrvJ5bV6GJ7prsCcUSOMQl50nK-ZHXMCThLIAtJOr3Wds Odotettu muutos hässäkän pienentämiseksi
 19. Ei ole tullut seurattua UTTF- kokonaisuutta juuri lainkaan. Montako liiviä sieltä on tulossa ja kuka voittaa?
 20. n klo 15.30 pitäisi olla viiemeistään Eteläpäässä. Onko siinä muuten cutoffia?
 21. Toivotaan! Analyysitoimisto laskee 2-5% lumiryytymisen mukaan.
 22. Kiljanderin analyysitoimiston mukaan arvioitu Raatobussi on about Suoniemen kohdalla ja saavuttamassa seuraavan pienen ryhmän. Kiirettä pitää.
 23. Tuosta lähtee vielä väh kymmenkunta pois. Viisi viimeistä ovat valitettavasti varmoja ellei tule isoa uudelleensyntymää Sanoisin että Vanninen Lassheikki ja Jokitalo ovat ihan rajalla nyt. Jaksaa jaksaa!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy