Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content Count

  2 956
 • Liittyi

 • Days Won

  110

Everything posted by kiljander

 1. Ihan loistavaa. Helpottaa. Enää alle 1000 mailia. Ei paljon mittää. On tämä homma kyllä ihan eri planeetalta.
 2. kiljander

  Nike Pegasus

  Eilen tarttui alelaarista 35t kassiin. Koko puoli numeroa isompi kuin muissa juoksukengissäni. Elämäni ekat Niken tossut hölkkään. Mielenkiintoista päästä testaamaan.
 3. Ei kannata antaa periksi! Siitä voi tulla tapa. Niin pitkälle vaan kuin pystyy. Ota vaikka alku vähän rauhallisemmin.
 4. Kyllähän siellä hittiä tulee vaikka mitä sivelisi kroppaan. Mäkäräiset/paarmat/Finnish Air Force. Muistan kun täytin 20sekuntia pullon jossain Pahtavuomassa tjsp niin sääskiä oli ihan perkeleesti ja kädenselkä oli verillä ihan hetkessä. Hannukurussa 2016 oli sitten paarmahyökkäys. Jännä että viime vuonna oli nimenomaan paljon mäkäräisiä. Edellisiltä vuosilta en sitä havainnut oikeastaan. Se hyvä puoli tuossa on että ei tee mieli jäädä huoltoihin notkumaan puhumattakaan raatobussin odottelusta. Onpas hauskaa kun pääsee taas sohvalle seuraamaan pallukoita. Mukavaa reissua kaikille.
 5. kiljander

  Koripallo

  Markkasta unohtamatta oma mielenkiintoni kohdistuu LA Lakersiin. Pystyykö King J vielä yhteen mestaruuteen kun A Davis liittyy joukkueeseen. Ongelma on vaan se että että juuri muita pelaajia jengissä sitten olekaan 😀
 6. Sen mitä olen jälkikäteen Copa Aata katsonut niin samaa mieltä Mähösen kanssa. Laji hajoaa tuohon jatkuvaan VAR töllistelyyn, vaikka onhan alun perin idea hyvä.
 7. Olen aina ollut ihan sysipaska leuanvetäjä punttitaustasta (15-30 vuotiaana 4-5 kertaa viikossa) huolimatta, mutta kuten monessa muussakin asiassa, treenaamalla niitä tietysti menisi enemmän. Nyt menee ehkä 5-7 mitä olen taannoin kokeillut ja lopussa tietysti helvetisti rimpuillen.
 8. kiljander

  Comrades Marathon

  Upeasti tulee HA!!! Kärkikaverin sijoitukset väliaikapaikoilta 47,22,15,1 Fiksua tekemistä.
 9. Kisa on siis menossa parhaillaan? Seurantalinkki ei vaan toimi. Taitaa olla ruuhkaa https://trilhos.abutres.net/en/live-results/
 10. Tähän keskusteluun liittyen voin vain kertoa että kuumuuteen kyllä tottuu jossain määrin kun ei ole vaihtoehtoja, mutta kyllä sykkeet tai vaihtoehtoisesti harjoitusvauhdit kärsivät itsellänikin huomattavasti. Juomaa moninkertaisesti normaaliin. Mitään kovia vk- treenejä on ihan turha edes yrittää kun ollaan 30C tai korkeammalla. Sitten on se teoria että lämmössä harjoittelu vastaa korkean paikan treeniä jossain määrin. Epäilen omalta osaltani mutta pian se nähdään.
 11. @SteadyRunner64pisteli tasaisen varmasti ja taisi pari viimeistä km tavoitella tiettyä aikaa hirmu kirillä -loppunosto™️-
 12. Enpä ole ennen tänne mitään tainnut kirjata. Tein tänään Thai- kasviscurrya (sipuli, paprika, kikherne) kookosmaidolla - ja kermalla. Perheen lihansyöjille samasta kanaversion.
 13. https://yle.fi/urheilu/3-10806675 No nyt! Terminologiakin hallussa.
 14. Jep, normiolotila jokaikisen ultrajuoksun jälkeen. Ensin palellaan ja yöllä hikoillaan. Ei kai sitä suotta sanota että ihminen on fysiologisesti lähes ruumis tuollaisen pitkän suorituksen jälkeen. Omanissa tärisin 30C ulkolämpötilassa vällyjen alla maalialueella. Aikoa juoksu, jonka jälkeen en tästä ole jostain syystä kärsinyt oli E24.
 15. Uskomaton peli ja näyttö joukkuevoimasta. Olihan Suomi melkoisessa pesukoneessa esim toisen erän lopussa kolmannesta nyt puhumattakaan, mutta Lankinen (turnauksen paras pelaaja imo, ihan käsittämätön määrä kriittisiä seivejä kahdessa viimeisessä pelissä) hoiti homman kylmän viileästi. Kaiken kaikkiaan todella viihdyttävä matsi. edit. Suomi sai 3 erän lopulla moneen minuuttiin yhden kerran kiekon kontrolloidusti hyökkäyspäähän ja Pesonen laittoi rannarin sisään. Veskaripeli meni Suomelle 100-0
 16. Oikeaoppinen aloitus pitkälle matkalle! Onnittelut!
 17. @RunningidiotRukan päällä. @HelppoHeikkiKonttaisessa. Maaliin tulevat siis hienosti! Mites @Reissujuoksijalla meni? En tiedä numeroa/nimeä @liukasluikku2tuli jo aikonaan maaliin. Onnittelut!
 18. Se T- risteys Oulangan suunnalta jossa tullaan portaat alas ja käännytään vasemmalle (34km juoksijat tulevat oikealta) on kyllä lievästi petollinen ainakin ensikertalaiselle jos ei merkkejä katsele.
 19. Kelasin tuon Arin tapauksen takaisinpäin. Oli keskeyttänyt aiemmin ja hänen GPS tuotiin ilmeisesti 34km juoksijalle. Case Kaavi on edelleen outo vai onko vaan keskeyttämässä
 20. Juumassa porukka ihan sekaisin. Ronkainen pummasi ja juoksee nyt lopulta 34km juoksijoiden kanssa kiertoreittiä (edit taitaa onneksi olla Ronkaisen GPS joka on siirretty 34km juoksijalle) Kaavi (166) on pummannut oikealle risteyksessä. Eikö kukaan soita kavereille ???
 21. Hienoa että meillä alkaa olla näitä kansainvälistä huippua lähestyviä (nuoria) ultraajia!
 22. No no, lähellä ollaan. On tuo taso Suomessa jo uskomattoman kova jos vertaa vaan viime vuoteen. Taitaa mennä sinne 18.30 kieppeille voittoaika
 23. On kyllä niin varmaa menoa että pitää alkaa kuitenkin perumaan puheitaan ja myöntää että 18h on vaarassa. Ero seuraajiin pysyy sitkeästi n 3kmssa. JE taitaa kyl vielä tulla taistelemaan voitosta
 24. Todellinen kisa alkaa tuossa puolenyön aikaan ja olen varma että muutoksia kärkikolmikossa tulee vielä. 18h on tehtävissä mutta oma veikkaus on että voittoaika on n19h
 25. Näyttäisi että Eskelinen ilmoittautuu vielä tähän kisaan. Itkosella vaikeampaa. Lepistö taitaa tulla kuitatuksi piakkoin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy