Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content Count

  2 906
 • Liittyi

 • Days Won

  108

kiljander last won the day on June 7

kiljander had the most liked content!

Community Reputation

5 766 Excellent

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  "There is magic in misery"

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

3 766 profile views
 1. Olen aina ollut ihan sysipaska leuanvetäjä punttitaustasta (15-30 vuotiaana 4-5 kertaa viikossa) huolimatta, mutta kuten monessa muussakin asiassa, treenaamalla niitä tietysti menisi enemmän. Nyt menee ehkä 5-7 mitä olen taannoin kokeillut ja lopussa tietysti helvetisti rimpuillen.
 2. kiljander

  Comrades Marathon

  Upeasti tulee HA!!! Kärkikaverin sijoitukset väliaikapaikoilta 47,22,15,1 Fiksua tekemistä.
 3. Kisa on siis menossa parhaillaan? Seurantalinkki ei vaan toimi. Taitaa olla ruuhkaa https://trilhos.abutres.net/en/live-results/
 4. Tähän keskusteluun liittyen voin vain kertoa että kuumuuteen kyllä tottuu jossain määrin kun ei ole vaihtoehtoja, mutta kyllä sykkeet tai vaihtoehtoisesti harjoitusvauhdit kärsivät itsellänikin huomattavasti. Juomaa moninkertaisesti normaaliin. Mitään kovia vk- treenejä on ihan turha edes yrittää kun ollaan 30C tai korkeammalla. Sitten on se teoria että lämmössä harjoittelu vastaa korkean paikan treeniä jossain määrin. Epäilen omalta osaltani mutta pian se nähdään.
 5. @SteadyRunner64pisteli tasaisen varmasti ja taisi pari viimeistä km tavoitella tiettyä aikaa hirmu kirillä -loppunosto™️-
 6. Enpä ole ennen tänne mitään tainnut kirjata. Tein tänään Thai- kasviscurrya (sipuli, paprika, kikherne) kookosmaidolla - ja kermalla. Perheen lihansyöjille samasta kanaversion.
 7. https://yle.fi/urheilu/3-10806675 No nyt! Terminologiakin hallussa.
 8. Jep, normiolotila jokaikisen ultrajuoksun jälkeen. Ensin palellaan ja yöllä hikoillaan. Ei kai sitä suotta sanota että ihminen on fysiologisesti lähes ruumis tuollaisen pitkän suorituksen jälkeen. Omanissa tärisin 30C ulkolämpötilassa vällyjen alla maalialueella. Aikoa juoksu, jonka jälkeen en tästä ole jostain syystä kärsinyt oli E24.
 9. Uskomaton peli ja näyttö joukkuevoimasta. Olihan Suomi melkoisessa pesukoneessa esim toisen erän lopussa kolmannesta nyt puhumattakaan, mutta Lankinen (turnauksen paras pelaaja imo, ihan käsittämätön määrä kriittisiä seivejä kahdessa viimeisessä pelissä) hoiti homman kylmän viileästi. Kaiken kaikkiaan todella viihdyttävä matsi. edit. Suomi sai 3 erän lopulla moneen minuuttiin yhden kerran kiekon kontrolloidusti hyökkäyspäähän ja Pesonen laittoi rannarin sisään. Veskaripeli meni Suomelle 100-0
 10. Oikeaoppinen aloitus pitkälle matkalle! Onnittelut!
 11. @RunningidiotRukan päällä. @HelppoHeikkiKonttaisessa. Maaliin tulevat siis hienosti! Mites @Reissujuoksijalla meni? En tiedä numeroa/nimeä @liukasluikku2tuli jo aikonaan maaliin. Onnittelut!
 12. Se T- risteys Oulangan suunnalta jossa tullaan portaat alas ja käännytään vasemmalle (34km juoksijat tulevat oikealta) on kyllä lievästi petollinen ainakin ensikertalaiselle jos ei merkkejä katsele.
 13. Kelasin tuon Arin tapauksen takaisinpäin. Oli keskeyttänyt aiemmin ja hänen GPS tuotiin ilmeisesti 34km juoksijalle. Case Kaavi on edelleen outo vai onko vaan keskeyttämässä
 14. Juumassa porukka ihan sekaisin. Ronkainen pummasi ja juoksee nyt lopulta 34km juoksijoiden kanssa kiertoreittiä (edit taitaa onneksi olla Ronkaisen GPS joka on siirretty 34km juoksijalle) Kaavi (166) on pummannut oikealle risteyksessä. Eikö kukaan soita kavereille ???
 15. Hienoa että meillä alkaa olla näitä kansainvälistä huippua lähestyviä (nuoria) ultraajia!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy