Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content Count

  3 001
 • Liittyi

 • Days Won

  110

kiljander last won the day on June 28

kiljander had the most liked content!

Community Reputation

6 407 Excellent

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  "There is magic in misery"

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

3 852 profile views
 1. Ensin juoksu ja sitten hoitoon 👍
 2. Suunnistusperheen jäsenenä sain aika kovaa kritiikkiä eilen kun heitin että olisin ollut ekan osuuden vaihdossa kun mitaliankkurit tulivat maaliin. Sanoivat tylysti että metsässä olisit edellenkin. Tähdennettäköön että omat suunnistustaitoni ovat varmaan max 2/10 enkä lajia harrasta. Ajattelin ensi kesänä alkaa etsimään rasteja ja oppimaan. Hieno laji.
 3. kiljander

  Suunnistus

  Olipa kyllä nitrokisa. Ensin näyttää että Suomi on koko kisan yllättäjä. Sitten kaikki ankkuriosuudella romahti. Ehdin jo ajatella että Suomi pettää taas. Lopussa kuitenkin Kirmula nousi ihmeellisesti. Harmi että lopun GPS - jälkeä ei näytetty. Edit: jalalla se Kirmula oli mennyt hopealle näemmä Naisissa ihmettelen miksi Teini laitettiin joukkueeseen vaikka itse sanoi eilen että ei pysty juoksemaan kunnolla
 4. kiljander

  UTMB 2019 26.8 - 1.9

  Kylmän kelin varusteissa lukee myös lasit jotka voivat olla samat kuin auringossa jos kyseessä ovat fotokromaattiset (tummuvat) linssit. Noilla ilmeisesti haetaan suojaa lumisateella tms. Onko suosituksia laseista jotka kattavat molempien kelien vaatimukset tai onko tämä jotenkin muuten kierrettävissä?
 5. Samaa mieltä. Liikunta kannattaa aina! Liiku niin usein kuin mahdollista oman kuntosi sallimissa rajoissa, mutta älä aloita liian rajusti vain sen takia että ”pitää juosta”. Juokset sen mukaan kuin se maittaa ja ota vaikka tavoitteeksi että juokset kilometrin jossain vaiheessa.
 6. Ihan loistavaa. Helpottaa. Enää alle 1000 mailia. Ei paljon mittää. On tämä homma kyllä ihan eri planeetalta.
 7. kiljander

  Nike Pegasus

  Eilen tarttui alelaarista 35t kassiin. Koko puoli numeroa isompi kuin muissa juoksukengissäni. Elämäni ekat Niken tossut hölkkään. Mielenkiintoista päästä testaamaan.
 8. Ei kannata antaa periksi! Siitä voi tulla tapa. Niin pitkälle vaan kuin pystyy. Ota vaikka alku vähän rauhallisemmin.
 9. Kyllähän siellä hittiä tulee vaikka mitä sivelisi kroppaan. Mäkäräiset/paarmat/Finnish Air Force. Muistan kun täytin 20sekuntia pullon jossain Pahtavuomassa tjsp niin sääskiä oli ihan perkeleesti ja kädenselkä oli verillä ihan hetkessä. Hannukurussa 2016 oli sitten paarmahyökkäys. Jännä että viime vuonna oli nimenomaan paljon mäkäräisiä. Edellisiltä vuosilta en sitä havainnut oikeastaan. Se hyvä puoli tuossa on että ei tee mieli jäädä huoltoihin notkumaan puhumattakaan raatobussin odottelusta. Onpas hauskaa kun pääsee taas sohvalle seuraamaan pallukoita. Mukavaa reissua kaikille.
 10. kiljander

  Koripallo

  Markkasta unohtamatta oma mielenkiintoni kohdistuu LA Lakersiin. Pystyykö King J vielä yhteen mestaruuteen kun A Davis liittyy joukkueeseen. Ongelma on vaan se että että juuri muita pelaajia jengissä sitten olekaan 😀
 11. Sen mitä olen jälkikäteen Copa Aata katsonut niin samaa mieltä Mähösen kanssa. Laji hajoaa tuohon jatkuvaan VAR töllistelyyn, vaikka onhan alun perin idea hyvä.
 12. Olen aina ollut ihan sysipaska leuanvetäjä punttitaustasta (15-30 vuotiaana 4-5 kertaa viikossa) huolimatta, mutta kuten monessa muussakin asiassa, treenaamalla niitä tietysti menisi enemmän. Nyt menee ehkä 5-7 mitä olen taannoin kokeillut ja lopussa tietysti helvetisti rimpuillen.
 13. kiljander

  Comrades Marathon

  Upeasti tulee HA!!! Kärkikaverin sijoitukset väliaikapaikoilta 47,22,15,1 Fiksua tekemistä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy