Jump to content
Juoksufoorumi.fikiljander

Jäsenet
 • Content Count

  3 104
 • Liittyi

 • Days Won

  114

kiljander last won the day on September 28

kiljander had the most liked content!

Community Reputation

7 038 Excellent

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  "There is magic in misery"

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

3 992 profile views
 1. Peijakas. Kympin joukkoon. Paras saavutus ikinä
 2. Sepolla riittää @5.00 kolmen tunnin alitukseen. Varma nakki Soili voittaa naiset ! @liukasluikku2 tulee myös hyvin
 3. Ilmari pentele pisteli viimeisen kympin 20min ja voitti 😂
 4. Mikä on split- suunnitelma? 10s edellä aikataulua nyt
 5. Ihan ilman mitään piruilua, henkilö on bännätty käsittääkseni lähes kaikilta palstoilta, joilla on esiintynyt. Juoksufoorumin tapauksessa tuohon keissiin liittyi kyllä vastapuoliakin vuosien varrella, mutta eipä siitä sen enempää. Rauha maassa ja ihmisillä hyvä tahto.
 6. Matemaattisesti tietysti helpoiten 20 joukkoon 166km matkalla, koska siellä on vähiten osallistujia. Tietysti pelkkä maaliintulo on siinä haasteellista. Taso on kyllä pitkälläkin matkoilla noussut vuosi vuodelta ja 20 joukkoon vaaditaan ensi vuonna joku alle 24-25h ihan lonkalta heitettynä.
 7. http://www.dubaimarathon.org/ Etiopialaisten kokoontumisajot 2020 lähenevät. Itselleni tämä on muotoutunut "perinteiseksi" kauden avaukseksi ja nyt on käsillä kolmas sekä luultavasti viimeinen kerta tällä maratonilla. Viime vuonnahan siellä kipitettiin kokonaisuudessaan yksi kovimmista maratoneista ikinä ja kymmenen joukkoon vaadittiin 2.10 alitus vaikka sinänsä maailmanennätykset on juostu ihan muualla ja muiden toimesta. Tulokset 2019: https://dubai.mikatiming.de/2019/?pid=list Hinta on maan tyyliin melko suolainen 150USD. Reitti on nopea mutta vaatii loppua kohden hieman lämmonsietokykyä. Mitali on hieno ja paita hyvä. Huolto noin keskitasoa. WC- järjestelyt olivat viime vuonna laitettu viimeinkin hyvään kuntoon. Juoksun jälkeen voi pulahtaa vaikka mereen.
 8. Ennenkaikkea UTTFn kannalta mielestäni KKn ja Vaarojen välillä on ollut jonkinlainen epäsuhde maksimiajan suhteen, joka nyt tasoittuu sopivasti.
 9. Ilmeisesti se 2h tiukennus Hautajärvelle, joka käsittääkseni tuon kautta sitten koskee myös koko matkaa, jossa käytettävä maksimiaika on nyt 34h entisen 36h tunnin sijaan. PS Jos joku on Rukalle menossa ensi keväänä niin kannattaa ainakin majoitus vähitellen buukata.
 10. https://nutskarhunkierros.fi/ajankohtaista/starttiaikataulut-ovat-paivittyneet-aiemmista-vuosista/?fbclid=IwAR0VN1PZdVAK9FJrvJ5bV6GJ7prsCcUSOMQl50nK-ZHXMCThLIAtJOr3Wds Odotettu muutos hässäkän pienentämiseksi
 11. Ei ole tullut seurattua UTTF- kokonaisuutta juuri lainkaan. Montako liiviä sieltä on tulossa ja kuka voittaa?
 12. n klo 15.30 pitäisi olla viiemeistään Eteläpäässä. Onko siinä muuten cutoffia?
 13. Toivotaan! Analyysitoimisto laskee 2-5% lumiryytymisen mukaan.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy