Jump to content
Juoksufoorumi.fi


kiljander

Jäsenet
 • Content Count

  3 144
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  115

kiljander last won the day on November 24

kiljander had the most liked content!

Community Reputation

7 219 Excellent

2 Followers

About kiljander

 • Rank
  "There is magic in misery"

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  UAE
 • Interests
  Sosiaalinen Ultrajuoksu :-)

Converted

 • 10km
  42
 • Puolimaraton
  1.37+
 • Maraton
  3.24+
 • Tavoite
  Pitkät polku-ultrat ja päättömät rymyt

Recent Profile Visitors

4 070 profile views
 1. Sen verran vielä että JP oli ollut 15. 170km kisassa mutta ohjattu 116km CPssä 130km reitille kuten noin puolet muistakin. Siinä reitti siis hajaantuu. Siellä oli ollut medical check jonka perusteella ohjaus tapahtui. Todella harmillista mutta toisaalta ymmärrettävää ottaen huomioon reitin brutaaliuuden. Maaliin oli tullut kuitenkin 130km. Onnittelut! Tuttuni Aaron tullee maaliin kolmannen yön alkupuolella tänään. Voipi olla aika karua tällä hetkellä. Toivotaan parasta
 2. 130km voittaja Romain Olivier uudella reittienkalla 18h ja risat. Kaveri oli syyskuun puolessa välissä Torilla (330km) 13. ja tämä oli kaverin kuudes polku-ultra tänä vuonna joista kolmas voitto. uhhuh. Täältä tähän
 3. Eoin Keith on noussut niukasti kärkeen kun loppusuora Jebel Shamsilta maaliin on menossa. Kaverilla on muuten varsin mielenkiintoiset statsit. Palmeria ei näy tuloksissa. Liekö joku häiriö yhteyksissä
 4. 130km starttaa pian 170km kärki (CP5). Sen mitä noista nimistä tiedän, niin ei ole vaikea sanoa että kärjessä on lähdetty pinkomaan yli edellytysten ja tuo lista tulee muuttumaan aamuun mennessä todella paljon. Miel ja Breton ovat oikeilla paikoillaan. Tietysti paikalliset haluavat viedä tämän, mutta epäilen. Ajellaan aamuyöllä sinne huudeille viikonlopuksi.
 5. https://omanbyutmb.livetrail.run/ Seuranta
 6. https://omanbyutmb.com/ 170km hupi alkaa alle kahden tunnin päästä. Webbisivun avauskuvissa saattaa törmätä johonkin kotimaiseen tyyppiin. Suomesta mukana on tietääkseni Jeremy Palmer. Kaikkea hyvää. Ihan hullu kisa.
 7. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto 9 päivitys on ollut varsin hyvä - tosin huolimatta vaaditusta kävelytreenistä VO2Max ei löydy vaan valikon sillä kohdalla on vain ohjeet edelleen. Mites muilla.
 8. Tosiaan hienot juoksut Mariannelta ja Tomilta. Arvaamaton laji eikä koskaan voi olla varma miten käy. Tosin arvokisoissa useat varmaan lähtevät ainakin pienellä riskillä liikkeelle.
 9. Mikäs suomalaisten kisat on vaikeaksi tehnyt? Nopeasti katsottuna pahasti alakanttiin keskimäärin.
 10. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Kyllä se "running" on minkä valitsen vai onko siellä joku asetus vielä taustalla jonka voi muuttaa?
 11. Mark Buley (10 kierrosta) on paikallinen Backyard- puuhamiehemme ja järjestää kyseistä tapahtumaa täällä. Ei mennyt ihan putkeen mutta kertoi että oli ehdottomasti matkan arvoinen reissu.
 12. En sentään sano että muu elämä järjestellään sen mukaan että lenkille pääsee, mutta myönnän diagnoosini olevan lievän juoksuholismin ihan selkeästi Se on tullut selväksi varsinkin nyt kun menohaluja olisi mutta pitää himmailla eikä ”kulje”.
 13. kiljander

  Suunto 9 Baro

  Suunto9 pyytää nykyään jokaikisen GPS- treenin alussa kalibroidaan kompassin (fusedtrack). Ei liene normaalia?
 14. Tulipa lueskeltua tämän ketjun kokemuksia ja aika syvissä vesissä ovat monet käyneet. Itse narahdin tähän nyt sitten kahden peräjälkeisen ultran seurauksena (joo ei varmaan yllätys näin jälkikäteen ajatellen). UTMBn palautuminen ei vaan tapahtunut ja varovainenkin lenkkeily meni pieleen kisojen välissä. Syketasot viuhuivat taivaissa. Lepoahan siinä tuli lopulta ihan kunnolla mutta sekään ei riittänyt vaikka käytännössä lopetin juoksemisen. Jos tekisin jotain toisin: ei ollut tosiaankaan hyvä idea edes startata Kreikassa vajaat 4 viikkoa UTMBstä. Luulen että tuosta 103km hellehölkästä (jossa vedin itseni ihan loppuun siitä mitä ehkä oli vielä jäljellä) palaudutaan vielä jokunen tovi vaikka kolme viikkoa on nyt takana. 2-3 päivän välein kokeilen kevyttä hölkkää tällä hetkellä. Ei onnistu. Otetaan opiksi.
 15. Peijakas. Kympin joukkoon. Paras saavutus ikinä
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy