Jump to content
Juoksufoorumi.fi


gosub3

Jäsenet
 • Content Count

  12
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Converted

 • Tavoite
  Juosta ensimmäinen ultra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. gosub3

  Comrades Marathon

  Henrikin parantelee siellä asemiaan! Top 100:sta top 90:een. Toiselle väliaikapisteelle.
 2. Jaahas. Tuli tärkeämpää menoa samalle päivälle. Klikkasin kisan siis siirtoon ja nyt on nopealla mahdollisuus edulliseen Hcm osallistumiseen. Laita yksityisviesti niin saat siirtokoodin minulta. Sinulle jää ilmeisesti vain 10€ siirtomaksu.
 3. Osoitteessa www.nastapesu.fi on Salomonin varusteita ja kenkiä, liian hyvillä hinnoilla ollakseen totta. En uskalla tilata ennenkuin on tietoa ettei ole ihan huijausta. Kaikki google tiedot antaa ymmärtää, että kyseessä on pesupalvelu vaikka osoitteessa on verkkokauppa. Oletko tilannut täältä? myös tilauskenttän tiedot ovat kovin laajan oloiset?
 4. Ansiolla 1km SE tulokseen ja 11 min aikaa.
 5. Hyvää menoa Kaarinassa. Simpanen ei ilmeisesti ole startannut 6h kisassa. Ansio viilettää menemään. 12tunnin menijät vielä hyvävoimaisen oloisia.
 6. gosub3

  Hoka One One

  N.800 kilsaa tuli rullattua Clifton 3:lla. Muutamilla viime lenkeillä tuntunut, että pohja painunut ja vaimennus on heikentynyt. Tänään tuli ekaa kertaa pitkiksellä vesikello isovarpaaseen, ilmeisesti päkiän ja varpaiden alta pohja sen verran painunut. Joten roskiin lähti. Erittäin tyytyväinen näihin. Supinoin hieman ja kuten kuvasta näkyy , pohjan kumi on ulkosyrjältä finaalissa. Päällisissä ei mitään suuria kulumisen jälkiä, joten hyvin kenkä on kestänyt käyttöikänsä. Nyt jo polttelee uusia Hokia lähteä sovittelemaan.
 7. gosub3

  Vantaan maraton 14.10.2017

  Varpaat olen kokenut hyväksi vedellä vaseliinilla Swimrun kisoissa. Taidan vetää nyttenkin, koska kengät on varmaan läpimärät.
 8. gosub3

  Vantaan maraton 14.10.2017

  Nyt näyttää siltä, että lauantaina Vantaalla sataa reippaasti. Onko mitään kikkoja miten sadesäällä juoksu olisi sujuvampaa? kofeiini geelejä ainakin ajattelin ottaa mukaan, niin mieli pysyy virkeämpänä.
 9. 2004 tuli hommattua kyseinen kirja ja 2005 meni oma maratonenmätys. Juoksin 55mailia ohjelman mukaan parhaan ymmärrykseni mukaan. Ohjelma toimii ja ottaa hyvin mehut koneesta. Suurin ilo kirjassa oli kuitenkin selkeä kuvaus fysiologiasta juoksussa ja sen kautta parantunut oman kehon tuntemus. Tämän jälkeen hommasin ekan sykemittarin ja hämmästyin pk1 hidasta junnaamista. Nyt vanhemmalla iällä taas arvostan alempien sykkeiden treenejä.
 10. Mielenkiintoinen koitos. Kävi miten vain, niin hyvää tietotaitoa varmaan jää käteen. Täytyy kyllä katsoa livestreami.
 11. gosub3

  Särkylääkkeet ja maraton

  Itsellä yksi kokemus 2004 hcm:ltä. Nappi (burana) poskeen ennen lähtöä ja nesteen imeytyminen sekaisin juoksun ajaksi. Pyörryin bajamajaan n.30km kohdalla, pakki sekaisin ja energiat nolla. Jatkoin vielä 38km asti, mutta oksennettuani 5 kerran jäin makaamaan radan varteen. Itse en enää yhdistä näitä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy